Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Mivan???? :roll: :shock: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Spanom csak a szopás bazzzzzz pedig az női meló lenne nemde? :D Ezértirigyellek öcsse betolod patyihoz és később elhozod bázzz... A karter kapott 2 komponensüt, mikor megrepedt ezt egy szervízben csinálták x és a lényeg nem láttam a köcsög körberagasztotta a kartert! Azt tudom ha kész lesz a kocsi az első út hozzá vezet és megkérdezem ezt hogyan gondolta.... jah és a karter még mindeig fenn van. Az olajleeresztőt nem tudtam kitekerni mert körbe van ragasztva az is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Hát nekem sem jobb a helyzetem jelen pillantban, csak én a Patyinál szopizom a fütyköst... :roll: (Nem félreérteni... :D ) Barátom az nem jó...és sehogy nem lehet lefeszegetni??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 a Patyinál szopizom a fütyköst... :roll: (Nem félreérteni... :D )Anti bazz ezt NEM LEHET FÉLREÉRTENI :P :D :D :D ...és sehogy nem lehet lefeszegetni??? :roll: megpróbáltam leoldani kül folyadékokkal de nem hatotta meg rángatásból annyi lett,h magamratéptem az autót karter ekkor a fejemtől 2cm-re, lepörgött már megint a szokásos divx.... autó alól ki, a fost lehesegettem a bokámig, szerszámok össze, ennyi mára a móka nem akarok meghalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 vatta fakk? duen -> 1424es hirdetés... csináltak 97ben gsit? nem 96ig gyártották akkor is már csak az álgsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Tudtam, hogy nem érted félre... :wink: Marad a flex... :wink: Bár te avval is kinyírnád magad... :roll: Most felraknád az újat, vagy heggeszttetni akarod? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 le se tudtam venni a régit! ha lejön megy fel az új a régit meg felrobbantom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Anti Te kedden hánykor mész a Patyihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Anti bazz ezt NEM LEHET FÉLREÉRTENI :P :D :D :D van aki mindenre képes az autójáért...de Anti ez csak egy pontig dicséretes :D :lol: rángatásból annyi lett,h magamratéptem az autót karter ekkor a fejemtől 2cm-re, lepörgött már megint a szokásos divx.... autó alól ki, a fost lehesegettem a bokámig, szerszámok össze, ennyi mára a móka nem akarok meghalni. a newbie fórumozóknak lehet, hogy majd osztani kell ilyen aztec-fordító-bábelhalat :lol: :lol: de el ne akarjatok már rémíszteni az autovásárlástól Hemi tegnap ismét előadta a fülrágást arrol, hogy inkább nézzek c20ne-t....hazaértem lehuppantam, hogy most jol megnézem milyenek vannak...hááát abbolsem sokat hirdetnek... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Fél 10-re! Jönnél velem? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Fél 10-re! Jönnél velem? Üdv.: Atommanó Hát jó lenne. Akár vinnélek is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Jó akkor gyere értem, és vihetsz... A Patyinak meg majd elmeséljük, hogy mi a hiba, ő elmondja mit csináljunk, és utána visszaviszel oszt szerelünk... :D :P Viccet félretéve! Megyünk együtt...feltéve, hogy vigyázol az ablakodra...mert múltkor úgy telikönnyeztem a kontaklencsémet, hogy ki kellett dobni... :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Azóta már megcsináltattam az ablakot! Egyébként semmi komoly baja nem volt, szóval az gyárilag így megy le, oké?? Akkor kedden mikor, hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 múltkor úgy telikönnyeztem a kontaklencsémet, hogy ki kellett dobni... :D vigyél tartalékot ki tudja a Patyi milyen hireket fog közölni :twisted: :twisted: :twisted: (najo szemét vagyok szorri :oops: :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 N dzsi! c20ne miért? kullogni akarsz mögöttünk már megint? :D viccet félretéve én addig esküdtem c20nere mig 1 hónap alatt 2t is elöttem. Mármint nyóccelepest.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Első blikkre valszeg úgy is olajat fogok cserélni szétszedni azért csak nem fogjuk ott hírtelen... Tom ne offoljunk ilyen sokat, többit Pü-ben... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Spanom csak a szopás bazzzzzz pedig az női meló lenne nemde? :D Ezértirigyellek öcsse betolod patyihoz és később elhozod bázzz... A karter kapott 2 komponensüt, mikor megrepedt ezt egy szervízben csinálták x és a lényeg nem láttam a értelmifogyatékos körberagasztotta a kartert! Azt tudom ha kész lesz a kocsi az első út hozzá vezet és megkérdezem ezt hogyan gondolta.... jah és a karter még mindeig fenn van. Az olajleeresztőt nem tudtam kitekerni mert körbe van ragasztva az is.... ne hülyéskedj már !!! olyan nincs hogy nem lehet valamit szétszedni ... csavarhuzó kis kalapács és szépen le fog jönni hunn laksz te egyébként ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 16ban SXP kollega :wink: Má sötét rlz van light mint szarba a vitamin. Asszem a 7en szerválok világítást és akkor már lehet sötétben is dolgozni. Jah csak nem akartam szétbafni a artert hátha jó lesz még. De ha nem marad más brute force lesz belőle a napokban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 "...hátha jó lesz még..." Mire gondolsz: pl lábatáztatni? :roll: :wink: "Verd már le az a qva lakatot..." :D :P ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 nem gondoltam tarcsi vagy ha kell vkinek ragasztott :wink: meg lesz csinálva szépen.... ...de cseréb megy... otthon repkednek a cserpek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 16ban SXP kollega :wink: Má sötét rlz van light mint szarba a vitamin. Asszem a 7en szerválok világítást és akkor már lehet sötétben is dolgozni. Jah csak nem akartam szétbafni a artert hátha jó lesz még. De ha nem marad más brute force lesz belőle a napokban.... nem olyan durva az meg ... ha fémragasztoval van ragasztva az is elenged csak egy részen meg kell fesziteni nem feltetlenül fog az eltörni Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Aztec.........most majdnem meghaltam a nevetéstől...........bazzzzzzzzz :D :P :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem akkó került majdnem padlóra a járgány miko meghúztam egy csavart és azzal a mozdulattal le is emeltem az emelőről :D Alatta volt az akkor még hibátlan alufelnim.............. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 N dzsi! c20ne miért? kullogni akarsz mögöttünk már megint? :D viccet félretéve én addig esküdtem c20nere mig 1 hónap alatt 2t is elöttem. Mármint nyóccelepest.... Az igen :shock: Lehetséges, hogy neked mást mondtak, de a nyolc szelepesnél is kell váltani :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Lehetséges, hogy neked mást mondtak, de a nyolc szelepesnél is kell váltani váltottam :wink: ha láttad volna hogyan 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 váltottam :wink: ha láttad volna hogyan 8) Gondolom :D Meséljen már kicsit arról mi művelt a nyolcszelepes motorokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts