gsi.tamás Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nekem volt már ez ügyben ötletem de leszavaztad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nekem volt már ez ügyben ötletem de leszavaztad. Mondom, a főnök én vagyok és ebből nem engedek :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nekem volt már ezügyben ötletem de leszavaztad. Tomi! vakulás vagy csalás ügyében??? :unsure: Mert a vakulás az azért járhatóbb út... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nem tervezem, de egyébként elég nehéz szembesülni ezzel a rengeteg oltással amit itt kapok :huh: :lol: jajmá még a végén komolyan elhiszem h komolyan veszed :unsure: Királyok a leírások, Tom előre bocs de wordben küldeném el, a képeket is beszúrtam de azokat külön is elküldöm, úgy jó lesz?(Albertszámítógépzsenimagyarázottvmithúgynekiisjólesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Én is így küldtem el... De aztán Hemi szólt, hgoy menjen csak Word-ben, és a képek helyét meg számozzam meg...és külön küldjem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 jajmá még a végén komolyan elhiszem h komolyan veszed :huh: Királyok a leírások, Tom előre bocs de wordben küldeném el, a képeket is beszúrtam de azokat külön is elküldöm, úgy jó lesz?(Albertszámítógépzsenimagyarázottvmithúgynekiisjólesz) Ha azok a képek lesznek benne, amik egyébként is fent vannak, akor elég ha csak megszámozod. Egyébként légyszi legyenek külön a képek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ha azok a képek lesznek benne, amik egyébként is fent vannak, akor elég ha csak megszámozod. Egyébként légyszi legyenek külön a képek. :unsure: hopsz hát más képeket szeretnék ha nem baj de akkor kiszedem megszámozom őket BOCSI :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 hopsz hát más képeket szeretnék ha nem baj de akkor kiszedem megszámozom őket BOCSI :unsure: Semmi gond. Úgy tökéletes lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Azthiszem mégis le kell vizsgáztatnom a Kadettet,nagyon megy itt az NE fikázás :unsure: :lol: én súlyban egy kicsit jobb vagyok....mint a GSI :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Azthiszem mégis le kell vizsgáztatnom a Kadettet,nagyon megy itt az NE fikázás :huh: :lol: én súlyban egy kicsit jobb vagyok....mint a GSI :lol: Akkor csüt este gyorsulás... :unsure: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Azthiszem mégis le kell vizsgáztatnom a Kadettet,nagyon megy itt az NE fikázás :unsure: :lol: én súlyban egy kicsit jobb vagyok....mint a GSI :huh: Úgy érzem megy itt a GSI fikázás...ki kell hoznom a GSI-t... :lol: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Meg egyébként is ha elmennék messzire dolgozni mi lenne itt veletek nélkülem? Nemzethalál! Országos gyász! :unsure: Volt az az aranyos gyerekfilm, amelyikben az a vöröshajú srác játszott a juniort... Na amikor ő távozott a nevelőintézetből... az a rész jutott most eszembe. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Jah meg amikor Ace Ventura is távozik a szerzetesektől :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Gabi ez a két mondat mintha talán kb két hete egy ugyanilyen ügy kapcsán már elhangzott volna...teszem hozzá, hogy talán pont tőled... :unsure: Ilyen mély nyomokat hagyott ez benned? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Gondoltam revansot veszek. :unsure: (gy.k: ez nem boltban kapható :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Gondoltam revansot veszek. :lol: (gy.k: ez nem boltban kapható :lol: ) :lol: :huh: :unsure: Neeem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Tegnaptól nekem is téliálmot alszik az ERG.Nagymamim garázsában nem ázik, nem fázik,mostmár nyugodt vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 :lol: :huh: :unsure: Neeem??? Ideje újragondolni az életed! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Már csak egy szép felni kéne rá... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 btw a multkor jó sok infót kaptam a kartertömítés cseréhez de az ultimate igazságot senki nem mondta ki :huh: akkor most: - vegyek két tömítést? (ha lehet nemtenném) - terelőlemez visszakapalálás? (ha vissza lesz hajlítva nem lesz vmi más gond?) - rövidebb csavarok? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ez kell a Calira és rettegjen a ketegória... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 btw a multkor jó sok infót kaptam a kartertömítés cseréhez de az ultimate igazságot senki nem mondta ki :lol: akkor most: - rövidebb csavarok? :unsure: Szerintem ha rövidebb csavarokat veszel, attól még folyni fog belőle az olaj... :huh: Koncentrálj inkább a tömítésre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Szerintem ha rövidebb csavarokat veszel, attól még folyni fog belőle az olaj... :unsure: Koncentrálj inkább a tömítésre... :huh: persze tömítés csere lesz, de állítólag az x20xev tömítése a nagy királyság de azt felrakni nem triviális...a Patyi azt mondta lehet, h. kettő kell, a Demo meg azt, hogy rövidebb csavarokkal kellene az Anti meg azt, hogy a terelőlemezt kellett neki visszahajlítani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 szerintem nem az X20XEV tömités kell oda, hanem a c20ne jééé. az parafa. és abból 2. az x20xev jé asszem terelőlemezzel együtt van, vagyxis az én c18xel be ugy volt. és az ultradrága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Semmi gond. Úgy tökéletes lesz. nah azért a képek persze h különböző méretűek uh azzal még lesz szívás nehogymár tökéletes legyen :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts