coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Sok... :huh: :lol: Tudom,de még mindig jobb mint az 1 hét..... Ákosnak ezért külön hálás vagyok hogy csak 2 nap :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Ja csak kicsit parás is, hogy jobbra balra álltok mellettem, én meg köztetek keresztben... :lol: :lol: Tegnap elgondolkoztam este még azon a Weber dolgon...3 db-al brutkót lehetne csinálni...de elöbb most megvárom, hogy csoki mit fog szívni vele... :unsure: Akkor már inkább sokszelep, nem? Kevésbé szívásgyanús... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Hát akkor már sokszelep, és 2 turbó... :lol: :huh: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Hát akkor már sokszelep, és 2 turbó... :lol: :huh: :unsure: :lol: Látom megint sok a munka, túl sok időd van gondolkozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Szerintem meg ez pont így jó.A sárvédő ívvel kellene valamit kezdeni mert szét fogja cseszni a gumit.Ha gondolod ezt is szívesen szétkalapálom,mint az enyémat az esküvő elött :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Szerintem meg ez pont így jó.A sárvédő ívvel kellene valamit kezdeni mert szét fogja cseszni a gumit.Ha gondolod ezt is szívesen szétkalapálom,mint az enyémat az esküvő elött :unsure: :huh: Valahol le kellett vezetni az ideget... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Bazz!! ez a lurdi után volt? mert akkor láttuk azt a szerencsétlen dögöt! Épphogy ki tudtam kerülni.. :unsure: Igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Valahol le kellett vezetni az ideget... :unsure: :huh: Leszel Te még hasonló helyzetben :lol: :lol: :lol: TE meg inkább maradj csendben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Én már levezettem... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Nézzétek meg...Norbi alkotott a stylingon...utolsó pár hozzászólása... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 nos akkor tudna valaki segíteni abba hogy pontosan milyen mély hangszoro megy az F es astrák első ajtajába???előre si köszi ha lehetne privibe csőcső csak 13-as megy a gyári helyre. Ennél nagyobb, a 16-os már csak kiemelő szettel beszerelhető. Tavaly végig zongoráztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Vagy autó specifikus 16"-os. Amit majdnem mindegyik komolyabb cég gyárt. Ezeknek álltalában kisebb a mágnese pont azért, hogy a ha letekered az ablakot ne akadjon meg benne. Még kiemelő keret sem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Nézzétek meg...Norbi alkotott a stylingon...utolsó pár hozzászólása... NA ez nem gyenge! :unsure: kreatív a srác! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Vagy autó specifikus 16"-os. Amit majdnem mindegyik komolyabb cég gyárt. Ezeknek álltalában kisebb a mágnese pont azért, hogy a ha letekered az ablakot ne akadjon meg benne. Még kiemelő keret sem kell. Ez is igaz! Vannak ilyenek. Spec nekem már megvolt régóta és jó nagy mágnessel a hátulján. Nem akartam már és nem is néztem másik után... Amúgy a 16os nagymágnesűekhez sem kéne túl sok hogy elférjen. Az ajtóból ki lehet reszelni csak az ablak miatt nem fér el. Az ablakból kéne levágni 3-4cm-t egy negyedkör ívben és akkor gond nélkül beférne. De ezt megoldhatatlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Nézzétek meg...Norbi alkotott a stylingon...utolsó pár hozzászólása... Azt hittem lefordulok a székről... hu de pihent. :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Mi ez a nagy punnyadás itt embörök??? :lol: Mi volt itt a napokban? gyorsulgatunk meg ilyenek? :unsure: Mikor jöttünk home csütörtökön, elég sok zsernyákkal taliztunk még Pesten :lol: Éccaka :lol: Legközelebb mikor jövünk benne lennék ám én is ilyen kis "tolom a taligámnak" eksönbe :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 http://cgi.ebay.de/Opel-Astra-GSI-2-3L-8V-mit-VGS-Einzeldrosselklappen_W0QQitemZ330080300643QQihZ014QQcategoryZ9801QQrdZ1QQcmdZVie Item Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Álmosító idő van, ezért a punnyadás... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Mikor jöttünk home csütörtökön, elég sok zsernyákkal taliztunk még Pesten :unsure: Éccaka :huh: mindig ez van, csütörtökön már gyülnek pénteken meg tele van velük a Körút meg a Váci....bár én hétvégén éjszaka általában bkv-val és közepesen/erősen ittasan közlekedek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 mindig ez van, csütörtökön már gyülnek pénteken meg tele van velük a Körút meg a Váci....bár én hétvégén éjszaka általában bkv-val és közepesen/erősen ittasan közlekedek :huh: Buszsofőr vagy? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Vagy lehet, hogy villamossofőr... :unsure: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Vagy lehet, hogy villamossofőr... :unsure: :lol: :lol: Abból van éjszakai? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Abból van éjszakai? :unsure: A legjobb embertől kérdezed.Ha egyik autó se megy inkább taxizik.Szerinted? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Abból van éjszakai? :unsure: Hááát??? Attól függ, hogy mi számít éjszakának... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts