hemi Elküldve Március21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2005 Nem rossz csávó Ő csak túl büszke:) ------------ Más, kiderült mán mé füstől a gép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Reggel megyünk Tommal Patyihoz, aztán megszemléljük, most éppen 2 L Castrol RS-sel az ülésemen mászkálok... 1 telitank, 1 l olaj... :wink: Egy egy gyorsításnál 4000 fölött, és nem látok ki hátrafelé... :roll: Tiszta PDTDI... :wink: Viszont Hemi a te kedvedért, (Na meg a ház kb 100 lakójáért, akik nem bírták, hogy 6-kor kelnikük kell, mert megyek dologzni) ma bekerült egy középdob, és szép halk lett a verda... Most kicsit szomorúvá lettem, mert nem tudok durrogtatni, meg olyan érzés, mint amikor a kisgyerektől elveszik a játékszerét... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ja a kocsiról a leírást nem dobod fel valamikor??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ja a kocsiról a leírást nem dobod fel valamikor??? :roll: Üdv.: Atommanó Huh bazz... elfeljtetm:(( A kipuf meg utcára jobb ugy hidd el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Persze tudom, én is de most már nem fognak messziről kiszúrni a jó csajok, meg hát nem hiányzik hogy tényleg valamelyik lakónak (jogosan) elborul az agya, aztán kárt tesz a gépben... :roll: Lesz majd még mégegy a generálról, csak még előbb meg kéne oldódnia a dolognak, mert akkor beleírnám azt is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Anti mi volt janóéknál tell me :!: Úgy volt ahogy lebeszéltem? Más mos' hazafele szembejött velem halász Feri éppen váltott baz 3ban lehetett hallani ahogy a százalékok maradnak ott az aszfalton.... nameg futuré is láttam igaz őt az utcánk végén... nyomulnak az ördögök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Reggel megyünk Tommal Patyihoz, aztán megszemléljük, most éppen 2 L Castrol RS-sel az ülésemen mászkálok... 1 telitank, 1 l olaj... :wink: Egy egy gyorsításnál 4000 fölött, és nem látok ki hátrafelé... :roll: Tiszta PDTDI... :wink: Viszont Hemi a te kedvedért, (Na meg a ház kb 100 lakójáért, akik nem bírták, hogy 6-kor kelnikük kell, mert megyek dologzni) ma bekerült egy középdob, és szép halk lett a verda... Most kicsit szomorúvá lettem, mert nem tudok durrogtatni, meg olyan érzés, mint amikor a kisgyerektől elveszik a játékszerét... :roll: Üdv.: Atommanó Ha gondolod holnap segítek újból kivenni, nekem nagyon bejött a hangja! :twisted: :twisted: Mondjuk ha minden reggel erre ébrednék... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ha Patyi is úgy akarja akkor megyünk a GSI-vel Prágába, és hát azért autópályán már még neccesebb... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Anti mi volt janóéknál tell me :!: Úgy volt ahogy lebeszéltem? Más mos' hazafele szembejött velem halász Feri éppen váltott baz 3ban lehetett hallani ahogy a százalékok maradnak ott az aszfalton.... nameg futuré is láttam igaz őt az utcánk végén... nyomulnak az ördögök :D Aztec! Köszi redben volt minden...10K volt Csak majd vissza kell mennem, hogy igazítsanak a végeken, mert arra már nem volt időm várni... Majd ha egyszer kész lesz a turbóverő c20xe... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Addigra készen lesz a turboverő-verő c20let :D Láttam CSén is beszótá' Hogy nem bírsz a véreddel öcsse :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 :D majd komolyan veszel tesa :wink: akkor + én fogok röhögni :P de egyelőre még a 200 lovad sem elég ahhoz h elpicsázz :idea: álló autóban és fogyasztásban verhetetlen vagyok s csupán már csak ídő kérdése,h mikor áll össze a bontás koronázatlan királyának a vasa :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Sajnos abból a 200-ból még pár az istállóban lődörög, de majd lassan beterelem őket... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Persze tudom, én is de most már nem fognak messziről kiszúrni a jó csajok, meg hát .... Üdv.: Atommanó Nincs neked véletlenül feleséged, hogy ilyen célra hangolod a csövedet?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 :roll: :roll: Pszt... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Anno ezt mondtam én is de csakröhögcséltél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Te most könnyen beszélsz... És nem meglepő, hogy micsoda klubéletet élsz, mióta ledobtad a puttonyt... :wink: Elég nagy gond nekem összehangolni az asszonykát a GSI-vel... Egyfolytában azt hallgatom, hogy adjuk el... :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Bázzz namost Anti ezt hívják úgy,h konfliktushelyzet vedd fel szépen a szemüveged (+50 IQ 1ség) és oldd meg de jelen esetben NE használj azték féle eljárási módszert :idea: amúgy ezexerint dolgozol? (éjn most beszéltem bunkófonon eXel kb 2-2.5 órát -> az is 100,h az 5 év alatt eltelefonáltam vele a másik c20LETet...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Hát ez a telefon dolog, nálunk is nehéz dió, sem telcsizni, de még kevésbé SMS ezni nem szeretek, sőt ez utóbbit kif. utálom... Eladás szóba sem jöhet...na persze a másik variáció sem, csak le kéne nyugodnom, de nem bírok...ez a gáz.. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 OFF OFF ifnotthengotoc6 :idea: :wink: helyetted modkodok Teeeeeeeeeee....PÓGÁRMESTERRRRRRRRR Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Go! :D Te alpolgármester... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 itt is offolsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Te nagyon ráérsz... Majd ha kész lesz a verdád nem fogsz így röhögni... Te Szétszedekmindengsitcsaknemtudomösszeraknisegítsetek.... Mikorra tervezed, hogy kész lesz? :wink: Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 április közepe 2006/04/15 környéke c20et nitro mindenki röhög most még 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2005 Megoszt Elküldve Március22, 2005 A c20let jól hangzik, de a nitróval még nem barátkoztam meg... Nagyon nem erőltetném, bár a fene tudja..jó érzés lehet a gombnyomásra előugró pacik rengetege... :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts