Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 A legjobb embertől kérdezed.Ha egyik autó se megy inkább taxizik.Szerinted? :lol: Gazdagság van bazz... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Gazdagság van bazz... :unsure: :huh: Tudom Én hogy csak sírsz állandóan :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Tudom Én hogy csak sírsz állandóan :D :unsure: :huh: :lol: Hiába, belül érző szív lapul, csak kifelé a Nagy Turbós Isten... ;) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Az Te leszel...Tar is megmondta... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Az Te leszel...Tar is megmondta... :unsure: Mit mondott a Tarr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Az milyen jó érzés lehet, hogy szénné tunigolsz egy autót...végre elkészül...Full fényezés volt...: ...és annyira vigyázol rá, hogy trailerrel hozatod haza...csak a sofőr elbaltázza, megcsúszik...és ez lesz a vége... öröm é bódottá :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Mit mondott a Tarr? Hogy Tom úgy szét csapna egy turbós autót, hogy csak na...tehát ő lenne az új turbós isten...alias Cali... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 bazz nincs fűtés a nappaliban....mindjárt eltüzelem azt amit az ülésből hagytak mert kib hideg van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Hogy Tom úgy szét csapna egy turbós autót, hogy csak na...tehát ő lenne az új turbós isten...alias Cali... :unsure: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Buszsofőr vagy? :unsure: Hát elképzeltem Norbit picit spiccesen,félrecsuszott szemcsiben,amint kék ingben,honaljszagban tekeri a nagykormányt és ugat az éjszakain az utasokkal,hogy szálljanak már fel,mer siet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Hogy Tom úgy szét csapna egy turbós autót, hogy csak na...tehát ő lenne az új turbós isten...alias Cali... :huh: :unsure: Nemis... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Hát elképzeltem Norbit picit spiccesen,félrecsuszott szemcsiben,amint kék ingben,honaljszagban tekeri a nagykormányt és ugat az éjszakain az utasokkal,hogy szálljanak már fel,mer siet! :unsure: Aztán meg menne a csapatás, mert ott sem érné el a pedálokat... :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Aztán meg menne a csapatás, mert ott sem érné el a pedálokat... :lol: :lol: :lol: Ahaaaaaaaaa,szal ezért volt egy nagypárna a GSi-ben a volánnál! :unsure: Norbinak ajiba köv karira! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ne is foglalkozz velük Norbi! Genyák az emberek én mindíg is mondtam! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ákos! Vigyázzatok az úton! :unsure: :huh: köszi :lol: vigyáztunk :lol: már meg is jöttünk, jóóó volt, szép a miskolctapolcai barlangfürdő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 a corsára milyen turbót lehet felcsavarozni?? én is akarok géjesiiit verni :unsure: bááár a c20ne már most sem ellenfél, na de a c20xe... az még az :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Péntek este vezess.hu offolás után most kapom az osztást :unsure: Idézek: "Te viszont a 2 db 2 literes autód költségéből fenntarthatnál 4 db 1.4-est" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 hol van ez...dobj egy linket...megyek helpelek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 bááár a c20ne már most sem ellenfél, na de a c20xe... az még az :unsure: Szerinted lenyomol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Strítrészing a hollandoknál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ez meg Mo: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Szerinted lenyomol? Simán jobban megy a corsa mint a c20ne gsi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 A C20Ne-t még a Senivel is verem.. :unsure: :huh: Bocs Lanti... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ja erről jut eszembe! Küldjön mindenki leírást az ótójáról Tomnak, aki még nem tette volna meg...no meg képeket is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts