redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 úgyhogy én is majd cserélem sportülésekre :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 :unsure: Leírom helyetted Redi hogy ne mondjam hogy hiéna vagy. :huh: :lol: :lol: Van 2 db új FK sportülés jóval a bolti ár alatt.Klubbos keddvetmény van.Érdeklödni Norbinál. Jó lesz így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Kell hozzá szerezni egy Astra sportülést, és szétszedni.A Corsáét is, aztán a Corsa ülésnek csak az alja marad meg, arra húzódik rá az Astra üléspárnája, és a háttámlája.Kényelmesnek kényelmes, de sportos vezetéshez viszont magas, úgyhogy én is majd cserélem sportülésekre........amint lesz rá keret....... Azt hiszem ennek tudatában inkább majd vadászok valami corsa gyári sport ülést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 :huh: Hiéna! :lol: Gondolom elég nehezek ezek az ülések, nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Leírom helyetted Redi hogy ne mondjam hogy hiéna vagy. :huh: :lol: :lol: Van 2 db új FK sportülés jóval a bolti ár alatt.Klubbos keddvetmény van.Érdeklödni Norbinál. Jó lesz így? :lol: :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hiéna! :lol: Gondolom elég nehezek ezek az ülések, nem? :unsure: Szerintem nehezebb mint a gyári astra gsi ülés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 :huh: :lol: :unsure: Kihagytam:Esetleg hitelügyintézéssel :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nehezebb hát... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Szerintem nehezebb mint a gyári astra gsi ülés :unsure: sztem nem...bár ezt csak igy érzésre mondom :huh: csütörtökön pakolásztam a gyárit, szombaton meg az FK-t és sztem nem nehezebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 :huh: Hm......... :unsure: Minjá' csörög a törplefon.......aztán hátha..........mert kitudja, meg ilyenek.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 sztem nem...bár ezt csak igy érzésre mondom :unsure: csütörtökön pakolásztam a gyárit, szombaton meg az FK-t és sztem nem nehezebb Jó, de neked a gyári már kicsit le lett könnyítve szalmaügyileg... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 sztem nem...bár ezt csak igy érzésre mondom :unsure: csütörtökön pakolásztam a gyárit, szombaton meg az FK-t és sztem nem nehezebb Közel azonos,de szerintem nehezebb.Én is pakolásztam ám az üléseidet,a baleset után.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hm......... :lol: Minjá' csörög a törplefon.......aztán hátha..........mert kitudja, meg ilyenek.......... :lol: norbi azért majd ne feledd ki segített eladni :unsure: még a carstylingon az oldaladra is raktam egy linket.Eladó sportülést keresnek.Mindezt a nagy haszon reményében tettem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Na ilyen az amikor egy hiéna megy egy haszonleső bizniszelnek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Na ilyen az amikor egy hiéna megy egy haszonleső bizniszelnek... :lol: :lol: :lol: :D Reditől tanultam :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 norbi azért majd ne feledd ki segített eladni :unsure: még a carstylingon az oldaladra is raktam egy linket.Eladó sportülést keresnek.Mindezt a nagy haszon reményében tettem :huh: Köszi :lol: Isten fizesse meg :lol: a CS-os arcokat felakartam hívni, de a leírás alapján nekik vmi használtabb cucc kellett volna (pl. 2-3 évnél ne legyen idősebb, meg hasonlók) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Köszi :unsure: Isten fizesse meg :lol: Tudtam hogy valami ilyesmit fogsz írni :huh: :lol: :lol: a CS-os arcokat felakartam hívni, de a leírás alapján nekik vmi használtabb cucc kellett volna (pl. 2-3 évnél ne legyen idősebb, meg hasonlók) Nem kell telefonálni csak írj oda és csinálj egy képet.Ennyit megér.Annyira nem lesz könnyü eladni,úgyhogy mindent bele.Különben is recarot nézeget,az meg nem olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Na ilyen az amikor egy hiéna megy egy haszonleső bizniszelnek... :unsure: Nem mindegy hogy haszonleső, vagy hasonleszőőő'! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hát Gabi..nem gondoltam volna... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 :unsure: Ha 40ért adod már viszem is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ha 40ért adod már viszem is. :unsure: Annyiért már én is megvettem volna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hát Gabi..nem gondoltam volna... :unsure: Neked kell ezt magyarázni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Annyiért már én is megvettem volna :huh: ugye darabját gondoltátok 40ért? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 ugye darabját gondoltátok 40ért? :unsure: Annyiért újat veszek :lol: ,vettem..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 45 a párért... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts