Rattesid Dénes Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ugye darabját gondoltátok 40ért? :huh: Persze....Úgy ismersz??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Redi szokj hozzá a gondolathoz, hogy ez az ülésprojekt ez így magában bukta volt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Redi szokj hozzá a gondolathoz, hogy ez az ülésprojekt ez így magában bukta volt... :unsure: Hátha a Hondába belemegy... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Köszi :unsure: Arra emlékszel hogy 3 küllös e? ha Antié nem jó akkor tudok én is adni egy 3 küllőset ( Kadett-Ascona )..csak ki kéne szedni mert azt használom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ja hát igen...a "hondaklubban" is meg kéne próbálni...nincs ott valami ismerős klubtag? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 nincs ott valami ismerős klubtag? :unsure: :huh: Hátha kicsi a világ... :lol: Meg is nézem gyorsan kié a a VTI.hu meg az INTEGRA.hu... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ha Antié nem jó akkor tudok én is adni egy 3 küllőset ( Kadett-Ascona )..csak ki kéne szedni mert azt használom :huh: :unsure: kedves vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ja hát igen...a "hondaklubban" is meg kéne próbálni...nincs ott valami ismerős klubtag? :unsure: :huh: tényleg Redi honda klubtag is :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 :huh: kedves vagy :lol: Nekem is van még egy sportkormányom, meg a GSi gyárija is megvan (de az nagyon gagyisztikus állapotban...). Szóval... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nekem is van még egy sportkormányom, meg a GSi gyárija is megvan (de az nagyon gagyisztikus állapotban...). Szóval... :unsure: vagy ott van még a bugyikék is az Antinak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nekem is van még egy sportkormányom, meg a GSi gyárija is megvan (de az nagyon gagyisztikus állapotban...). Szóval... :unsure: Így is elég nehéz tekerni a kormányt.Azzal a kicsivel el se tudnám fordítani :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 vagy ott van még a bugyikék is az Antinak :unsure: Akkor asszem meg is van a befutó... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Akkor asszem meg is van a befutó... :huh: :lol: Dettinek tetszene :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Dettinek tetszene :unsure: Ez a fontos, végülis Neki vettétek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Húúúú tényleg...de akkor feltenni ám... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Tom! HKS-ed már van, az tuti... :lol: :unsure: , már csak a Calit kell mellébizniszelned... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Tom! HKS-ed már van, az tuti... :lol: :unsure: , már csak a Calit kell mellébizniszelned... :lol: Inkább nagy coolert szerezz neki. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hát beszélni kell a Ferivel, és ő nagyon szép Coolereket csinál...majd beszélek vele, hogy valami olcsó árat mondjon... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Inkább nagy coolert szerezz neki. :unsure: Cooler is van, csak a Lali szerint elég gázul van megoldva. De azt sem tudom, hogy most mi a helyzet a géppel, ma nem tudtam beszélni a Lalival. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Tom! HKS-ed már van, az tuti... :lol: :unsure: , már csak a Calit kell mellébizniszelned... :lol: Oksa, köszi. De kell ám az adapter is. :huh: Meg valami ár is jöhet msn. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Megoldjuk ne parázzál már... Az adaptert, így is úgy is fel kell heggeszteni, de azt is adom vele együtt... :huh: meg a kábelkötegelőket is... :unsure: Azt viszont Tarr majd intézi, hogy egyben legyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ennyire biztos a cali projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ennyire biztos a cali projekt? Mosmtár csak a Lalin/Calin múlik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Redi szokj hozzá a gondolathoz, hogy ez az ülésprojekt ez így magában bukta volt... :unsure: az élet ilyen egyszer lenn, egyszer méglejjebb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Mosmtár csak a Lalin/Calin múlik... :unsure: Mi van a Cali-val Tom??Valamiről lemaradtam??Nemértem.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts