hemi Elküldve Március21, 2005 Szerző Elküldve Március21, 2005 Nem rossz csávó Ő csak túl büszke:) ------------ Más, kiderült mán mé füstől a gép?
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Reggel megyünk Tommal Patyihoz, aztán megszemléljük, most éppen 2 L Castrol RS-sel az ülésemen mászkálok... 1 telitank, 1 l olaj... :wink: Egy egy gyorsításnál 4000 fölött, és nem látok ki hátrafelé... :roll: Tiszta PDTDI... :wink: Viszont Hemi a te kedvedért, (Na meg a ház kb 100 lakójáért, akik nem bírták, hogy 6-kor kelnikük kell, mert megyek dologzni) ma bekerült egy középdob, és szép halk lett a verda... Most kicsit szomorúvá lettem, mert nem tudok durrogtatni, meg olyan érzés, mint amikor a kisgyerektől elveszik a játékszerét... :roll: Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Ja a kocsiról a leírást nem dobod fel valamikor??? :roll: Üdv.: Atommanó
hemi Elküldve Március21, 2005 Szerző Elküldve Március21, 2005 Ja a kocsiról a leírást nem dobod fel valamikor??? :roll: Üdv.: Atommanó Huh bazz... elfeljtetm:(( A kipuf meg utcára jobb ugy hidd el.
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Persze tudom, én is de most már nem fognak messziről kiszúrni a jó csajok, meg hát nem hiányzik hogy tényleg valamelyik lakónak (jogosan) elborul az agya, aztán kárt tesz a gépben... :roll: Lesz majd még mégegy a generálról, csak még előbb meg kéne oldódnia a dolognak, mert akkor beleírnám azt is... :wink: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Anti mi volt janóéknál tell me :!: Úgy volt ahogy lebeszéltem? Más mos' hazafele szembejött velem halász Feri éppen váltott baz 3ban lehetett hallani ahogy a százalékok maradnak ott az aszfalton.... nameg futuré is láttam igaz őt az utcánk végén... nyomulnak az ördögök :D
Tom Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Reggel megyünk Tommal Patyihoz, aztán megszemléljük, most éppen 2 L Castrol RS-sel az ülésemen mászkálok... 1 telitank, 1 l olaj... :wink: Egy egy gyorsításnál 4000 fölött, és nem látok ki hátrafelé... :roll: Tiszta PDTDI... :wink: Viszont Hemi a te kedvedért, (Na meg a ház kb 100 lakójáért, akik nem bírták, hogy 6-kor kelnikük kell, mert megyek dologzni) ma bekerült egy középdob, és szép halk lett a verda... Most kicsit szomorúvá lettem, mert nem tudok durrogtatni, meg olyan érzés, mint amikor a kisgyerektől elveszik a játékszerét... :roll: Üdv.: Atommanó Ha gondolod holnap segítek újból kivenni, nekem nagyon bejött a hangja! :twisted: :twisted: Mondjuk ha minden reggel erre ébrednék... :roll:
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Ha Patyi is úgy akarja akkor megyünk a GSI-vel Prágába, és hát azért autópályán már még neccesebb... Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Anti mi volt janóéknál tell me :!: Úgy volt ahogy lebeszéltem? Más mos' hazafele szembejött velem halász Feri éppen váltott baz 3ban lehetett hallani ahogy a százalékok maradnak ott az aszfalton.... nameg futuré is láttam igaz őt az utcánk végén... nyomulnak az ördögök :D Aztec! Köszi redben volt minden...10K volt Csak majd vissza kell mennem, hogy igazítsanak a végeken, mert arra már nem volt időm várni... Majd ha egyszer kész lesz a turbóverő c20xe... :wink: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Addigra készen lesz a turboverő-verő c20let :D Láttam CSén is beszótá' Hogy nem bírsz a véreddel öcsse :P
aztec Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 :D majd komolyan veszel tesa :wink: akkor + én fogok röhögni :P de egyelőre még a 200 lovad sem elég ahhoz h elpicsázz :idea: álló autóban és fogyasztásban verhetetlen vagyok s csupán már csak ídő kérdése,h mikor áll össze a bontás koronázatlan királyának a vasa :roll:
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Sajnos abból a 200-ból még pár az istállóban lődörög, de majd lassan beterelem őket... :wink:
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Persze tudom, én is de most már nem fognak messziről kiszúrni a jó csajok, meg hát .... Üdv.: Atommanó Nincs neked véletlenül feleséged, hogy ilyen célra hangolod a csövedet?? :D
aztec Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Anno ezt mondtam én is de csakröhögcséltél....
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Te most könnyen beszélsz... És nem meglepő, hogy micsoda klubéletet élsz, mióta ledobtad a puttonyt... :wink: Elég nagy gond nekem összehangolni az asszonykát a GSI-vel... Egyfolytában azt hallgatom, hogy adjuk el... :shock: Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Bázzz namost Anti ezt hívják úgy,h konfliktushelyzet vedd fel szépen a szemüveged (+50 IQ 1ség) és oldd meg de jelen esetben NE használj azték féle eljárási módszert :idea: amúgy ezexerint dolgozol? (éjn most beszéltem bunkófonon eXel kb 2-2.5 órát -> az is 100,h az 5 év alatt eltelefonáltam vele a másik c20LETet...)
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Hát ez a telefon dolog, nálunk is nehéz dió, sem telcsizni, de még kevésbé SMS ezni nem szeretek, sőt ez utóbbit kif. utálom... Eladás szóba sem jöhet...na persze a másik variáció sem, csak le kéne nyugodnom, de nem bírok...ez a gáz.. :roll:
aztec Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 OFF OFF ifnotthengotoc6 :idea: :wink: helyetted modkodok Teeeeeeeeeee....PÓGÁRMESTERRRRRRRRR
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Te nagyon ráérsz... Majd ha kész lesz a verdád nem fogsz így röhögni... Te Szétszedekmindengsitcsaknemtudomösszeraknisegítsetek.... Mikorra tervezed, hogy kész lesz? :wink: Üdv.. Atommanó
aztec Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 április közepe 2006/04/15 környéke c20et nitro mindenki röhög most még 8)
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Elküldve Március22, 2005 A c20let jól hangzik, de a nitróval még nem barátkoztam meg... Nagyon nem erőltetném, bár a fene tudja..jó érzés lehet a gombnyomásra előugró pacik rengetege... :shock: Üdv.: Atommanó
Recommended Posts