adorjant Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 ez igaz, de amikor valaki vesz egy autót akkor nem a teljesítmény az egyetlen mérce amit figyelembe vesz....ennyi erővel jobb autóm van mint az uton levők 75%-a mert jobban megy.... pedig a valóságban mindenkiénél jobb az én autóm csak ezt mások iriségből és sértődöttségből nem hajlandóak tudomásul venni :huh: :unsure: váááááá :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 az egyik a feleség a msáik a szerető...mindkettőnek van előnye és hátránya :lol: Hát nem tudom... :unsure: :huh: Viszont az én drága édesapám erre azt mondaná, hogy minek megvenni egy tehenet ahhoz, ha akarsz inni, hogy bögre tejet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Ezt ebben a topikban nem kellene hangoztatni :unsure: :huh: bár nme akkora szégyen, mindenki múltjában vannak sötét foltok :lol: félve írtam le,de csillagozva kétértelmű lehetett volna :lol: sötét folt valóban,mert fekete volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Ez már nem is folt...ez már maga a fekete lyuk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Ez már nem is folt...ez már maga a fekete lyuk... :unsure: bocsánatért esedezem :huh: bögre tej esetleg? áll az alku? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 ne tessék bántani....anno a kedvenc GSI-volt,ha nem is 180le de nagyon-nagyon ment,váltásoknál lángcsóva pl-- :unsure: Már jópáréve nyomonkövetem az átalakulását.még mindíg kevés GSI van ami ennyire tetszene. Nem bántom, de odaírhatná, hogy mitől 180 lóerő... Azért a 20% teljesítménynövekedés az nem kis dolog. És nem olcsó elérni +20%-ot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Nem bántom, de odaírhatná, hogy mitől 180 lóerő... Azért a 20% teljesítménynövekedés az nem kis dolog. És nem olcsó... ott van pedig: direktszűrő,chip,kipuff...ez magnum-testévrek között is van 20% :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 aarrgggh.....de ne hasonlítsd össze a kettőt, nem ugyanarra a célra vannak az uj astra ennyi pénzért elvisz A pontbol B-be megbizhatóan, kényelmesen, esetleg klimázva és elég megbizhatóan az Antié ilyeneket csak mérsékelten tud nyujtani, cserébe megy mint a disznó kanyarodik mint egy gokart és megbámulják mindenhol az egyik a feleség a msáik a szerető...mindkettőnek van előnye és hátránya :lol: ...Redi most megfogalmaztad a cabriom lényegét :unsure: mármint a gondolatmenetet ...(persze nem megy annyira, a kanyart is csak óvatosan mert átalakul szendviccsé :huh: ) Tom min gondolkozol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Tom min gondolkozol ? Az a 18+ topicba való. Rossz a kérdés. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 ez igaz, de amikor valaki vesz egy autót akkor nem a teljesítmény az egyetlen mérce amit figyelembe vesz....ennyi erővel jobb autóm van mint az uton levők 75%-a mert jobban megy.... pedig a valóságban mindenkiénél jobb az én autóm csak ezt mások iriségből és sértődöttségből nem hajlandóak tudomásul venni :lol: :huh: A kis szerényke :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Tom min gondolkozol ? A Gabi a lényegi részét már felvázolta. :huh: Egyébként meg kicsit több pacin, kicsit több keréken történő hajtáson és elektromosan és egyéb téren kicsit jobban rendben lévőbb autón. Ami esteleg még kívülről is átlagos és nem a rendőrök kedvenc céltábálja. :unsure: (((Cali turbo 4x4, phase 3, 0.9bar))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 A Gabi a lényegi részét már felvázolta. :lol: Egyébként meg kicsit több pacin, kicsit több keréken történő hajtáson és elektromosan és egyéb téren kicsit jobban rendben lévőbb autón. Ami esteleg még kívülről is átlagos és nem a rendőrök kedvenc céltábálja. :unsure: (((Cali turbo 4x4, phase 3, 0.9bar))) tiszta sor :huh: - de ez a jel mit akar jelenteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 tiszta sor :huh: - de ez a jel mit akar jelenteni :lol: Milyen jel? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 tiszta sor :unsure: - de ez a jel mit akar jelenteni :huh: ezen már én is gondolkodtam...mivel a szád jobb oldalra húzódott,az átalakulás során feszül a bőr,és kipirosodik az arc...vmi ilyesmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Milyen jel? :unsure: hangulatjel Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 ezen már én is gondolkodtam...mivel a szád jobb oldalra húzódott,az átalakulás során feszül a bőr,és kipirosodik az arc...vmi ilyesmi :unsure: inkább egy szeretetteljes félmosoly, a wub-nak egy szolidabb formája :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 6 milcsiben van... :unsure: egyik jó ismerősömnek a ventója volt ugyanígy 6 milcsiben. a végén szétbontotta és alkatrészenként adta el, igaz ő 3 milláról indult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 mindenki múltjában vannak sötét foltok :unsure: Nekem nincsenek. :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 egyik jó ismerősömnek a ventója volt ugyanígy 6 milcsiben. a végén szétbontotta és alkatrészenként adta el, igaz ő 3 milláról indult. Anti bontva sztem nagyot bukna rajta :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Anti bontva sztem nagyot bukna rajta :huh: igen.... ő nem tudom mekkorát bukott rajta... sajnos nem értékelik nagyon sokan azt ha valami össze van rakva, hanem csak a kékledre meg a matricákra tudnak költeni.... az elején én is meglepődtem az áron, remélem ha elviszik "jó kezekbe" kerül majd :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 remélem ha elviszik "jó kezekbe" kerül majd :lol: Az ilyen autók mindíg az építő/tulaj kezében vannak jó helyen. Aki az építést alakulást nem éli át az nem is tudja ezt értékelni megfelelő képpen. :huh: A veteránozásnál is sokkal kényelmesebb kész jó állapotú autót venni de ezerszer jobban dobog a szíved,ha abba ülsz bele amit te támasztottál fel. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 sajnos nem értékelik nagyon sokan azt ha valami össze van rakva, hanem csak a kékledre meg a matricákra tudnak költeni.... az elején én is meglepődtem az áron, remélem ha elviszik "jó kezekbe" kerül majd :unsure: Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Az, hogy 6 millióban van az nem azt jelenti, hogy 6 milliót ér. Ennek az autónak kib. nehéz meghatározni a piaci értékét. Az átlag gsi árak 550-900 körül vannak. Bár szerintem ezek nemkicsit tul vannak árazva (most jol magam ellen beszélek de ez van). A kék-fekete a legkevésbé sem fér bele az "átlag gsi" kategóriába. Sem megjelenésben, sem teljesítményben, sem fenntartásban-odafigyelésben, sem beleölt pénzben, időben, és idegeskedésben. Igy mihez viszonyítasz? Nehéz ez. 3 milliót nem lehet érte elkérni, mert senki nem adna érte annyit. Arra vagyok kíváncsi, hogy Wolfi mit tartana reális árnak az autóért? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Arra vagyok kíváncsi, hogy Wolfi mit tartana reális árnak az autóért? :huh: Őszinte leszek.Anno Anti említett egy 3-3.5M-es árat.Ha v.ki ezt megadja érte, viheti.Ha nem..............akkor vegyen mást. Ez nem egy átlag GSi és nem egy hétköznapi jasszolós autó, ez sokkal több annál.........Ez egy egyedi darab.S, mint minden egyedi autó, így ez is sokat ér.Az ÉN szememben legalább is biztosan. :lol: Uff.Én beszéltem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Az, hogy 6 millióban van az nem azt jelenti, hogy 6 milliót ér. Ennek az autónak kib. nehéz meghatározni a piaci értékét. Az átlag gsi árak 550-900 körül vannak. Bár szerintem ezek nemkicsit tul vannak árazva (most jol magam ellen beszélek de ez van). A kék-fekete a legkevésbé sem fér bele az "átlag gsi" kategóriába. Sem megjelenésben, sem teljesítményben, sem fenntartásban-odafigyelésben, sem beleölt pénzben, időben, és idegeskedésben. Igy mihez viszonyítasz? Nehéz ez. 3 milliót nem lehet érte elkérni, mert senki nem adna érte annyit. Arra vagyok kíváncsi, hogy Wolfi mit tartana reális árnak az autóért? :huh: Másfél hete néztünk egy ismerősömmel neki 150 lovas gsit. Kettőt néztünk meg, olyan jók voltak, hogy elment az ember kedve az egésztől. Egyik került volna 850-be, a másik 900-ba. Halott motorok, szétrohadt karosszériák, összebarmolt belső terek, és vicces magyarázatok. Kábé ez volt a benyomásom két autó megnézése után. A sz.r vezetőülésem kábé újnak tűnt utánuk. Kár, hogy az enyém nem kell neki, mert fekete, :unsure: ...... A turbósított gsihez kell találni egy olyan vevőt, aki ilyet akar, de nem akar építkezni, ugyanakkor azt is tudja, hogy mibe kerül ilyet építkezni. Ha nekem lenne mániám, hogy legyen turbós gsim, meg pénzem rá, valszeg megvenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Őszinte leszek.Anno Anti említett egy 3-3.5M-es árat.Ha v.ki ezt megadja érte, viheti.Ha nem..............akkor vegyen mást. Ez nem egy átlag GSi és nem egy hétköznapi jasszolós autó, ez sokkal több annál.........Ez egy egyedi darab.S, mint minden egyedi autó, így ez is sokat ér.Az ÉN szememben legalább is biztosan. :D Uff.Én beszéltem. :huh: 3.5 azaz három és félmillió forint? :unsure: :lol: A legkevésbé sem akarom lenézni vagy valami mert nagyon tetszik de ez egy kicsit vad lenne, nem? :lol: Tudom, hogy rengeted munka és szop van benne de ez akkor is sok lenne. Wolfi azért azt tartsd szem előtt, hogy aki 3.5 millió huf-ot ki tud (és ki akar) adni egy játszósautóra az ennyi pénzért ennél SOKKAL komolyabb cuccot kap. Viszont a meghirdetett ár az más tészta. Az már valamivel reálisabb :lol: Ezt jol mondja az iqbéla, hogy akinek kulcsrakészen kell egy ilyen annak tessék ittvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts