Tom Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 köszi Fbalazs de nekem ez ien intézett hangszoro lenne és igy sajna nincs katalogus:( keresgéltem pár helyen de mindenhol csak saccra adták meg és 5-6cm et mondtak de jo lenne tudni konkrét értéket, mert szétszedni most nem tudom sajna, kivülről mérni pedig csak annyit tudok, hogy a rács és az ajtó vázáig mennyi a távolság, de azt hogy mennyivel tud belogni azt sajna nem:S Pont a mágnesnél lesz az ablak mechanika egy része, úgyhogy nem mehet a buli a az ajtó külső részég. Max ha azt a kis részt kivágod... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 De ezért még mindig nem rossz.. és szeretem :lol: :lol: A csütörtöki videók nincsen meg? Azért azokra vetnék egy pillantást... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Azokat én is megnézném... No meg a péntekit is... :unsure: Meg Lantiét is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Süt a nap és esik a hó... :unsure: Asszem lassan leszedem a havat GSi-ről, hátha így megéli a holnapot. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Ami nagyon furi volt, h egyik videón majd látszani is fog, hogy egyik "futamnál" 4.ben nagyon kezdett beérni, majd lehagyni!! szal valami nem tecc.. lehet xar benya volt most ocsmányba.. vagy xarak a gyújtáskábeleim, vagy vagy vagy.. nem tom mi :unsure: :huh: De ezért még mindig nem rossz.. és szeretem :lol: :lol: Biztos hogy nem a benzin miatt megy rosszabbul az autód.Az ennyit nem számít.Mert ha csak fél autó lenne a különbség akkor még esetleg,de nem annyi volt. Mindentől függetlenül nagyot autóztunk tegnap este.Lurdy felé is meg haza is.Jó volt.A legjobb azért a bmw-s volt,Laci elmesélése szerint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Nagyon csúnya súlykülönbség van egyébként a két autó között. Pláne ha én is benne ülök... :unsure: Elolvadt a hó... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Vettünk anyósomnak egy C corsát,és ott megnéztem a tax árát az autónak.Az enyémnek 950000ft.Szeretnétek tudni mennyi a tax ára egy 92es gsi-nek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Vettünk anyósomnak egy C corsát,és ott megnéztem a tax árát az autónak.Az enyémnek 950000ft.Szeretnétek tudni mennyi a tax ára egy 92es gsi-nek? :unsure: C20XE? 820? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 650 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Nagyon csúnya súlykülönbség van egyébként a két autó között. Pláne ha én is benne ülök... :unsure: Elolvadt a hó... :huh: :lol: És tegnap ki is derült hogy mennyit számít 85 kiló.Mikor a Tom ült mellettem akkor kicsit a Laci volt előrébb csak 4.ben értem utól de akkor eléggé.Amikor a Tom már nem ült mellettem akkor viszont csúnyán elmentem.Tényleg a súly a legnagyobb tuning. A fékem nagyon elfogyott,jobb volt a ds betét,de csak ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 500000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Mi meg Lantival viaskodtunk...ha épp nem az ablakot tekergettem... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Mi meg Lantival viaskodtunk...ha épp nem az ablakot tekergettem... :unsure: :huh: Ő is elég szépen jött velünk hazafelé.Egyesben ott van mellettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 500000 :unsure: Jó vétel volt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 És milyen C corsa lett? És akkor mi lesz a csacsival??? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 És milyen C corsa lett? És akkor mi lesz a csacsival??? :unsure: :huh: Megvette a csacsit,végül 250000 lett a vége.Kivitték neki benzin nélkül.Másnap elment tankolni és ömlött belöle a benzin több helyen.Kicsit mérges lett és annyira felidegesítettük hogy vigye vissza.Vissza vették és most Ákos segített egy C corsát venni.2003 11.havi 1000 es,22000km-el 5 ajtós.Sérülésmentes egy 60 éves nénié volt aki alig használta.1.5 milkáért Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Kedden el is lehet hozni,így csak 2 éjszakát kell elviselnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Van itthon egy kis dolgom, utána megcsinálom a videókat ha lesz időm, mert sajna estére meg megyek melózni.. és igy fullba, sallangokal vagy 300mega.. az meg sok uw.re :lol: Amúgy az amikor 4esbe feljöttél Coupé, még most is nagyon érthetettlen a számomra... :huh: Amikor utána mentünk még többet, akkor már nem volt ilyen... szal nem vágom.. nah megyek teszek veszek, hátha lesz időm a videókra... A Bömbi meg tényleg lol volt.. sajna nem látszik a videón, ahogy rácsap a kormányra, Petya nem nézte, de ahogy füstöli a gumit abból látszik kicsi.. Én viszont tisztán láttam ahogy üvölti "dolgozó lány anyád.."vagy anyját.. amikor coupe inkább lekanyarodott a lurdi felé .. mondjuk már elötte is vadul villogott ahogy jött utánunk a lurdi felé...LOL ilyenek is vannak sajnos :unsure: ui: LOL nemrég jöttek hugiék látogatóba.. párja mondja nekem, h reggel próbálta céges OFF mondeo 1.6 autómatát, hogy ON mit csinál havon... én meg :lol: milyen havon? :lol: LOL de nem is tudtam h esett.. bár elég hideg volt hajnalban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Ő is elég szépen jött velünk hazafelé.Egyesben ott van mellettem. azért mar 2es elején a nagyot kapok töletek! majd 1x átrakom lobot egy masik kocsiba mert ketten azért sok a súly! :unsure: Anti meg nagyon elmegy a rajtnál a fehér csapásmérővel és akárhogy indulok nem tudom megfogni, csak ha épp tekergeti az ablakot! :huh: :lol: :lol: videot este megprobalom felrakni, bár nem tudom még milyen lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Amúgy az amikor 4esbe feljöttél Coupé, még most is nagyon érthetettlen a számomra... :unsure: Amikor utána mentünk még többet, akkor már nem volt ilyen... szal nem vágom.. nah megyek teszek veszek, hátha lesz időm a videókra... Ott már 4.ben az erőkülönbség miatt mentem el,de azon én is meglepödtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Hát majd tedd át hozzám...nekem már úgy is 8, hogy 1600, vagy 1700 kilót vontatok...max hátraültetem, hogy még jobb elgyen a tapadás hátul... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 majd 1x átrakom lobot egy masik kocsiba mert ketten azért sok a súly! :unsure: Kell venni neki is egy gsi-t :lol: Antit elég nehéz larajtolni,nekem is csak akkor sikerül ha nem figyel oda rendesen. Viszont nagyon jól néz ki hogy keresztbe indul el a seni hátulja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Ja csak kicsit parás is, hogy jobbra balra álltok mellettem, én meg köztetek keresztben... :lol: :huh: Tegnap elgondolkoztam este még azon a Weber dolgon...3 db-al brutkót lehetne csinálni...de elöbb most megvárom, hogy csoki mit fog szívni vele... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Kedden el is lehet hozni,így csak 2 éjszakát kell elviselnem. Sok... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Ja csak kicsit parás is, hogy jobbra balra álltok mellettem, én meg köztetek keresztben... :lol: :unsure: Azért álltam a szentendrein is jó messze töled,mert tényleg elég félelmetes.A hungárián meg pláne mert ott meg a villamos sínre lökhetsz rá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts