Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Nem ezt a corsát linkelte a minap Coupe? De, ezt is. Ez egy 1.6i Joy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Nem ezt a corsát linkelte a minap Coupe? De ezt is belinkeltem.Ma fel is akartam hívni,ezek szerint eladták.Viszont voltunk GSI tomival miskolcon és ott vettem egy 91es 1.5D. ezt Egész jó.A futómű nem kopog a gátlók hibátlanok.A kasztni egész jó állapotban van.A motor is jónak tűnik.Kicsit furcsa a dizel illat,de majd megszokjuk. Demo neked nincs véletlenül corsához tükreid,meg ajtókárpítjaid?Ezek egy kicsit le vannak lakva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 De ezt is belinkeltem.Ma fel is akartam hívni,ezek szerint eladták.Viszont voltunk GSI tomival miskolcon és ott vettem egy 91es 1.5D. ezt Egész jó.A futómű nem kopog a gátlók hibátlanok.A kasztni egész jó állapotban van.A motor is jónak tűnik.Kicsit furcsa a dizel illat,de majd megszokjuk. Demo neked nincs véletlenül corsához tükreid,meg ajtókárpítjaid?Ezek egy kicsit le vannak lakva. Gratula. Remélem azért tudtatok alkudni. Legalább egy 50-et. :unsure: Képen jól néz ki, a dieselben meg majd segít J0hnny. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Gratula. Remélem azért tudtatok alkudni. Legalább egy 50-et. :huh: Képen jól néz ki, a dieselben meg majd segít J0hnny. :lol: Tegnap még 350 volt.Estére lett 300.Mi meg elhoztuk 250ért :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Tegnap még 350 volt.Estére lett 300.Mi meg elhoztuk 250ért :unsure: Korrekt. :huh: Holnap kihozod? Dettinek tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Korrekt. :lol: Holnap kihozod? Dettinek tetszik? Simán azzal megyek.Nem fogyaszt semmit :huh: :lol: Dettinek is tetszik a dizelt meg megszokja :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Simán azzal megyek.Nem fogyaszt semmit :huh: :lol: Dettinek is tetszik a dizelt meg megszokja :unsure: Ha meg nem, akkor megy bele a LET phase 3mal... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ha meg nem, akkor megy bele a LET phase 3mal... :unsure: :huh: Ebbe e kasztniba már ez is sok.Mikor átültem az astrába olyan biztonságérzetem lett hogy azt le se tudom írni.Minden elismerésem Demonak és Wolfinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Gratula Coupe a kisótóhoz! Sok balesetmentes km-t vele! és szerelésmenteset is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Gratula Coupe a kisótóhoz! Sok balesetmentes km-t vele! és szerelésmenteset is. :huh: köszönöm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ebbe e kasztniba már ez is sok.Mikor átültem az astrába olyan biztonságérzetem lett hogy azt le se tudom írni.Minden elismerésem Demonak és Wolfinak. Hazafelé Te vezettél? Jól megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Hazafelé Te vezettél? Jól megy? Én jöttem vele haza.Tomi astrázni akart.Nem megy rosszul,de nem egy verseny autó.20 másodperc a 100 gyári érték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 20 másodperc a 100 gyári érték. Csak aztán nehogy elszállj vele... :huh: Én is Astráztam ma. Jól megy a turbó... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Én jöttem vele haza.Tomi astrázni akart.Nem megy rosszul,de nem egy verseny autó.20 másodperc a 100 gyári érték. Ajtókárpitom lesz, mert az enyémek nem fognak visszakerülni a Corsába. Viszont azok se olyan jók már szerintem. Tükröm is van még asszem 3 vagy 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ajtókárpitom lesz, mert az enyémek nem fognak visszakerülni a Corsába. Viszont azok se olyan jók már szerintem. Tükröm is van még asszem 3 vagy 4. Itt az ideje bontani egy jó állapotú A Corsát. :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Itt az ideje bontani egy jó állapotú A Corsát. :huh: :lol: Hát, olyanom sajnos nincs... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Jah jól megy a kis 1,5dizli! 130 - 140-et jöttünk hazafelé. Gondolom ennél többel már nem szabadna hajtani és az utazója inkább a 120-130 lenne szerintem. Semmi füst csak ha gyorsítasz és akkor sem vészes vagyis nem egy korom gyár. Mint pl amivel az Anti jött ki 1x Lurdyhoz (renyo talán). Caravan is jól megy kb úgy mint a volt GSi-m! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ajtókárpitom lesz, mert az enyémek nem fognak visszakerülni a Corsába. Viszont azok se olyan jók már szerintem. Tükröm is van még asszem 3 vagy 4. Holnap csinálok róla képet és megnézzük melyik a jobb.Tükör meg tutti kell jobbos is meg balos is.Nem lehet egyiket se állítani :unsure: .Mennyi az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Holnap csinálok róla képet és megnézzük melyik a jobb.Tükör meg tutti kell jobbos is meg balos is.Nem lehet egyiket se állítani :huh: .Mennyi az ára? Asszem az E Kadetté is jó rá. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Elvileg Demo + Mor16V holnap jön Lurdy szal. megint szerelünk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Elvileg Demo + Mor16V holnap jön Lurdy szal. megint szerelünk! :huh: Akkor jöhetnek a tükrök is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Azért mondtam, hogy szerelünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Azért mondtam, hogy szerelünk. Azt hittem más miatt írod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Elvileg Demo + Mor16V holnap jön Lurdy szal. megint szerelünk! :huh: Remélhetőleg összejön és tudunk jönni. Demónak említettem, rögtön jegyet vett a járatra :lol: De jönni fogunk csak még kételyes hogy mivel :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 meg lehet hogy nem érünk oda fél nyolcig sőt biztos, tehát nem eltűnni ha késnénk esetleg egy fél órát :unsure: ja meddig vagytok ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts