Atommanó Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Srácok! Ezt a sok hízelgő hozzászólást...már csak ezért érdemes volt meghírdetni... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Ki tud segíteni felnit hol políroznak? És szépen nem összecsapva meg stb.! Vagyis előtte javítaniuk kellene a peremeket, aztán teljes polír a schmidteknek. Vagy csak perempolír? please help aki vitte már valahova a felnijeit és meg volt elégedve az árral és a munkával is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Srácok! Ezt a sok hízelgő hozzászólást...már csak ezért érdemes volt meghírdetni... :unsure: :lol: Hát tényleg jól gondold át. Én bizti nem adnám el. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Ki tud segíteni felnit hol políroznak? És szépen nem összecsapva meg stb.! Vagyis előtte javítaniuk kellene a peremeket, aztán teljes polír a schmidteknek. Vagy csak perempolír? please help aki vitte már valahova a felnijeit és meg volt elégedve az árral és a munkával is. Gyuláék egyik fő profilja. Viszont ott kell hagynod két-három hétre, mert sok az ilyen munkájuk. Darabonként 4-5e + a javítás. Műhely: XIII. Tatai u. Tel: 30/9065848 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Ki tud segíteni felnit hol políroznak? És szépen nem összecsapva meg stb.! Vagyis előtte javítaniuk kellene a peremeket, aztán teljes polír a schmidteknek. Vagy csak perempolír? please help aki vitte már valahova a felnijeit és meg volt elégedve az árral és a munkával is. Kiskasza is most políroztatja a felnijeit.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Hát tényleg jól gondold át. Én bizti nem adnám el. :unsure: de az Anti tul megalomán neki ez nem elég, és igy meg csak tolni fogja bele a pénzt Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Gyuláék egyik fő profilja. Viszont ott kell hagynod két-három hétre, mert sok az ilyen munkájuk. Darabonként 4-5e + a javítás. Műhely: XIII. Tatai u. Tel: 30/9065848 thx az infot. Ha meglesz a cali felviszem hozzájuk, nem számít ha 2-3 hét mivel úgyis komplett futóműcsere a GSI-n és úgyse használom a felniket télen. számot elmentettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Hát tényleg jól gondold át. Én bizti nem adnám el. :huh: de te is váltasz nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Kiskasza is most políroztatja a felnijeit.......... Ő is ott? vagy van közelebb is vhol műhely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 de az Anti tul megalomán neki ez nem elég, és igy meg csak tolni fogja bele a pénzt hol van hirdetve? mert én használtautón első keresésre nem találtam meg :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 hol van hirdetve? mert én használtautón első keresésre nem találtam meg :unsure: Én is a CS-on láttam meg ide be is linkelte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 cs meg duen... Használtautóra még nem tettem fel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Ő is ott? vagy van közelebb is vhol műhely? Itt Kméten......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez miért 180 LE? Mert a kisgyerek tolja hátulról? ne tessék bántani....anno a kedvenc GSI-volt,ha nem is 180le de nagyon-nagyon ment,váltásoknál lángcsóva pl-- :unsure: Már jópáréve nyomonkövetem az átalakulását.még mindíg kevés GSI van ami ennyire tetszene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 cs meg duen... Használtautóra még nem tettem fel... :unsure: ez az 1,9M komoly??????? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 de te is váltasz nem? :unsure: Hát ez még függ egy pár dologtól de elvileg igen. De az enyémet nem én építettem és nem is így megy. Viszont az új elvileg... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 ez az 1,9M komoly??????? :huh: Sok vagy kevés? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Sok vagy kevés? :unsure: én többre saccoltam,sokkal többre :lol: ilyenkor azért marom magam,hogy az új astra áráért......... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Sok vagy kevés? :unsure: :huh: :lol: :lol: Minden relatív... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 én többre saccoltam,sokkal többre :lol: ilyenkor azért marom magam,hogy az új astra áráért......... :huh: 6 milcsiben van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 6 milcsiben van... :unsure: ennyire nem gondoltam volna,de mindenképpen 3,max alulról 3 millára saccoltam... nehéz helyzet,gondolom... 1,9ért nagyon jó,pláne,hogy ennyiért közel nem kapsz ilyen teljesítményt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 én többre saccoltam,sokkal többre :huh: ilyenkor azért marom magam,hogy az új astra áráért......... :unsure: aarrgggh.....de ne hasonlítsd össze a kettőt, nem ugyanarra a célra vannak az uj astra ennyi pénzért elvisz A pontbol B-be megbizhatóan, kényelmesen, esetleg klimázva és elég megbizhatóan az Antié ilyeneket csak mérsékelten tud nyujtani, cserébe megy mint a disznó kanyarodik mint egy gokart és megbámulják mindenhol az egyik a feleség a msáik a szerető...mindkettőnek van előnye és hátránya :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 aarrgggh.....de ne hasonlítsd össze a kettőt, nem ugyanarra a célra vannak az uj astra ennyi pénzért elvisz A pontbol B-be megbizhatóan, kényelmesen, esetleg klimázva és elég megbizhatóan az Antié ilyeneket csak mérsékelten tud nyujtani, cserébe megy mint a disznó kanyarodik mint egy gokart és megbámulják mindenhol az egyik a feleség a msáik a szerető...mindkettőnek van előnye és hátránya :huh: nem a két autót hasonlítottam össze,hanem az árukat :lol: egyébként nem adnám el ezt az Astrát :unsure: de anyagilag nem tartok még sajnos ott,hogy tartósan fenn tudjak tartani egy játcós autót,pedig szeretném,mert sajnos gti-n nevelkedtem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 ennyire nem gondoltam volna,de mindenképpen 3,max alulról 3 millára saccoltam... nehéz helyzet,gondolom... 1,9ért nagyon jó,pláne,hogy ennyiért közel nem kapsz ilyen teljesítményt. ez igaz, de amikor valaki vesz egy autót akkor nem a teljesítmény az egyetlen mérce amit figyelembe vesz....ennyi erővel jobb autóm van mint az uton levők 75%-a mert jobban megy.... pedig a valóságban mindenkiénél jobb az én autóm csak ezt mások iriségből és sértődöttségből nem hajlandóak tudomásul venni :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 mert sajnos gti-n nevelkedtem... Ezt ebben a topikban nem kellene hangoztatni :unsure: :huh: bár nme akkora szégyen, mindenki múltjában vannak sötét foltok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts