iqbéla Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Vagy veszel S6 4.2-t és építesz rá turbót. Már úgyis van benne gyakorlatod. Mellesleg megbocsátok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Vagy veszel S6 4.2-t és építesz rá turbót. Már úgyis van benne gyakorlatod. Mellesleg megbocsátok :D Hát de akkor már nem egyet... :lol: :unsure: Tomi! Elég megrázkódtatás nekem az is, hogy nem fog úúgy menni mint a GSI...nem kell még hogy csattogjon is... :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Persze most ne csattogjon mi! Gyerekkorodban, pelenkában fülig érő nyáladzó szájjal tologattad a csattokós fa lepkét! Az bezzeg tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Látom Wolfi is kérdezte de télleg. Nem adod túl olcsón ezt a gépsast Anti? Ezt igy még ma megveszik kb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Vedd meg Albi neked volt már úgy is 4 autód! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 335 ps és 505 nm...chip...mocimegbontás nélkül az S4-re... Lehet megpróbálom ebayon eladni...vélemények??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Lehet megpróbálom ebayon eladni...vélemények??? :unsure: Simán ha nem gáz nekik balkánról hozott tunyingvas papirozása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Vedd meg Albi neked volt már úgy is 4 autód! :unsure: Nincs ennyi pénzem sajna és fenntartani sem tudnám. Hobbiautóm meg má van egy amit már bánok hogy elvermeltem "tél"re mert ma is milyen geccójó idő van e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Ezafórum nem fűzi össze a hsz-kat :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Látom Wolfi is kérdezte de télleg. Nem adod túl olcsón ezt a gépsast Anti? Ezt igy még ma megveszik kb... sztem nem...attol tartok lesz 1-2 érdeklődő de inkább hiéna aki tolni akar egy kövéret a túrónak aztán annyi ahogy a Dark mondta anno amikor a Calit árulta: " a lakótelepridersnek nincs ennyi pénze, hitelt meg nem tud felvenni" :unsure: de ne legyen igazam és menjen el.....és vegyél egy TT kabriót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Lehet megpróbálom ebayon eladni...vélemények??? :unsure: először járj utánna, hogy mennyi munka stb átpapirozni mert akkor már full leírást tudsz adni az esetleges vevőnek...biztos jobban fogja őket érdekelni ha tudják mi merre hány méter....de a szolgáltatóiparban dolgozol ne én adjak tippeket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 sztem nem...attol tartok lesz 1-2 érdeklődő de inkább hiéna aki tolni akar egy kövéret a túrónak aztán annyi Sok negatív tapasztalatot összeszedtél valahol :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Még egy eladó Turbós GSI.... Na lehet fikázni, hogy miért ennyi...Mert csak... :huh: ha elviszik a hirdetés alapján kérek 10%-ot a háttér miatt :lol: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Viszont még jó lenne, ha vinnél majd egy kört a GSI-vel, mielött elviszik. :unsure: Egyébként erre a listára én is feliratkoznék :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Bátor dolog meghírdetni ebay-en. Ugyanis ha nem jön össze az ár, amit szeretnél, akkor szívás van.... százrongyokra rúgó szívás.... Viszont az ebay-en igen sokan vannak, akik komoly pénzt adnak szép és jó cuccokért. Csinálsz róla öt tonna nagyfelbontású fotót, még öt tonna videót, ezt elérhetővé teszed, meghírdeted egy hosszú aukcióra. Egyedi autót jobb a külföldi közösségnek meghírdetni, mint az itthoniaknak. Ha megnézed a csak a c20xe alkatrészeknek komoly áruk van ebay-en. Akkor egy jólműködő turbósastrának annál jobb. Márha le tudják papírozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Elméletileg ilyenkor a külföldi hatóságokkal kell a vevőnek lejátszani és nem az (m)agyarországi aktatologatókkal sz0pni....magyaroroszag.hu-n az ungyintezo alatt esetleg hátha van info Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Látom Wolfi is kérdezte de télleg. Nem adod túl olcsón ezt a gépsast Anti? Ezt igy még ma megveszik kb... Mihez képest jó ár érte?Ha megnézed a hasonló évjáratú gsiket azok olyan 600-1 milka között mennek.A vevőt nem biztos hogy érdekli hogy az ár töbszörösében van.Sokan azt hiszik fillérekért lehet ilyen autót építeni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Bátor dolog meghírdetni ebay-en. Ugyanis ha nem jön össze az ár, amit szeretnél, akkor szívás van.... százrongyokra rúgó szívás.... Viszont az ebay-en igen sokan vannak, akik komoly pénzt adnak szép és jó cuccokért. Csinálsz róla öt tonna nagyfelbontású fotót, még öt tonna videót, ezt elérhetővé teszed, meghírdeted egy hosszú aukcióra. Egyedi autót jobb a külföldi közösségnek meghírdetni, mint az itthoniaknak. Ha megnézed a csak a c20xe alkatrészeknek komoly áruk van ebay-en. Akkor egy jólműködő turbósastrának annál jobb. Márha le tudják papírozni. Én meghirdetném mert ott tényleg jobb árak vannak. Habár ez kb. 7600 euro! Hát nem tudom meg kell próbálni veszteni nem vesztesz vele csak aprópénz a hirdetésfeladás. De én nagyon sajnálom hogy eladod. Én nem tudnám megtenni azt tudom. Látom mennyi munka és pénz van benne, nem lenne szívem eladni. :unsure: De hát te tudod. És nem is Opelt nézel??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 coupe, áll itt a ház elott egy piros korza, napfénytető meg elég rozsdamentes állapot (legalábbis ugy tunik)...tegyek rá egy cetlit a telszámoddal? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Elméletileg ilyenkor a külföldi hatóságokkal kell a vevőnek lejátszani és nem az (m)agyarországi aktatologatókkal sz0pni....magyaroroszag.hu-n az ungyintezo alatt esetleg hátha van info Állítólag kint nem probláma a papírmunka. Ott nincsenek olyan szívatások mint szerény országunkban :huh: Van olyan vizsgabázis vagy mi a fene ahol behozott autókkal foglalkoznak, oda elviszik átnézik és már róhatja is a köröket. Hát igen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 coupe, áll itt a ház elott egy piros korza, napfénytető meg elég rozsdamentes állapot (legalábbis ugy tunik)...tegyek rá egy cetlit a telszámoddal? :unsure: Rá van írva hogy eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Rá van írva hogy eladó? nincs...de egy próbát nem megér? sztem asszonypajtid örülne egy tetőablaknak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 nincs...de egy próbát nem megér? Kivi vagyok miccólnál eccercsak találnál egy kézzelfirkált pappert a dzsieszájon hogy megveszem ócsójé mer pont ijet akarok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Kivi vagyok miccólnál eccercsak találnál egy kézzelfirkált pappert a dzsieszájon hogy megveszem ócsójé mer pont ijet akarok :unsure: kb 5-6 db-ot találtam az évek alatt a miami kék coupe-n......de nem értem miért lenne ez sértő? odaírom, hogy "tsókolom bácsi, istvánka vagyok és meg szeretném venni"....aki ezen megsértődik az hülye Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Te elszoktad olvasni azokat a papírokat amit a szélvédőre tesznek? Szerintem is örülne a Detti egy tetőablaknak,meg én is kipróbálhatnám mit is szerettek rajta annyira :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts