Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Norbi üléseit megveszed és a bőrt meg nekem adod :unsure: Nem bőr, de egyébként okés. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nem bőr, de egyébként okés. :lol: jaaa cseles az már audi :lol: :D szóval lógsz 2 bőrös üléssel :unsure: :lol: :huh: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 jaaa cseles az már audi :lol: :D szóval lógsz 2 bőrös üléssel :unsure: :lol: :huh: ;) Majd megveszem az AUDIT is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Aztán saját gépparkod lesz...de akkor már maradjon a GSI is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Majd megveszem az AUDIT is. :unsure: az nem jó mert nem dönthető :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A linken ott van, ott még ph3 sok pacival. Elvileg phase 3 ra lesz összreakva 0.8as töltéssel (~270 ps). Így "tartós" is meg "megy" is... :huh: ja 280ig "tartós" :unsure: elvileg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Kb. :huh: Egyébként róla van szó. Aha mostmár értem. :unsure: Hmhm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 az nem jó mert nem dönthető :lol: :lol: Az audi nem is... de az ülései lehet dönthetőek... :lol: csak nem úgy ahogy te szeretnéd! :unsure: bár jobban belegondolva... minden csak erő kérdése... akár az audi is dönthető :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ja 280ig "tartós" :unsure: elvileg :huh: ha nem csúszik le a cooler cső a -10 fokban és olyan szélben hogy 2 embernek kell tartani a géptetőt hogy a helyén maradjon,vagy amikor elviszed az asszonyt pihenni a hétvégére és abból fél napot ezzel töltesz.Vagy a lerepülö lefújó szelep...Akarjátok hogy soroljam még :lol: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Pének legalább a lefújója nem repül el. :huh: Legalább is eddig nem csinálta. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Pének legalább a lefújója nem repül el. :lol: Legalább is eddig nem csinálta. :unsure: és most már az is szépen muzsikál :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ismételni tudom csak Coupét kuriozum lesz a c20XE!!!!!!!!! Tom küldöm a cumót 27 kép az nagyon sok?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ismételni tudom csak Coupét kuriozum lesz a c20XE!!!!!!!!! 1 v. 2 turbóval? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ismételni tudom csak Coupét kuriozum lesz a c20XE!!!!!!!!! Én is erre várok, biztos fel fog menni miatta az autóm értéke:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 szerintetek hátulra a 17"/10"-es kerék nagyon túlzás lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 szerintetek hátulra a 17"/10"-es kerék nagyon túlzás lenne? hát az már erősen ET függő :unsure: És olyan magas ET számmal nem hiszem hogy létezik ami passzolna az Astrához :lol: Meg akkor csumára tekert gátlók. De akkor is 38 feletti ET kellene. De akkor már lehet hogy belül sem férne el és kellene pogi, ami már megint kasznizáshoz vezetne. Egyszóval nemtudom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ismételni tudom csak Coupét kuriozum lesz a c20XE!!!!!!!!! Tom küldöm a cumót 27 kép az nagyon sok?????? Megkaptam, mingyárt nézem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Megkaptam, mingyárt nézem is. közben megtanultam becsomizni és kültem egy olyan mélt is amiben megvan 1ütt minden....bocs :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Megkaptam, mingyárt nézem is. Én meg majd 7végén állítom össze a leírást, feltéve ha kapok addig haladékot :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Én meg majd 7végén állítom össze a leírást, feltéve ha kapok addig haladékot :huh: :lol: :lol: Talán... :unsure: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ezt már láttátok? Itt bövebben utána lehet nézni a dolgoknak: http://www.or1-astra.de Két hete kirámolták a gyerek garázsát és elég sokmindent elvittek, köztök a LET motort váltóval, a felniket és még sok mást is. Aztán miután végeztek a rámolással, kiürítettek a mühelyben pár tüzoltókészüléket.... :unsure: Az ilyeneket le kellene löni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Itt bövebben utána lehet nézni a dolgoknak: http://www.or1-astra.de Két hete kirámolták a gyerek garázsát és elég sokmindent elvittek, köztök a LET motort váltóval, a felniket é még sok mást is. Aztán miután végeztek a rámolással, kiürítettek a mühelyben pár tüzoltókészüléket.... :huh: Az ilyeneket le kellene löni. :lol: olvastam a némett let fórumon is. Mer ugye most már azt is bújnom kell :unsure: Hát igen ezeket azonnal Sz. H. után kellene küldeni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 .... Mer ugye most már azt is bújnom kell :unsure: ....... Akkor legalább te is tanulsz, nem csak én! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 hát az már erősen ET függő :unsure: És olyan magas ET számmal nem hiszem hogy létezik ami passzolna az Astrához :lol: Meg akkor csumára tekert gátlók. De akkor is 38 feletti ET kellene. De akkor már lehet hogy belül sem férne el és kellene pogi, ami már megint kasznizáshoz vezetne. Egyszóval nemtudom :huh: konkrétan ilyesmiről lenne szó... necces , mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 a link lemaradt... http://cgi.ebay.de/Satz-Azev-A-8-5-x-17-ET...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts