gsi.tamás Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Nekem volt már ez ügyben ötletem de leszavaztad.
redline Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 gsi.tamás írta: Nekem volt már ez ügyben ötletem de leszavaztad. Mondom, a főnök én vagyok és ebből nem engedek :huh: :unsure:
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 gsi.tamás írta: Nekem volt már ezügyben ötletem de leszavaztad. Tomi! vakulás vagy csalás ügyében??? :unsure: Mert a vakulás az azért járhatóbb út... :huh:
sárgaGSI Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 redline írta: Nem tervezem, de egyébként elég nehéz szembesülni ezzel a rengeteg oltással amit itt kapok :huh: :lol: jajmá még a végén komolyan elhiszem h komolyan veszed :unsure: Királyok a leírások, Tom előre bocs de wordben küldeném el, a képeket is beszúrtam de azokat külön is elküldöm, úgy jó lesz?(Albertszámítógépzsenimagyarázottvmithúgynekiisjólesz)
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Én is így küldtem el... De aztán Hemi szólt, hgoy menjen csak Word-ben, és a képek helyét meg számozzam meg...és külön küldjem... :unsure:
Tom Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 sárgaGSI írta: jajmá még a végén komolyan elhiszem h komolyan veszed :huh: Királyok a leírások, Tom előre bocs de wordben küldeném el, a képeket is beszúrtam de azokat külön is elküldöm, úgy jó lesz?(Albertszámítógépzsenimagyarázottvmithúgynekiisjólesz) Ha azok a képek lesznek benne, amik egyébként is fent vannak, akor elég ha csak megszámozod. Egyébként légyszi legyenek külön a képek. :unsure:
sárgaGSI Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Tom írta: Ha azok a képek lesznek benne, amik egyébként is fent vannak, akor elég ha csak megszámozod. Egyébként légyszi legyenek külön a képek. :unsure: hopsz hát más képeket szeretnék ha nem baj de akkor kiszedem megszámozom őket BOCSI :huh:
Tom Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 sárgaGSI írta: hopsz hát más képeket szeretnék ha nem baj de akkor kiszedem megszámozom őket BOCSI :unsure: Semmi gond. Úgy tökéletes lesz.
Racce Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Azthiszem mégis le kell vizsgáztatnom a Kadettet,nagyon megy itt az NE fikázás :unsure: :lol: én súlyban egy kicsit jobb vagyok....mint a GSI :huh:
Tom Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Racce írta: Azthiszem mégis le kell vizsgáztatnom a Kadettet,nagyon megy itt az NE fikázás :huh: :lol: én súlyban egy kicsit jobb vagyok....mint a GSI :lol: Akkor csüt este gyorsulás... :unsure: :lol: :D
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Racce írta: Azthiszem mégis le kell vizsgáztatnom a Kadettet,nagyon megy itt az NE fikázás :unsure: :lol: én súlyban egy kicsit jobb vagyok....mint a GSI :huh: Úgy érzem megy itt a GSI fikázás...ki kell hoznom a GSI-t... :lol: :lol: :D ;)
opel16v Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 redline írta: Meg egyébként is ha elmennék messzire dolgozni mi lenne itt veletek nélkülem? Nemzethalál! Országos gyász! :unsure: Volt az az aranyos gyerekfilm, amelyikben az a vöröshajú srác játszott a juniort... Na amikor ő távozott a nevelőintézetből... az a rész jutott most eszembe. :huh: :lol:
opel16v Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Jah meg amikor Ace Ventura is távozik a szerzetesektől :unsure: :huh:
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Gabi ez a két mondat mintha talán kb két hete egy ugyanilyen ügy kapcsán már elhangzott volna...teszem hozzá, hogy talán pont tőled... :unsure: Ilyen mély nyomokat hagyott ez benned? :huh:
opel16v Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Gondoltam revansot veszek. :unsure: (gy.k: ez nem boltban kapható :huh: )
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 opel16v írta: Gondoltam revansot veszek. :lol: (gy.k: ez nem boltban kapható :lol: ) :lol: :huh: :unsure: Neeem???
Racce Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Tegnaptól nekem is téliálmot alszik az ERG.Nagymamim garázsában nem ázik, nem fázik,mostmár nyugodt vagyok.
opel16v Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Atommanó írta: :lol: :huh: :unsure: Neeem??? Ideje újragondolni az életed! :lol:
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Már csak egy szép felni kéne rá... :unsure: :huh:
redline Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 btw a multkor jó sok infót kaptam a kartertömítés cseréhez de az ultimate igazságot senki nem mondta ki :huh: akkor most: - vegyek két tömítést? (ha lehet nemtenném) - terelőlemez visszakapalálás? (ha vissza lesz hajlítva nem lesz vmi más gond?) - rövidebb csavarok? :unsure:
Tom Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Ez kell a Calira és rettegjen a ketegória... :unsure: :huh:
Tom Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 redline írta: btw a multkor jó sok infót kaptam a kartertömítés cseréhez de az ultimate igazságot senki nem mondta ki :lol: akkor most: - rövidebb csavarok? :unsure: Szerintem ha rövidebb csavarokat veszel, attól még folyni fog belőle az olaj... :huh: Koncentrálj inkább a tömítésre... :lol:
redline Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Tom írta: Szerintem ha rövidebb csavarokat veszel, attól még folyni fog belőle az olaj... :unsure: Koncentrálj inkább a tömítésre... :huh: persze tömítés csere lesz, de állítólag az x20xev tömítése a nagy királyság de azt felrakni nem triviális...a Patyi azt mondta lehet, h. kettő kell, a Demo meg azt, hogy rövidebb csavarokkal kellene az Anti meg azt, hogy a terelőlemezt kellett neki visszahajlítani....
uhuhu Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 szerintem nem az X20XEV tömités kell oda, hanem a c20ne jééé. az parafa. és abból 2. az x20xev jé asszem terelőlemezzel együtt van, vagyxis az én c18xel be ugy volt. és az ultradrága.
sárgaGSI Elküldve Január29, 2007 Elküldve Január29, 2007 Tom írta: Semmi gond. Úgy tökéletes lesz. nah azért a képek persze h különböző méretűek uh azzal még lesz szívás nehogymár tökéletes legyen :huh: :unsure:
Recommended Posts