redline Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Most hogy felfuttattam, 4 kiló alatt nem adom... :unsure: mivel láttam, hogyan volt használva még a 90re is reészletfizetést kérek és teli tankkal venném át :huh: (kurv@szép hangja van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Annyit majd akkor, ha arannyal futtatod. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Komcsi nem adnám oda ez alatt...nagyon hálás kis kocsi, jól megy...és cserébe sokat fogyaszt... De ennek legalább megadják a jobbkezet, még ha háromszöge van akkor is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Hát gondoltuk, hogy nem Te voltál ilyen figylemes és teleírtad ######okkal a fórumot... :unsure: Igyekszik az ember... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Akkor ma este Pestre kellene mennem, hogy még ülhessek a turbós GSI-ben? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Akkor ma este Pestre kellene mennem, hogy még ülhessek a turbós GSI-ben? :unsure: :huh: építs magadnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 építs magadnak :unsure: Most elöször még egy XE A Corsát néztem ki magamnak. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Demó! No para...azért ott még nem tartunk sajna... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Nah eljutottam a vaslóig jelentem kereken 1000kg az autó velem két üléssel egy pótkerékkel és egy Bp. térképpel. Nélkülem 940kg.Monjuk én 73kg vagyok szobai mérlegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Nah eljutottam a vaslóig jelentem kereken 1000kg az autó velem két üléssel egy pótkerékkel és egy Bp. térképpel. Nélkülem 940kg.Monjuk én 73kg vagyok szobai mérlegen. Ki kellene szedni pár cuccot, így még túl nehéz. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Bazs kérte hogy írjam be:Ahol dolgozik ott február 15-16.án ingyenes fékmérés,fékcsere,fállapotfelmérés,fútómű átnézés lesz.(vagy valami ilyesmi)Szólt nekem hogy ha valakit érdekel és ráér az hívja fel őt ,időpont egyeztetés céljából.Azt is elmondta miért lenne jó ha sok autó lenne,de arra már nem emlékszem.Valami olyasmi hogy a francia tulaj jön megnézni hogy dolgoznak az ottani szerelők. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Bazs kérte hogy írjam be:Ahol dolgozik ott február 15-16.án ingyenes fékmérés,fékcsere,fállapotfelmérés,fútómű átnézés lesz.(vagy valami ilyesmi)Szólt nekem hogy ha valakit érdekel és ráér az hívja fel őt ,időpont egyeztetés céljából.Azt is elmondta miért lenne jó ha sok autó lenne,de arra már nem emlékszem.Valami olyasmi hogy a francia tulaj jön megnézni hogy dolgoznak az ottani szerelők. :unsure: ha szemét lennék bevinném a gsi-t és "hajrá fiúk, mit birtok kihozni belőle" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 ha szemét lennék bevinném a gsi-t és "hajrá fiúk, mit birtok kihozni belőle" :huh: Akkor legyél szemét.Bazsnak az a lényeg hogy minnél többen elmenjenek.Legalább megtudod mi zörög a futóművedben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Akkor legyél szemét.Bazsnak az a lényeg hogy minnél többen elmenjenek.Legalább megtudod mi zörög a futóművedben :unsure: Hát igen, ott legalább kiderülne és nem kellene tovább találgatnod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Na ez nem az a garázsba tevős jószág...ezt kiviszed egy karikára, és addig hajtod amíg mozog...és csak aztán mehet vissza a garázsba... Viccet félretéve...akkor meg minek...most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :D Subaru mi??? Justy? :lol: Legacy? ;) Vivio? :lol: Leone? :lol: Domingo? :huh: Libero? :P Forester? :angry: Vagy csak nem IMPREZA??? :unsure: És melyik, 1.6 1.8??? Gondolom nem akarsz erősebb mocival rendelkezőt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Subaru mi??? Justy? :lol: Legacy? :D Vivio? :lol: Leone? :lol: Domingo? :huh: Libero? :D Forester? :D Vagy csak nem IMPREZA??? :unsure: És melyik, 1.6 1.8??? Gondolom nem akarsz erősebb mocival rendelkezőt? ;) :) :P :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 2003-as 2004-es Imprezzákat nézegetek...van egy ismerős darab is talonban...konkrétan Renzso volt klubtagunké... meg: Subaru Wrx :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Hagyjuk már Ibolykát aludni! Egy kehes C20XE corsa,akarom irni 1.4i lelépi ezt a subaru izét! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 De ezzel ki merek menni a városból is egyedül... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 De ezzel ki merek menni a városból is egyedül... :unsure: :huh: jaaa. 1 hétig :lol: aztán minden vissza a régi kerékvágásba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 2003-as 2004-es Imprezzákat nézegetek...van egy ismerős darab is talonban...konkrétan Renzso volt klubtagunké... meg: azt is eladja? :unsure: mondjuk az övé tényleg nincs széthajtva :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 2003-as 2004-es Imprezzákat nézegetek...van egy ismerős darab is talonban...konkrétan Renzso volt klubtagunké... meg: Subaru Wrx :huh: :lol: :lol: Az új kasznis lényegesen jobban néz ki mint a régi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Valakivel kimehetnék este oda? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Az új kasznis lényegesen jobban néz ki mint a régi :lol: Viszont nekem ez a kis szárny a subarun nagyon,de nagyon nem tetszik.Ez olyan nem subarus :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Viszont nekem ez a kis szárny a subarun nagyon,de nagyon nem tetszik.Ez olyan nem subarus :huh: :unsure: ez igy igaz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts