Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Mor szerintem eltervezte, hogy alacsony áron felvásárolja az opelkészletet...hiányt produkál a piacon...majd kiszórja őket... Jó kis taktika mondhatom... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Van még egy A Corsa kasztnim, valamint van még Calibra hátsó híd is pár. Na ebböl mit lehetne építeni? :unsure: :lol: Bááz nem semmik vagytok! mik nem hevernek nálatok "szerte szét"! :huh: Itt egy kaszni, ott egy hid, egy kis-nagy moci.. "te Mor pajti, unatkozok a hétvégén,nem dobunk össze mégegy gyilkos gépet?" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 hááát tudod...van benne egy kis igazság :unsure: csütörtökön lurdybol hazafelé ment elottem egy calibra.....rájöttem ültethetünk akármennyit, szélesíthetünk eszetlenül akkor is sokkal vagányabb kasztniforma a kajibja :huh: Ez így igaz. Annó egyik haver(anti ismerheti régről, ő is Laci) calija után mentem balaton mellett.. asszem veszprémbe mentünk fel.. az egyenesekben, meg a kigyorsításoknál végig mögötte voltam.. de amikor a kanyarba ment be.. én már rég fékeztem,amikor ő még szerintem a gázt nyomta..(enyhe túlzás) MOndjuk neki némi nemü pogácsak is volt rajta..na nem a sajtos féléből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Szerintem 70-80 körül ér..... mivel jó. Sztem iszonyúan kevesen vannak, akik ekkora motort keresnek. Általában c20xe és a let az, ami piaci szempontból "pörög", mivel sokmindenbe beépíthető.... Egy háromliteres motort pedig kissé nehezebben varázsolnak be kisebb autókba. A nagyobb autók meg vagy újabbak és műszaki indokkal nem vesznek hozzá ilyen motort, vagy maguk az autók keveset érnek és azért nem vesz beléjük senki ilyen motort. Pl. c20ne-t hirdetni nemrég láttam 20ezerért. Autóban volt, kipróbálhatóan. Hirdetés szerint tipp-topp. tény és való hogy ezeket a mocikat nem kisutókba teszik! Én se abba vettem hanem a mantát akartam kicsit felpörgetni :unsure: De most hogy megvan a túrós cali nem tudom hogy anyagilag lesz e még rá keret :huh: Pedig c30se manta és ugye hátsókeréken az már igen lehetne driftelni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Bááz nem semmik vagytok! mik nem hevernek nálatok "szerte szét"! :unsure: Itt egy kaszni, ott egy hid, egy kis-nagy moci.. "te Mor pajti, unatkozok a hétvégén,nem dobunk össze mégegy gyilkos gépet?" :lol: :lol: És tudod mi a durva?Hogy ez így is van! :huh: Peti garázsa kincseket rejt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Nekem a Cali formája nagyon nem jön be...viszont a 4 kerék meg a turbó, az überel mindent... :unsure: Jah, és még ez is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Egyszer leugrok már lomtalanítani egyet... :huh: Na megyek dolozok egy kicsit....mert nemsoká itt van Piiista, Balázska, Futó úr, Lifi, meg lehet, hogy Tom is visszanéz még a házibulájból...aztán nyomunk egy kis Póóókert... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Mor szerintem eltervezte, hogy alacsony áron felvásárolja az opelkészletet...hiányt produkál a piacon...majd kiszórja őket... Jó kis taktika mondhatom... :huh: :lol: :lol: :unsure: :D tudod opel sosem kop el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ja és gyertek máskor is... :huh: csajszik, hogy viselték az estét??? :unsure: :lol: Ne is kérdezd! Ma egész nap csak jóvátettem a dolgokat!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Egyszer leugrok már lomtalanítani egyet... :huh: ja gyere van választék és mindig kell vmi neked is nem? :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Na megyek dolozok egy kicsit....mert nemsoká itt van Piiista, Balázska, Futó úr, Lifi, meg lehet, hogy Tom is visszanéz még a házibulájból...aztán nyomunk egy kis Póóókert... :unsure: és már megint a poker bázz... miért vagyunk oly távol 1mástól??? Én is akarok pokerezni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Bááz nem semmik vagytok! mik nem hevernek nálatok "szerte szét"! :lol: Itt egy kaszni, ott egy hid, egy kis-nagy moci.. "te Mor pajti, unatkozok a hétvégén,nem dobunk össze mégegy gyilkos gépet?" ;) :D mondd mit szeretnél? mit tegyünk össze? cali alvázra széthúzunk egy corsát beletesszük a c30se-t és hátsókerekest csinálunk belőle :huh: :lol: ez lenne egy calrsa c30se :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 és már megint a poker bázz... miért vagyunk oly távol 1mástól??? Én is akarok pokerezni :unsure: én nem vok olyan messze,de nem tok pókerezni :huh: :lol: Igaz,bowlingozni se,mégis "szüzként" elvertem anno a társaságot(nem az ittenit, hanem akivel voltunk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 mondd mit szeretnél? mit tegyünk össze? cali alvázra széthúzunk egy corsát beletesszük a c30se-t és hátsókerekest csinálunk belőle :huh: :lol: ez lenne egy calrsa c30se :lol: :unsure: Nemrossz.. ez olyan mint amit egyszer a barinőm mondott. Tudni kell, hogy tetszik neki az OFF Civic, és a szintén OFF Celica. erre mikor látok neki egy 'celikát, mondom neki, hogy odanéz.. mire: - Mi volt az? mondom - a kedvenced.. mire ő: - Miii, egy civika? tők édes volt :D ;) No meg fáradt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ez így igaz. Annó egyik haver(anti ismerheti régről, ő is Laci) calija után mentem balaton mellett.. asszem veszprémbe mentünk fel.. az egyenesekben, meg a kigyorsításoknál végig mögötte voltam.. de amikor a kanyarba ment be.. én már rég fékeztem,amikor ő még szerintem a gázt nyomta..(enyhe túlzás) MOndjuk neki némi nemü pogácsak is volt rajta..na nem a sajtos féléből :lol: amit én mondtam az csak optikára vonatkozott :lol: neked gyári futómű van meg virslikerék :lol: :unsure: amikor 2005ben mentunk a Vktr-al télikereket venni pont azt mondta, ezt birja az Astrákban, hogy ilyen gokart feelinget adnak..akkoriban még koppra tekert konival jártam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 amit én mondtam az csak optikára vonatkozott :) neked gyári futómű van meg virslikerék :P :lol: amikor 2005ben mentunk a Vktr-al télikereket venni pont azt mondta, ezt birja az Astrákban, hogy ilyen gokart feelinget adnak..akkoriban még koppra tekert konival jártam ;) Fikáázod a kocsimaaat? :huh: :lol: :D Amúgy ebben is van valami.. meg sztem a rugók amiket annó Rapitól vettem,azok már el vannak fáradva.. tiszta hajó feeling :lol: Ha be nem hány valami hamarabb,akkor lehet erre gyűjtök 'kest.. egy normálisabb futóműre. ha nem is állíthatóra, de mondjuk egy max 30as rugó+normális gátló kombóra. de ahogy ismerem a paripát, tuti lesz valami addigra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Bááz nem semmik vagytok! mik nem hevernek nálatok "szerte szét"! :huh: Itt egy kaszni, ott egy hid, egy kis-nagy moci.. "te Mor pajti, unatkozok a hétvégén,nem dobunk össze mégegy gyilkos gépet?" :D :lol: Most csak kiszedve van nálam a garázsban 3 motor, a mühelyben pedig még 4. :lol: Aztán ha az egészben lévö kocsikat számolom, akkor van még 4 C20XE és jövö héten jön még egy C20LET. Egy fél éve, Németországban nem is mertem volna ilyesmire gondolni. :lol: (Jaa, tényleg, most jut eszembe, hogy még ott is van egy C20NE, amit valamikor el kellene hoznom.) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 húúúúú vazze!!!! most értem haza nem kis kaland volt :huh: voltunk kicsit iszogatni a cimbikkel és hazafele jövet megpillantottam egy oktáviát amin oldalt csíkok.... nem kell mondanom hogy kék villogós autó :lol: na elmentem mellettük enyhén kómásan erre elkezd követni én persze gázt adtam erre rám tapad aztán elkezd villogni szirénázni stb. Kapásból jelez a beszarásjelző két kanyarral arréb megadtam magam mit tehettem. Mentem vagy 90-nel falun belül. mellém állnak, kipattannak a kocsiból és én is. rámvilágítanak és erre.....-----> megkérdik milyen autó jött velem szembe? ;) :D :lol: köpni nyelni nem tudtam. Mónikát az infarktus kerülgette úgy megijedt hogy most ugrik a jogsi meg stb. Kérdem miért erre ők: hogy betörtek a Coop-ba és valami kocsit keresnek... Mondom nem láttam senkit. beülnek és továbbmennek. Én meg fúúúúúú. Megúsztam. Hehe megléptem a rendőrök elől :P üldöztek 2 utcán keresztül és csak arra voltak kíváncsiak hogy láttam e valamilyen kocsit velem szembe jönni ami gyanús lehetett. na erre varjatok gombot. Piszok mázli többet nem ülök a volán mögé mégha kólázok akkor sem :lol: na szóval ez volt most hajnali 5kor. Jó sztori :) de azért mákom volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Most csak kiszedve van nálam a garázsban 3 motor, a mühelyben pedig még 4. :lol: Aztán ha az egészben lévö kocsikat számolom, akkor van még 4 C20XE és jövö héten jön még egy C20LET. Egy fél éve, Németországban nem is mertem volna ilyesmire gondolni. :lol: (Jaa, tényleg, most jut eszembe, hogy még ott is van egy C20NE, amit valamikor el kellene hoznom.) :huh: Ja az én egynyócasom, egy 1.2 és egy 1.4. Kint a műhelyben 1db c20xe, 1db x20xev, 1 db c30se, 1 db x14xev, 1db 1.9ohc, ja igen és van a c20xe corsa, a veci 2000, a c20xe astra, a c20xe calibra és a c20let calibra. Na ez egy szép sor. Soha rosszabb ne legyen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Hopp mit találtam... Még egy eladó Turbós GSI.... Na lehet fikázni, hogy miért ennyi...Mert csak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 ééés mi lesz helyette??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Hopp mit találtam... Még egy eladó Turbós GSI.... Na lehet fikázni, hogy miért ennyi...Mert csak... :huh: :unsure: És ha letennék az asztalra a pénzt és vinnék a kocsit, akkor nem szakadna meg a szíved? Mert ez azért csak a TE autód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 De nagyon...de rájöttem, hogy amíg meg lesz, nem fogom tudni ezt abbahagyni...és soha nem lesz vége... Most is már elkezdtem nézni a nagyobb turbót....stb... Ahhoz, hogy előrelépjek vele, kéne egy nagyobb turbó, sperr, szlick, egy két apróság...ez megint majdnem 1 misi...na ezt már nem fogom belerakni...így marad, és ha elviszik, akkor lesz belőle egy nagy köbcenits 4 kerekes... :unsure: :huh: Meglátjuk...még nem hívott senki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Tehát akkor BMW project! Azt mondtad Lurdy, hogy a következő autód az lesz. :huh: Ez a szöveg: "megpróbálok kinőni belőle...ezért eladó..." :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Nem BMW...az ha lesz, akkor majd az Új M5...majd 60 éves koromban... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts