coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Amit beraktam az elözö oldalon az nagyon tetszik.Még nem láttam ilyen sárga corsát és tetőablaka is van.Csak le fog járni róla a vizsga meg kicsit sok érte a 320ezer ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Te elszoktad olvasni azokat a papírokat amit a szélvédőre tesznek? El, persze. De ha ennyire zavar, hogy nincs ráírva, hogy eladó akkor lemegyek és megoldom Neolux-al ....barátnak mindent :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Köszi Norbi :unsure: jó lenne ha nem lenne piros,de gondolom az is megoldható :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 ...Csak le fog járni róla a vizsga.... Gondolom nem olyat akarsz venni amit reménytelen levizsgáztatni... :unsure: 320-at meg lehiénázod. Legalább beszélj vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Bátor dolog meghírdetni ebay-en. Ugyanis ha nem jön össze az ár, amit szeretnél, akkor szívás van.... százrongyokra rúgó szívás.... Viszont az ebay-en igen sokan vannak, akik komoly pénzt adnak szép és jó cuccokért. Csinálsz róla öt tonna nagyfelbontású fotót, még öt tonna videót, ezt elérhetővé teszed, meghírdeted egy hosszú aukcióra. Egyedi autót jobb a külföldi közösségnek meghírdetni, mint az itthoniaknak. Ha megnézed a csak a c20xe alkatrészeknek komoly áruk van ebay-en. Akkor egy jólműködő turbósastrának annál jobb. Márha le tudják papírozni. ne tessék már zöldséget beszélni miért is lenne buko ebay en ??? a kocsi hirdetés mar nem egykategoria az alkatrészell lehet licitre fel rekni ..+hozza rakni egy minimal arat igy amig nem éri el ezt a kocsi addig nem kelt el ezenfelül lehet kirakni egy kezdöárat amiért mar oda adna ha mas valasztas nincs jelen esetben olyan 7300 euro ... egyébként sima hirdetést is lehet ebay en fealdni licit és buyit now nélkül de enyierövel fel lehet rakni a kocsit a mobile.de re is aki elakar adni valamit ..... és kint legalabb jobban megfizetik ... viszont iszonyat részletesen le kell itrni mindent és rengeteg fényképet szoktak kérni Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Köszi Norbi :unsure: jó lenne ha nem lenne piros,de gondolom az is megoldható :huh: :lol: :lol: vazz az ajtobol jovok vissza....de akkor viszek még neolux-ot :lol: egyéb? vigyek konzervnyitót is kell szélesítés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Szerintem is örülne a Detti egy tetőablaknak,meg én is kipróbálhatnám mit is szerettek rajta annyira :unsure: Tudok neked ötleteket adni a régi szép időkben kipróbált autósmozis pozitúrákhoz, amihez a tetőablak is jól jött... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 ne tessék már zöldséget beszélni miért is lenne buko ebay en ??? a kocsi hirdetés mar nem egykategoria az alkatrészell lehet licitre fel rekni ..+hozza rakni egy minimal arat igy amig nem éri el ezt a kocsi addig nem kelt el ezenfelül lehet kirakni egy kezdöárat amiért mar oda adna ha mas valasztas nincs jelen esetben olyan 7300 euro ... egyébként sima hirdetést is lehet ebay en fealdni licit és buyit now nélkül de enyierövel fel lehet rakni a kocsit a mobile.de re is aki elakar adni valamit ..... és kint legalabb jobban megfizetik ... viszont iszonyat részletesen le kell itrni mindent és rengeteg fényképet szoktak kérni Azám, csakhogy minimáláras hirdetéseket nagyon sokan átugorják olvasás nélkül, mondván hogy az nem "játék", úgy piacon is lehet árulni. Amikor először hallottam, azt hittem hülyeség. Aztán több embertől is hallottam függetlenül, hogy minimáláras dolgokkal nem foglalkozik. Igaz, az télleg nem az autó kategória, hanem kisebb, de sose lehet tudni. Megpróbálni megpróbálnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Gondolom nem olyat akarsz venni amit reménytelen levizsgáztatni... :huh: 320-at meg lehiénázod. Legalább beszélj vele Mindenféleképpen olyat szeretnék ami tényleg egyben van.fölegg a kasztnija. Az a bajom hogy a jó corsák mind messze vannak így elég nehéz sokat megnézni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Mindenféleképpen olyat szeretnék ami tényleg egyben van.fölegg a kasztnija. Az a bajom hogy a jó corsák mind messze vannak így elég nehéz sokat megnézni :unsure: corza gsi vagy ni a franc második auto? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Mindenféleképpen olyat szeretnék ami tényleg egyben van.fölegg a kasztnija. Az a bajom hogy a jó corsák mind messze vannak így elég nehéz sokat megnézni :unsure: corsa gsi vagy ni a franc második auto? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 corza gsi vagy ni a franc második auto? Nem kell gsi.Elég egy 1.4 vagy 1.5D A lényeg szép és jó legyen.Új elejű és új müszerfalas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Nem kell gsi.Elég egy 1.4 vagy 1.5D A lényeg szép és jó legyen.Új elejű és új müszerfalas. neked játszani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 neked játszani? Arra ott az astra.A Dettinek kellene,meg amíg fényezik az astrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Arra ott az astra.A Dettinek kellene,meg amíg fényezik az astrát. Mégis belevágsz?!?!?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Arra ott az astra.A Dettinek kellene,meg amíg fényezik az astrát. 15d lomha nem? antit nagyon lebeszélted a corsarol :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Mindenféleképpen szeretnék egy a corsát venni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 És lefényeztettni az astrát.Ha van autó amivel járhatok akkor sokkal szívesebben vágok bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Mindenféleképpen szeretnék egy a corsát venni :unsure: Már megvan a kiszemelt áldozat Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Már megvan a kiszemelt áldozat nincs.Van egy pár ami képen jól néz ki,csak mindegyik messze van.Wolfi mondta hogy kiskaszának van egy 300ért 92es 1.5D csakmég nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 nincs.Van egy pár ami képen jól néz ki,csak mindegyik messze van.Wolfi mondta hogy kiskaszának van egy 300ért 92es 1.5D csakmég nem láttam. melyik topikon vagytok még Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 melyik topikon vagytok még Itt beszéltünk róla tegnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Ma kivittük a régi Corsa kasztnit a garázsból és most elfoglalta a helyét a Machboxom. :unsure: Rápróbáltam a régi GSI lököst, hogy hogyan áll. Csináltam képeket is, de most sajnos nem tudom sehová föltölteni. Még nem tudom, hogy melyik áll neki jobban, mert szerintem ez se rossz. És legalább nem az, ami az összes többi A Corsán szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 És lefényeztettni az astrát.... Szóval fujatod mégiscsak... Egészet? Milyen színre? Van másik hátsó ajtód? (mert mintha a jelenleginek lenne baja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Szóval fujatod mégiscsak... Egészet? Milyen színre? Van másik hátsó ajtód? (mert mintha a jelenleginek lenne baja) Marad sárga.Teli kellene fújni úgy az igazi.A lakatos azt mondta meg tudja csinálni a hátsó ajtót.úgy is változtattni szeretnék rajta egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts