Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Asszem az E Kadetté is jó rá. :unsure: A Kadetté nem jó, mert az olyan, mint az F Astráé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 meg lehet hogy nem érünk oda fél nyolcig sőt biztos, tehát nem eltűnni ha késnénk esetleg egy fél órát :unsure: ja meddig vagytok ilyenkor? Teljesen váltózó.11ig ott szoktunk lenne,de álltalában tovább is Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 De ezt is belinkeltem.Ma fel is akartam hívni,ezek szerint eladták.Viszont voltunk GSI tomival miskolcon és ott vettem egy 91es 1.5D. ezt Egész jó.A futómű nem kopog a gátlók hibátlanok.A kasztni egész jó állapotban van.A motor is jónak tűnik.Kicsit furcsa a dizel illat,de majd megszokjuk. Demo neked nincs véletlenül corsához tükreid,meg ajtókárpítjaid?Ezek egy kicsit le vannak lakva. gratula a kisótóhoz egész frappáns! :unsure: És gsi kerekek alatta hmmm ez is egy dízel gsi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Azt hittem más miatt írod :lol: Miért? Én soha nem szereltem még, mikor felétek jártam... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Miért? Én soha nem szereltem még, mikor felétek jártam... :unsure: :huh: ááááááá dehogy. vagyis igaz nem szereltél sokat mert téged akkor mindig haza kellett vontatni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 ááááááá dehogy. vagyis igaz nem szereltél sokat mert téged akkor mindig haza kellett vontatni :huh: Holnap Corsával menjünk? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 gratula a kisótóhoz egész frappáns! :unsure: És gsi kerekek alatta hmmm ez is egy dízel gsi? :lol: A kép azért jobb mint a valóság.Kimondottan jól áll neki a gsi felni. Mi más lenne ha nem dizel gsi :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Miért? Én soha nem szereltem még, mikor felétek jártam... :huh: :lol: Gsi tomi tudjam miért írtam.Bár neked is találó volt.Akkor hozol nekem tükröket?Mennyiért? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Dini, holnap te is leszel? Csak mert akkor vinném még az SFI doboz elé való gumit is, ha még kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Holnap Corsával menjünk? :unsure: haza is akarok érni ám :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Gsi tomi tudjam miért írtam.Bár neked is találó volt.Akkor hozol nekem tükröket?Mennyiért? :unsure: Még meg kell néznem, hogy ezek belülröl állíthatók-e. Már nem emlékszem, hogy milyenek. A tieidnek mi a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Holnap Corsával menjünk? :huh: Nem biztos,hogy ráérek este úgyhogy gondold meg. :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 haza is akarok érni ám :unsure: Az nem gond, a legutóbb megjártam a Corsával Vácot is és semmi baja nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Dini, holnap te is leszel? Csak mert akkor vinném még az SFI doboz elé való gumit is, ha még kell. Persze hozzad csak már várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Nem biztos,hogy ráérek este úgyhogy gondold meg. :lol: :unsure: Jó az a Corsa..... :huh: Tulajdonképpen nem is szokott igazán gond lenni vele. De ha valami gáz van, akkor nagyon ritkán történik itt a környéken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Persze hozzad csak már várom. Oké. 1 elég, vagy legyen egyböl több? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Még meg kell néznem, hogy ezek belülröl állíthatók-e. Már nem emlékszem, hogy milyenek. A tieidnek mi a baja? A balost még csak csak lehet állítani,de azt is nehéz és pont a jó szögbe nem lehet belöni.A jobbost meg abszolut nem lehet állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 A balost még csak csak lehet állítani,de azt is nehéz és pont a jó szögbe nem lehet belöni.A jobbost meg abszolut nem lehet állítani. Ha csak kívülröl állíthatók, akkor is kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Oké. 1 elég, vagy legyen egyböl több? :unsure: Ha van 2 jöhet pláne ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ha csak kívülröl állíthatók, akkor is kell? Nemtudom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 A balost még csak csak lehet állítani,de azt is nehéz és pont a jó szögbe nem lehet belöni.A jobbost meg abszolut nem lehet állítani. Akkor sztem már át is írhatnád az aláírásodat :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 De jönni fogunk csak még kételyes hogy mivel :unsure: Turbó Cali... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Gsi tomi tudjam miért írtam.Bár neked is találó volt.Akkor hozol nekem tükröket?Mennyiért? :unsure: Most esett le! :huh: Én nem is gondoltam rá de ha ki jön az "ügyfél" akkor szerelünk vazzeg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Turbó Cali... :huh: Jó volna megpróbálom elhozni. Elvileg hétvégére beszéltem meg a sráccal hogy megyek érte. Igyexem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ha van 2 jöhet pláne ennyiért. Van még több is. :unsure: Akkor viszek 2-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts