aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 1 hf és 1 szelepszár szimeringes lett :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Üdv. Tudom már kicsit uncsi a téma.De én még csak most jöttem rá , hogy nem is olyan rosz dolog az ebay.de! Csak nincs (kicsi) német tudásom van.És lenne egy pár dolog ami komolyan érdekelne.Valaki tud segíteni ez ügyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Én nagynehezen regisztráltam magam az ebay.de-n sőőt 1szer licitáltam is de vmi gond volt amit már nem tudtam kikódolni. :D Be kellene iratkoznom egy német tanfolyasra. A ebay.com-on meg nincs semmi csak 1-2 vauxhall cucc.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ott az ebayes topik erre cartársak mielött csúnya offba szaladnánk :wink: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Én má qssolok is :? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Én má qssolok is :? :P :D fejlemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Ma érkezett meg az utsó (remélhetőleg az utsó) alkatrész halmaz. Este kiviszem a szerelőhöz és akkor remélhetőleg 1-2-3 nap és kész a gép. Remélem :wink: Most vagyok 6 hete gép nélkül. Lassan az életkedvem is elmegy :D Aztec coma majd megkérded a gummát :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 nem felejtem mindjárt átmejek kolleganőmhöz! új - használt csak ocssó legyen gondolom.... Anti ismerem képességeid, ennek fényében még1x 10-12forint és 16:00. Robi azt mondta ő lesz ott, nyugodtan mopndd meg neki,h én küldtelek vagy beszéltelm vele tök8. Viszotnt tutti lesznek mondottan nem fér be ma de csak összehoztam so ha várnod akell pötit akkor SRY :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 ....Anti ismerem képességeid, ennek fényében még1x 10-12forint és 16:00. Robi azt mondta ő lesz ott, nyugodtan mopndd meg neki,h én küldtelek vagy beszéltelm vele tök8. Viszotnt tutti lesznek mondottan nem fér be ma de csak összehoztam so ha várnod akell pötit akkor SRY :wink:.... Ez most mi is ? Az lehet, hogy a képességeit jól ismered, d az időbeosztását úgy látom nem. Ma, este dolgozik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 megoldja ő ügyes gyerek. :D kipuffról amúgy, konkrétan középdobról :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Szilárd! Lehetek őszinte? De gérd meg nem lépsz ki :D DOBD KI A RUGÓIDNAK csúfolt marhaságot.... nagyon gázos nálad vmi, mert utána ültem Antiéba és hiába csont kemény koni és tsai fele annyira nem repkedtünk az autóval. Nem fikázni akartam csak okosta mondani. Tuom neked szaros gyári rugók vannak benn ezért sincs jogom fikázni az fk rugóid... Tuod mit? Ülj be Anti vasába és utána beszéljünk róla :idea: az Antiéban gyári van??? és szerinted a gyári rugó bírná a 60/40et??? mer szvsz nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 megoldja ő ügyes gyerek. :D kipuffról amúgy, konkrétan középdobról :wink: Hívd fel, hogy akkor ne szerveszkedjen annyira :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 miért hívjam fel? miről beszélsz Pista? kéccer beszéztem ma már vele :D kess! nem értem kérdésed - a gyári rugó milyen 60/40et bírna? Antinak 60/60 asszem eibach és mellé rövidszárú konik (olyan sárgaféle) de tényleg nem akartalak megbántani, de a 2 fahrwerk ÉG és FÖLD :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 persze mer az enyém tipikus ralifíling :D de má gondolkodtam vmi jobb rugón, csak most nem nagyon van rá keret....télleg erről jut eszembe, hogy mikó jössz? most kell a lé a kalapálásra és ecsetelésre :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 pl ma hazafele? vagy elgurulsz felém? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 nemrég kértem meg a forum tulaját törölje a regisztráciom ugyanis nincs kedvem tovabb ide irogatni egyéb okokbol eredöen udv mindenkinek tovabbi jo forumozást Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 miva???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 aztec ma nyelvsuliba vagyok a 11ben, úgyhogy akkó holnap meló után Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Kess oksa SXP nem hittem volna,h ez lesz :? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Hát ez elég érdekes.SXP mijé lép le? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2005 nemrég kértem meg a forum tulaját törölje a regisztráciom ugyanis nincs kedvem tovabb ide irogatni egyéb okokbol eredöen udv mindenkinek tovabbi jo forumozást Ez olyan jellemző rád:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Sonique! Mi lenne, ha legalább egyszer képes lenni picit alkalmazkodni... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2005 Érdekes amikor engem moderáltatok nem kezdtem hisztizni:)) S vagyunk így páran. A szabály az szabály, még ha 60 éves vagy és a fórumadmin csak 23. Szerintem SXP is elég rutinos fórumozó ahoz, hogy szépen elnézést kérjen a MODIKTÓL. Majd odafigyelve ( nem arogánsan) tovább fórumozon a saját és mások örömére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Hát.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts