redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Mosmtár csak a Lalin/Calin múlik... :unsure: és gratuláljunk vagy együttérzésünkről biztosítsunk? :lol: :huh: (viccet félretéve örülnék, ha ezzel már jóljárnál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Mi van a Cali-val Tom??Valamiről lemaradtam??Nemértem.. :unsure: mert ritkán olvasol, mégritkábban írsz és akkor is fölöslegesen b@sztatod egyes fórumozókat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 mert ritkán olvasol, mégritkábban írsz és akkor is fölöslegesen b@sztatod egyes fórumozókat :huh: Tévedés sokat olvasok csak öreg vagyok és hamar felejtek. :unsure: Még mindig nem vágom mi van csak sejtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Tévedés sokat olvasok csak öreg vagyok és hamar felejtek. :huh: Még mindig nem vágom mi van csak sejtem. GSi turós Cali csere, ha összejön... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Én már alig várom...lesz végre ellenfél... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Én már alig várom...lesz végre ellenfél... :huh: ...vagy lesz kivel tapasztalatokat cserélni a szerelésről..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Én már alig várom...lesz végre ellenfél... :huh: akkor nem csak gyorsulni lehet hanem hosszú távú versenyt is h melyik bírja tovább... jó lenne ha összejönne és tényleg jobban járnál vele mint a Gsivel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Én már alig várom...lesz végre ellenfél... :huh: Azért ne kiabáljuk el. Még nemtom Lali hogy tervezi... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 akkor nem csak gyorsulni lehet hanem hosszú távú versenyt is h melyik bírja tovább... jó lenne ha összejönne és tényleg jobban járnál vele mint a Gsivel... :huh: Most a GSi is nagyon aranyos. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 GSi turós Cali csere, ha összejön... :unsure: Tehát a GSi-t beadod, és elhozol egy Calibra Turbo 4X4-t? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hát látod...ez a király szitu...ha megmarad azért jársz jól, ha csere, akkor azért... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Tehát a GSi-t beadod, és elhozol egy Calibra Turbo 4X4-t? :unsure: vagy ha arról lemarad akkor egy piros c20ne automatát....mind1 csak kalibra legyen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Tehát a GSi-t beadod, és elhozol egy Calibra Turbo 4X4-t? :huh: Kb. :unsure: Egyébként róla van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 vagy ha arról lemarad akkor egy piros c20ne automatát....mind1 csak kalibra legyen :lol: :huh: :lol: :lol: Mijezanagylamou'r?Honnan ez a Calibra dolog?Nemértem........... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Kb. :unsure: Egyébként róla van szó. a gumityúk meg a világítós szelepsapi ugye marad? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 vagy ha arról lemarad akkor egy piros c20ne automatát....mind1 csak kalibra legyen :lol: Ja a kedvenc kasztniformám... :huh: :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ja a kedvenc kasztniformám... :lol: :lol: :unsure: pedig hátulról jól néz ki menet közben.....mondjuk oldalról meg szemből kevésbé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 a gumityúk meg a világítós szelepsapi ugye marad? :unsure: :huh: Ezek alku tárgyát képezik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 GSi turós Cali csere, ha összejön... :huh: és mit tud a cali? phase II.? vagy valami? Én is kapok egy nagy coolert :unsure: baráti áron ingyéééé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Húúú de rágyúrtok skacok...fel kell kötni a gatyámat tavasszal... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 és mit tud a cali? phase II.? vagy valami? Én is kapok egy nagy coolert :unsure: baráti áron ingyéééé :lol: A linken ott van, ott még ph3 sok pacival. Elvileg phase 3 ra lesz összreakva 0.8as töltéssel (~270 ps). Így "tartós" is meg "megy" is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ja hát igen...a "hondaklubban" is meg kéne próbálni...nincs ott valami ismerős klubtag? :unsure: :huh: Nekem van ismerősöm a hondásoknál, habár szerintem nyugodtan meghirdetheti bárki a hondás fórumon. crxforum.flix.hu És nagyon jó a vicctopikjuk, rendszeres olvasója vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 A linken ott van, ott még ph3 sok pacival. Elvileg phase 3 ra lesz összreakva 0.8as töltéssel (~270 ps). Így "tartós" is meg "megy" is... :unsure: Norbi üléseit megveszed és a bőrt meg nekem adod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nekem van ismerősöm a hondásoknál, habár szerintem nyugodtan meghirdetheti bárki a hondás fórumon. Nekünk is van... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Kb. :unsure: Egyébként róla van szó. ja ezt néztem már. angel lámpa itt is. De ez legalább megfelelő fényt ad. A gyári lámpákkal sok a szívás, mindegyik egy idő után olyan gyenge hogy nem lehet látni vele :huh: Nekem is ki kell valamit találnom erre, mert rá kell adnom a ködlámpát hogy lássak este vmit. OFF Fiat Punto ON lámpáit mondják hogy azzal lehet valamit alkotni. Nem tudom. De így sz@r. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts