gsi.tamás Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Nemtudom :unsure: Szerintem hozza max kölcsön kéred (már ha adják :huh: ) addig míg nem lesz jobb. Abba ami rajta van nem látni lópikulát sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Akkor sztem már át is írhatnád az aláírásodat :huh: átírtam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Jó volna megpróbálom elhozni. Elvileg hétvégére beszéltem meg a sráccal hogy megyek érte. Igyexem :unsure: Ha leesik a hó még jól jöhet az összkerék... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Nemtudom :unsure: Akkor leszedem és elviszem öket. Ha jó lesz, megveszed, ha nem, akkor nem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Szerintem hozza max kölcsön kéred (már ha adják :huh: ) addig míg nem lesz jobb. Abba ami rajta van nem látni lópikulát sem. Az ötlet jó.Akkor kölcsön kapok olyan tükröt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Szerintem hozza max kölcsön kéred (már ha adják :unsure: ) addig míg nem lesz jobb. Abba ami rajta van nem látni lópikulát sem. Így van visszük. Demonak ugyis csak felesleges súly lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 átírtam :unsure: Kevretess egy kicsit többet majd a sárgából és akkor fényezzük a Corsát is valamelyik Lurdynál... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Akkor leszedem és elviszem öket. Ha jó lesz, megveszed, ha nem, akkor nem. :huh: Ok köszönöm :unsure: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ha leesik a hó még jól jöhet az összkerék... :unsure: :lol: Itt már leesett. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ha leesik a hó még jól jöhet az összkerék... :unsure: :huh: Itt már esik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Itt már leesett. :unsure: Na nálad is esik? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Itt már leesett. :huh: Pláne. :unsure: Vagy akkor legyen inkább Manta 3000. :lol: Tök jó hogy így lehet válogatni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Itt már esik :unsure: Most már eshet itt is.Már nem kell a havat tolnom az astrával :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Na nálad is esik? :unsure: Nem tudom, nézzek ki? Mondjuk jó, hogy szóltál, különben holnap reggel elég jól meglepödtem volna. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Most már eshet itt is.Már nem kell a havat tolnom az astrával :unsure: Csak induljon be a diesel... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Na Coupe látom holnap nem csak én megyek olajkályhával. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Pláne. :unsure: Vagy akkor legyen inkább Manta 3000. :lol: Tök jó hogy így lehet válogatni. :lol: :D na az a 3000 még csak 1900 :huh: még nem tudtunk hozzáfogni :lol: időhiány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Na Coupe látom holnap nem csak én megyek olajkályhával. :unsure: Meg a Redi sem lesz egyedül a kerepeléssel. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Csak induljon be a diesel... :unsure: Fogsz Te még sírni mokor egy tank benzinnel elmegyek 900km-t.Neked meg addig legalább 1x kell tankolnod.(ha turbó lesz 2x) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 na az a 3000 még csak 1900 :unsure: még nem tudtunk hozzáfogni :lol: időhiány Hóban az is elég... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Jaj istván nem is mondtam amikor hoztál haza, hogy jó sokan kamillázták a Caravan-t Miskolcon a belvárosban. Minden lámpánál direkt figyeltem az emberek fejét és szerintem azt gondolták mi ez az alacsony hangos festő-mázoló jármű. Lényeg a lényeg jobb vele kocsizni mint egy 3ajtóssal mert felfigyelnek rá de nem tudják hova tenni. Kereskedésben a gyerek is hogy hüppögött amikor mondtad mi ez. Köszönöm ezt az élményt! :huh: Ha lett volna itt egy kib@szott nagy nyelv szürcsögő hanggal azt raktam volna be. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Fogsz Te még sírni mokor egy tank benzinnel elmegyek 900km-t.Neked meg addig legalább 1x kell tankolnod.(ha turbó lesz 2x) :lol: 450kilcsi egy tank benzinnel???? Most megyek a Lalihoz, hogy kezdje el összerakni... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Na Coupe látom holnap nem csak én megyek olajkályhával. :huh: Mé mi van a GSI-vel? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Na Coupe látom holnap nem csak én megyek olajkályhával. :huh: Neked is van még egy olajkályhád? Hány kocsid van már? :unsure: Tényleg, van esetleg valamid, ami érdekelhet? Kadett GSI konzol, motorháztetö (az se baj, ha törött, söt), stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Jaj istván nem is mondtam amikor hoztál haza, hogy jó sokan kamillázták a Caravan-t Miskolcon a belvárosban. Minden lámpánál direkt figyeltem az emberek fejét és szerintem azt gondolták mi ez az alacsony hangos festő-mázoló jármű. Lényeg a lényeg jobb vele kocsizni mint egy 3ajtóssal mert felfigyelnek rá de nem tudják hova tenni. Kereskedésben a gyerek is hogy hüppögött amikor mondtad mi ez. Köszönöm ezt az élményt! :lol: Ha lett volna itt egy kib@szott nagy nyelv szürcsögő hanggal azt raktam volna be. :huh: Állati sokan megnézik azt a Caravánt. Nagyon durva. Mondjuk ki is néz valahogy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts