Demó Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Mor! Mennyi lesz az ára? :unsure: :huh: Maja meglátod! :lol: Kell? :lol: Tegnap tényleg jó volt. Nagyon örülök annak, hogy ott volt Lali is, mert különben tuti, hogy nem jöttünk volna rá sokmindenre. A hétvégén szétszedjük kicsit a motort, mert ki kell deríteni, hogy miért fut szegényen a gép. Lehet, hogy AC, benzinnyomásszabályzó, eltömödött injektor, stb.... Mindent át fogunk nézni. Valamint az is érdekelne, hogy miért nem tölt normálisan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Mindent át fogunk nézni. Valamint az is érdekelne, hogy miért nem tölt normálisan. Hát ha nem volt hűtve a túrbo, akkor lehet, hogy szétment és pl ezért sem...de az is lehet, hogy valahol elengedi a nyomást... Az hogy hallotok valami folyamatos sziszegő hangot az erre enged következtetni...és a 0.4 az elég sovány...gondolom a 0.8-at pályán 4-ben vagy a fölött töltötte le egy pillanatra... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Hát ha nem volt hűtve a túrbo, akkor lehet, hogy szétment és pl ezért sem...de az is lehet, hogy valahol elengedi a nyomást... Az hogy hallotok valami folyamatos sziszegő hangot az erre enged következtetni...és a 0.4 az elég sovány...gondolom a 0.8-at pályán 4-ben vagy a fölött töltötte le egy pillanatra... :unsure: Nem, egyszer, amikor 2-ben padlót nyomtunk. De utána ismét csak 0,4-et töltött. Valamint szerintem lassan építi föl a nyomást. Mondjuk órával még csak párszor láttam, hogy mit csinál, mert ebédszünetben raktuk be a müszert és akkor kerültünk egy kis kört. De ha a turbónak lenne valami baja, azt hallani lehetne, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Hát de valamit hallotok nem??? :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Hát de valamit hallotok nem??? :huh: :unsure: Igen, de az fütyül, olyan, mintha kicsit nyitva lenne a lefúvó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 ja amúgy jó volt tegnap Bp-n, köszönet Tamásnak a Koni szettemért hogy elintézte :unsure: Hajnali 2kor értünk haza, mert ugye kímélni kellett a verdát. Nincs mit használd egészséggel! Lehet jönni töbször is hozzánk hisz nem is laksz messze! :lol: Havonta egyszer min. ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Igen, de az fütyül, olyan, mintha kicsit nyitva lenne a lefúvó. A BMW-ben pl akkor jó a turbó ha gázadásra (még ha kicsit nyomom is) fütyülő hangot hallok. Ha nincs ilyen effect akkor nem szabad megvenni vagy -120 az árból minimum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 inkább azt mond, hogy mi a helyzet a bmw-vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 OFF elöbb volt a híradóban az Evo 8vagy9-es csóka nem állt meg a rendőröknek végre ellépett és eldobta a vasat ááááááááá :unsure: :huh: :lol: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 inkább azt mond, hogy mi a helyzet a bmw-vel Jelenleg első lökhárító nélkül járok vele. Most müanyagosnál van utána fényező aztán derül ki mennyi is lesz ez a kis baleset mert sok függ attól, hogy a müanyagos mit tud megmenteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 OFF elöbb volt a híradóban az Evo 8vagy9-es csóka nem állt meg a rendőröknek végre ellépett és eldobta a vasat ááááááááá :unsure: :huh: :lol: ON http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0701264226 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Sárga 3 éve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 nos akkor tudna valaki segíteni abba hogy pontosan milyen mély hangszoro megy az F es astrák első ajtajába???előre si köszi ha lehetne privibe csőcső Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Hernád Tamást kellene megkeresned, ő épített zenét (is) Astra F-be... Ha jól emlékszem, Helix szettet rakott előre és hátra is, de a méreteket ne kérdezd. Az autót biztosan láttad már vmelyik ujságban. Amúgy pl. Pioneer TS-G17xxx sorozat még be kell, hogy férjen... Jobb helyeken, ha adott autóhifi-gyártó katalógusát megnézed, benne vannak az ajánlások. Szépen, melyik autómárka melyik típusának, melyik évjáratába milyen hangszórót, hova lehet berakni - egyszerűbb lenne így keresni, mivel nem feltétlenül csak a mélység lehet érdekes. Lurdynál jövő csütörtökön Pioneer katalógust tudok adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Népliget (fradi pálya után) a hungin ahol már nem tud rámenni a mentő a sinekre ott bozót van az út és a sínek között. A kutya a ligetből jobbról jött még láttam is, hogy jön át az úton miközben vagy 10 autó jön felé. Minimálisat lassítottam a gombbal mert tempomattal mentem 60 - 70-el (Csoki ott ült mellettem). Kutya jobbról át a belsőbe és párhuzamosan az úton a padkától 1,5 2m-re szaladt majd elindult balra a bozót ill. a villamos sinek felé. Akkor gondoltam magamban ok átjutott a Bazz!! ez a lurdi után volt? mert akkor láttuk azt a szerencsétlen dögöt! Épphogy ki tudtam kerülni.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Van ilyen az ördögös klubban is Nem baj ez, csak annyi történt hogy a benzines motorokat a td váltja fel. Fejlődik a világ nem pedig a dicsősége múlik el. Jaja.. néztem is elösször. mi van? Diesel Gsi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Én mire hazajöttem már MSN-en az eredmény fogadott... Tom vs Laci 4... De a jóhíreket meghagyom Tomnak... :lol: Valamiért nem akarja reklámozni,hogy az eddig szinte majdnem a legjobban menő Gyári Gsi-t elég szépen el3.14csázta!!! Rohadtul bealudtam a rajtoknál, plusz valamiért nem igazán megy a szekér.. Ezt ma is volt alkalmunk tapasztalni. Ha Coupe bácsi 2006.07. hó óta nem rakott semmi okosságot a kocsiba, akkor elág csúnyán nem kóser valami. Szépen lehagyott :lol: Majd felrakom a videókat ha lesz időm kicsit megvágni, meg tömöriteni... Lehet érezni a téli - nyári gumit is.. pl mikor az árpa felüljáróra mentük fel, ott nekem 2ben tökre tekert, coupe meg megugrott, de ettől eltekintve is jobban ment. Ami nagyon furi volt, h egyik videón majd látszani is fog, hogy egyik "futamnál" 4.ben nagyon kezdett beérni, majd lehagyni!! szal valami nem tecc.. lehet xar benya volt most ocsmányba.. vagy xarak a gyújtáskábeleim, vagy vagy vagy.. nem tom mi :unsure: :huh: De ezért még mindig nem rossz.. és szeretem :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0701264226 :unsure: :huh: :lol: Ez nekem megüli az agyamat. Nemá az Evoval a rendőr Octavia így lépést tudjon tartani, ahogy a videón? Vagy RS Octavia volt? Nem mondták. De mégha RS is, az RS Octavia csak 180 lóerő az EVOk meg 280 körül indulnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 esik a hóóóóó :huh: én meg indulok miskolcra.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Én meg jöttem dolgozni...teszem hozzá, hogy csak keresztben... :unsure: :lol: :huh: Bazz...ilyenkor kell melózni...remélem marad estére is valami azért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 esik a hóóóóó :huh: én meg indulok miskolcra.... :unsure: Ákos! Vigyázzatok az úton! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 köszi Fbalazs de nekem ez ien intézett hangszoro lenne és igy sajna nincs katalogus:( keresgéltem pár helyen de mindenhol csak saccra adták meg és 5-6cm et mondtak de jo lenne tudni konkrét értéket, mert szétszedni most nem tudom sajna, kivülről mérni pedig csak annyit tudok, hogy a rács és az ajtó vázáig mennyi a távolság, de azt hogy mennyivel tud belogni azt sajna nem:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 4 csavar az egész...szaladj le és mérd meg gyorsan... :unsure: De kalkuláld hozzá, ha az ablakot is le akarod húzni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Sachs lengéscsillapítók milyenek ? Kárászynál van akcióban (5 és 8 ezer közt) asconához ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 Sachs lengéscsillapítók milyenek ? Kárászynál van akcióban (5 és 8 ezer közt) asconához ... Nekem az van benn elöl fél éve. Gondom semmi. (Persze kopkopkop). Én megvenném a helyedben, ajánlott márkának számít. Diny írtam PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts