MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Fogsz Te még sírni mokor egy tank benzinnel elmegyek 900km-t.Neked meg addig legalább 1x kell tankolnod.(ha turbó lesz 2x) :lol: :huh: :lol: nem dízelt vettél? :unsure: máris benzint tankolnál bele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 :huh: :lol: nem dízelt vettél? :unsure: máris benzint tankolnál bele? :lol: :lol: :D ;) Nekem föl se tünt volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Mé mi van a GSI-vel? :unsure: Köszöni jól van csak nem akar kijönni a garagéből.Meg viszem Csokinak a váltót azt meg nem akarom bele rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Neked is van még egy olajkályhád? Hány kocsid van már? :huh: Tényleg, van esetleg valamid, ami érdekelhet? Kadett GSI konzol, motorháztetö (az se baj, ha törött, söt), stb... Lehet hogy rosszabb mint én és nagyobb a gépparkja :unsure: :lol: Ja és bontós megy bontóshoz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Neked is van még egy olajkályhád? Hány kocsid van már? :unsure: Tényleg, van esetleg valamid, ami érdekelhet? Kadett GSI konzol, motorháztetö (az se baj, ha törött, söt), stb... Ja akad az is. Minek neked kadett gsi mocitető??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Lehet hogy rosszabb mint én és nagyobb a gépparkja :unsure: :huh: Ja és bontós megy bontóshoz? :lol: Azért annyi nincsen de igyekszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ja akad az is. Minek neked kadett gsi mocitető??? Kellenek a légbeömlök, de kompletten lemezzel együtt. Mennyi lenne? :unsure: Konzol is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Lehet hogy rosszabb mint én és nagyobb a gépparkja :unsure: :huh: Ja és bontós megy bontóshoz? :lol: Tényleg, akkor a tetöablakot is elhozzuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Azért annyi nincsen de igyekszem. Húúú van neked jó motortartó bakod c20xe vagy ne??? váltó felöli kellene nekem mert elég gáz már és a mieink elég lestrapáltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Tényleg, akkor a tetöablakot is elhozzuk? ez majd kiderül holnap délután. Lehet hogy kell a fehérhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Húúú van neked jó motortartó bakod c20xe vagy ne??? váltó felöli kellene nekem mert elég gáz már és a mieink elég lestrapáltak. Persze Calihoz, ezt elfelejtetted írni... Vagy az Astrába kellene? Mondjuk asszem azok is ugyanolyanok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Húúú van neked jó motortartó bakod c20xe vagy ne??? váltó felöli kellene nekem mert elég gáz már és a mieink elég lestrapáltak. Megnézem lehet van valami jobb állapotban Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Persze Calihoz, ezt elfelejtetted írni... Nem, ez nekem kell (GSI) alánéztem ma és első gumi elvált szépen, úgy mint a vecin. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Nem, ez nekem kell (GSI) alánéztem ma és első gumi elvált szépen, úgy mint a vecin. :unsure: Az nem is akkora gond, legalább jobban tud mozogni a motor. :huh: Én már kezdek megbarátkozni az érzéssel, hogy nehéz váltani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Elmegyünk és jól feldúljuk Diny bontóját :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Elmegyünk és jól feldúljuk Diny bontóját :lol: Jó ötlet! :huh: Hmm, bár talán mégse, mert az megint nagyon drága lenne... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Megnézem lehet van valami jobb állapotban Mondjuk ha lenne jobbos is az is érdekelne. Biztos ami biztos :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Jó ötlet! :lol: Hmm, bár talán mégse, mert az megint nagyon drága lenne... :unsure: nagykeráron cégek közt viszonteladóként AKCIÓ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Elmegyünk és jól feldúljuk Diny bontóját :unsure: Oks úgy is hely szűkében vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Oks úgy is hely szűkében vagyok. Kiganézunk én ott.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Kiganézunk én ott.... :huh: hányan vagytok??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Diny csak a fehéret el ne bontsd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ha van 2 jöhet pláne ennyiért. ő lehet nekem is kéne olyan bár a mostani még nincs vészes állapotban de ne azon múljon..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 hányan vagytok??? :unsure: Jólvanna, már késö van... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Kiganézunk én ott.... :unsure: Azt gondolom,nem sok minden maradna. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts