gsi.tamás Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Ja a gyári is vagy Sachs vagy Luk gyártmány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Te jó ég.....ez a tulaj vagy a barátnője??? :huh: :lol: :unsure: RCS? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Megnyertem az idei évi felnimet.Nagy küzdelem volt,senki nem licitált rá :unsure: .Annyira nem vagyok elájulva tőle,de ennyit szánok felnire.Ez legalább új.Elhiszem Antinak hogy jó felni a MAM :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Megnyertem az idei évi felnimet.Nagy küzdelem volt,senki nem licitált rá :huh: .Annyira nem vagyok elájulva tőle,de ennyit szánok felnire.Ez legalább új.Elhiszem Antinak hogy jó felni a MAM :lol: http://mamsan.de/picture_library/Felgen/400/MAMW1_L.jpg Halló RH amit néztünk azzal mi van? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Megnyertem az idei évi felnimet.Nagy küzdelem volt,senki nem licitált rá :unsure: .Annyira nem vagyok elájulva tőle,de ennyit szánok felnire.Ez legalább új.Elhiszem Antinak hogy jó felni a MAM :huh: biztos jol fog mutatni, ?x17?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Halló RH amit néztünk azzal mi van? :unsure: Drága,az majd jövöre....Kell pénz fényezésre,mert elköltöttem a corsára mindet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 biztos jol fog mutatni, ?x17?? 7.5x17 ET37.Kell majd alá rakni 1 centis nyomtávszélesítőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Jó kis cuccok, grat hozzá! :unsure: Sajnos nekem 1-2 videó nem indul el, de sztem az én készülékemben van a hiba....... Ha esetleg megmondod melyik,megnézem mi lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 azt már látom te hol váltasz...már csak az érdekelne a Tomi meddig tolja a tiltás nélküli autójának? :huh: a caravan annyira jól néz ki igy egyenesre ültetve :unsure: a kupé ugy ül benne mint aki karót nyelt :lol: Én is úgy szoktam ülni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Ha esetleg megmondod melyik,megnézem mi lehet... Nekem ment mindegyik a mostaniak közül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 azért minimum 2 sávba kanyarodtam, ha egymás melett megyünk biztos nem teszem oda, nahmeg a téli gumiaim nagyon jóók szerintem :unsure: Nah azt én már nem mertem bevállalni.. nyári gumik.. xar rugók.. :huh: Viszont amikor a lurdi felé mentünk az üllöi utáni kanyarba elég jól toltuk.. olyan kiló20-30 lehetett, mert ahogy kiértünk kicsit toltam,és már jött a 4. az meg kiló50 körül van. Ott már kezdett sok lenni.. Petya fel is hejje-hujjázott :lol: Coupe meg majd kap visszavágót,csak tudjam meg mi lehet a gyik.. de ez a legrosszabb. amikor alapjában véve nincs baj, nem is megy rosszúl,csak épp egy hajszállal rosszabban mint régebben. Coupe: neked tuti nincs valami okosság? valamelyik videon amikor a vácin a forgi körül jártunk, akkorát villant durrant 2szer váltáskor a kipiffod.. csak néztem.. utoljára asszem Antinál láttam hasonlót..(jó az mondjuk durvább volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Nekem ment mindegyik a mostaniak közül. Lehet neki a régebbiekkel van baja.. amiket mondjuk a Petya oldaláról linkeltem, azok volt hogy nekem se mentek minden progival.. pl 4gsi suhanása.. (ősvideó) :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Annyi biztos, hogy nőnek látszik............ :huh: ui: sztem is nő.. akart lenni.. valamikor vagy ha nem, akkor még gázabb a szitu :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Furán fog kinézni narancs-feketén. :unsure: Ehhez hasonlóan :huh: jók a videjók :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Én nekem legalább van jó ülésem amiben akárhogy ülhetek mert elérem a pedált :lol: :huh: Akkor az Azevekkel most mivan? :unsure: Mert a Dini minden lurdynál azt mondja, hogy még nem vettem meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 :lol: Akkor az Azevekkel most mivan? :huh: Mert a Dini minden lurdynál azt mondja, hogy még nem vettem meg Még nem fizette ki de már az ővé :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Coupe: neked tuti nincs valami okosság? valamelyik videon amikor a vácin a forgi körül jártunk, akkorát villant durrant 2szer váltáskor a kipiffod.. csak néztem.. utoljára asszem Antinál láttam hasonlót..(jó az mondjuk durvább volt) Azért annyira ne keseredj el.Eddig se a Tommal se velem nem gyorsultál még. Az audis sem mérvadó mert ott sem egymás mellöl mentünk.Az is lehet hogy a mienk megy nagyon jól :unsure: .Chip kupak 60as rendszer van csak benne,de az nyáron is benne volt.A másik chippel ami a Petinél van azzal nagyobb lángok jöttek ki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 A másik chippel ami a Petinél van azzal nagyobb lángok jöttek ki :huh: woohhhaaa akarom azt a csippet :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 woohhhaaa akarom azt a csippet :unsure: :lol: Az enyém nem jó neked :huh: .Beszélj Petigsi-vel,neki van ahhoz is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Na reggel elkezdődik a a GSi tavaszi felkészítése...már ha ki fogja bírni tavaszig... :unsure: :huh: :lol: Legy új szelepfedél, legújó, Coolerhűtés, fix és kapcsoltható venti, új kuplung...hengerfejcsere...meg lehet, hogy 60-as kupak...meg olajlecsapató, meg karterdugózás a turbó felöl...egyenlőre ennyi... Szép kis móka lesz átmosni mindent a trutyitól...1 napot biztos elleszek vele...csütörtökön... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Na reggel elkezdődik a a GSi tavaszi felkészítése...már ha ki fogja bírni tavaszig... :unsure: :huh: :lol: Legy új szelepfedél, legújó, Coolerhűtés, fix és kapcsoltható venti, új kuplung...hengerfejcsere...meg lehet, hogy 60-as kupak...meg olajlecsapató, meg karterdugózás a turbó felöl...egyenlőre ennyi... Szép kis móka lesz átmosni mindent a trutyitól...1 napot biztos elleszek vele...csütörtökön... :lol: Megkérdezhetem h ezek minek kellenek? Én úgy tudtam, hogy Te teljesen felújtva-átépítve tetted be az új motorod. ennyi minden elfáradt volna 1 év alatt? hengerfejcsere... mesélj már egy kicsit ha nem problem h mi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Hát ez most így hosszú lenne...fel van húzva...nem bírják ezek...nem csak az enyim hanem a többi sem... Nem napi használatra valók...204 LE-n biztos jól el lehetne vele mászkálni...de hát úgy meg kinek kell...az nudli... Amúgy ez már a 3-dik hengerfej...és az ok nem az, hogy hidegen tolom neki meg ilyenek...mert ezeket szigorúan betartom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Hát ez most így hosszú lenne...fel van húzva...nem bírják ezek...nem csak az enyim hanem a többi sem... Nem napi használatra valók...204 LE-n biztos jól el lehetne vele mászkálni...de hát úgy meg kinek kell...az nudli... Amúgy ez már a 3-dik hengerfej...és az ok nem az, hogy hidegen tolom neki meg ilyenek...mert ezeket szigorúan betartom... :huh: Necc ez a turbós dolog, nem csak játék és mese. Meg már egy szétszedés is elég zsebbenyúlós dolog, nem XE kategória... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Még nem fizette ki de már az ővé :unsure: Ha még eltudod hozni csütörtökön a Lurdyhoz az jó lenne.Én viszem a zsét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Ha még eltudod hozni csütörtökön a Lurdyhoz az jó lenne.Én viszem a zsét. Lehet hogy a hét vége jobb lenne :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts