Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Valamint megycsináltuk a Calit, végre letölti a 0,9 bart. Így már egész viccesen megy. De meg kellett állapítanunk, hogy elég szomjas jószág... :lol: :lol: Jó képek nagyon. Jó a Corsa géptető nélkül. :huh: Mennyit eszik a Cali? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Jó képek nagyon. Jó a Corsa géptető nélkül. :lol: Mennyit eszik a Cali? :unsure: Háát, ha normálisan megyünk vele, akkor stabilan 12-13, ha nem normálisan, akkor......szerintem lázán 20, vagy még több......... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ma csináltunk egy képet a flottáról: :unsure: http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1263_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1264_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1266_www...ltoltes.hu_.jpg Itt pedig jól látható, hogy mennyivel kisebb a Corsa, mint a többi: :lol: http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1267_www...ltoltes.hu_.jpg Valamint megycsináltuk a Calit, végre letölti a 0,9 bart. Így már egész viccesen megy. De meg kellett állapítanunk, hogy elég szomjas jószág... :lol: :lol: Jó képek, de v.ki lelopta a géptetőt a Corsáról! :huh: :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Szerinted lenyomol? aha :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Jó képek, de v.ki lelopta a géptetőt a Corsáról! :unsure: :huh: :lol: :lol: Fölösleges súly....... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Háát, ha normálisan megyünk vele, akkor stabilan 12-13, ha nem normálisan, akkor......szerintem lázán 20, vagy még több......... :unsure: Szerintem az sok... :huh: Bár lehet, hogy a 4 kerék miatt nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Szerintem az sok... :unsure: Bár lehet, hogy a 4 kerék miatt nem... Szerintem eleve a 4x4 miatt 1 liter +. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Szerintem az sok... :huh: Bár lehet, hogy a 4 kerék miatt nem... Hát a Robi 8.5-hez képest sok. És neki is 4x4... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Mondom én... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Albert! 1x szivesen mennék az ne-d ellen! Marcsak h mennyire van meg erő az enyémbe. :huh: Valamelyik ilyen kisebb gyorsulásin mehetünk egyet, pl Lacházán. Kompressiot irtam mennyit mértünk az enyémben és azt is hogy miyen időt mentem ősszel Lacházán. Hajógyárin meg váciúton nem gyorsulok. Annyi ha megyünk ilyen helyen én mindent kiveszek amit ki lehet gyorsban, nem vagyok olyan nyomi hogy mélyládával a csomiban gyorsulgassak :lol: Tegnap srácokkal elmentünk bulizni és egyik amikor kiszállt anyósülésről akkor kitépta a szél a kezéből az ajtót durván és kurv@nagyott nyekkent a határoló. Azóta durván nyekereg a cucc menet közben :unsure: iszonyat idegesítő :lol: Ha vóna vkinek vmi 5lete hogy miafaxt csináljak ossza meg legyen oly nedves. Hajósi arcok király a kollekció, látom ver az élet titeket bottal :lol: Ok Áki látom ezekkel a Corsákkal vigyázni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Mondom én... :huh: Pedig peströl hazafelé tankoltunk és azóta max 280 km-t mentünk vele. 3/4 ig volt amikor nulláztuk, most pedig üres... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Mondom én... :unsure: Azért a tied is szűrcsölget, ha tolod neki... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ok Áki látom ezekkel a Corsákkal vigyázni kell. Már ha csak az adatokat nézed,lehet látni hogy a gsi corsa 100LE és lehet vagy 850klió.A astra gsi meg 115Le és kb 1100kiló.A súly miatt sokkal jobb a corsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Azért a tied is szűrcsölget, ha tolod neki... :unsure: Azért nem egy kategória a kettő.De tényleg sok a calitól.A Robi max 9.5 eljárkált ezt olyan vegyes használatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Azért nem egy kategória a kettő.De tényleg sok a calitól.A Robi max 9.5 eljárkált ezt olyan vegyes használatban. Hát, nálunk még az autópályán se nagyon ment 10 alá.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Körülnéztem ebayon sokkal jobb dolgok vannak mint mobile.de-n Nem sírnék ha ilyenbe kéne csücsülnöm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Körülnéztem ebayon sokkal jobb dolgok vannak mint mobile.de-n Nem sírnék ha ilyenbe kéne csücsülnöm :unsure: Veszel bontásra egy V6-os A Vekit, aztán megcsináljátok a tiédet............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Veszel bontásra egy V6-os A Vekit, aztán megcsináljátok a tiédet............ lehet az 5 ajtóra gondolt nem a v6 ra! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 komolyan aggódok h mi lehet ott Hajóson de az biztos h az egy főre jutó c20xe-let-ek száma nagyobb mint bárhol.... jó látvány az a pár "vas" egymás mellett Tom! napokon belül küldöm a leírást, már csak azon gondolkodom mit hagytam ki belőle és kész..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Tom! napokon belül küldöm a leírást, már csak azon gondolkodom mit hagytam ki belőle és kész..... Oksa, köszi!! :unsure: Nézd meg a többiek leírását, íránymutatónak szerintem jó, hogy kb. mit érdemes beleírni. De az sem baj ám, ha csak pár sort írsz, legalább Te küldtél valamit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 80 szelep: :huh: :unsure: http://video.xfree.hu/?n=mor16v|5f7de21f73...87e8edf1f47f174 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 80 szelep: :lol: :unsure: http://video.xfree.hu/?n=mor16v|5f7de21f73...87e8edf1f47f174 Beindítva? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Oksa, köszi!! :unsure: Nézd meg a többiek leírását, íránymutatónak szerintem jó, hogy kb. mit érdemes beleírni. De az sem baj ám, ha csak pár sort írsz, legalább Te küldtél valamit. :huh: mimimimimiiiii? mihez kell leírás? kicsit lemaradtam. please... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Beindítva? :unsure: Csak 1 csattog. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Csak 1 csattog. :huh: nem a géjesí mi? :unsure: de a tied is kezdi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts