Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 c30se az jöhet Antinak... És akkor azt hiszem mindenki jól járt... :) Amúgy grat az autóhoz... Nekem a Cali formája nagyon nem jön be...viszont a 4 kerék meg a turbó, az überel mindent... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 De van flex is, bele lehet azt tenni. :) hátsókerekesre kellene de az meg bonyolult ha hátul van a moci főleg hogy hosszanti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 c30se az jöhet Antinak... És akkor azt hiszem mindenki jól járt... :) Ezt valahogy sejtettem. :) Akkor mi lesz a C30SE hátsókerekes A Corsánkkal? :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 hátsókerekesre kellene de az meg bonyolult ha hátul van a moci főleg hogy hosszanti :unsure: Én elölre gondoltam hosszában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 c30se az jöhet Antinak... És akkor azt hiszem mindenki jól járt... :unsure: és akkor menne a senátorba mi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Én elölre gondoltam hosszában. kiszélesítjük hátul rendesen és akkor keresztben hátulra hátsó kerékre. és végig egykerekezni :unsure: vagyis középre és rövid kardánnal ez lenne az optimális súly elosztás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 kiszélesítjük hátul rendesen és akkor keresztben hátulra hátsó kerékre. és végig egykerekezni :unsure: vagyis középre és rövid kardánnal ez lenne az optimális súly elosztás Ahoz már túl rövid a Corsa. Nem férne el senki a motor mellet. Mondjuk ki lehetne ülni a motortérbe egy bukósisakkal. :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ahoz már túl rövid a Corsa. Nem férne el senki a motor mellet. Mondjuk ki lehetne ülni a motortérbe egy bukósisakkal. :huh: :lol: :lol: ja buszfeeling :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 :lol: Vettem egy túrót :unsure: .......... Hehe gratulálok. Ennyi kocsit :lol: Emléxem amikor megvettem a GTE-t pont 4 db autóm volt :lol: (nem kevesen néztek hülyének) Jelzem néztem én is ezt a vasat (is). Dehát túrósat venni nagyon necc. Kb azt venném meg ami Lurdyba szok járni - az nem gyengén jó. Calik nekem is nagyon nagyon tetszenek :huh: Ami a legnagyobb visszatartó erő az az átiratási kölcség hogy rohadna halomra állambácsi. Igy persze ismerőstől ismert, jó állapotban megérte, gratula a kocsihoz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Hehe gratulálok. Ennyi kocsit :lol: Emléxem amikor megvettem a GTE-t pont 4 db autóm volt :lol: (nem kevesen néztek hülyének) Jelzem néztem én is ezt a vasat (is). Dehát túrósat venni nagyon necc. Kb azt venném meg ami Lurdyba szok járni - az nem gyengén jó. Calik nekem is nagyon nagyon tetszenek :huh: Ami a legnagyobb visszatartó erő az az átiratási kölcség hogy rohadna halomra állambácsi. Igy persze ismerőstől ismert, jó állapotban megérte, gratula a kocsihoz!!! Ja átírás meg minden 60 rugó ez azért elég durva de hát ez van. Mo-n élünk mit várhatunk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Mor! Ha adnád, akkor wieviel??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ja átírás meg minden 60 rugó ez azért elég durva de hát ez van. Mo-n élünk mit várhatunk :unsure: Az a vicc, hogy ugyanez mondjuk Németországban megvan 30 euróból és fél óra alatt elintézik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ja átírás meg minden 60 rugó ez azért elég durva de hát ez van. Mo-n élünk mit várhatunk :unsure: Átiratás + eredetvizsga + kéthavi bizti nekem 83 vagy 88 volt tavaly januárban. Azt szoktam erre mondani hogy remélem a temetésükre gyűjtenek rohadt parasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Mor! Ha adnád, akkor wieviel??? :unsure: Mármint a c30se? Hát nemis tudom 140 körül mivel messziről hoztam és így jön ki az ár haszon nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Hááát... Mondjuk most van fontosabb projekt, de azért köszi a lehetőséget... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Hááát... Mondjuk most van fontosabb projekt, de azért köszi a lehetőséget... :huh: ez moci váltó kompletten tehát. De nemis tudom kéne vele valamit kezdeni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Szerintem 70-80 körül ér..... mivel jó. Sztem iszonyúan kevesen vannak, akik ekkora motort keresnek. Általában c20xe és a let az, ami piaci szempontból "pörög", mivel sokmindenbe beépíthető.... Egy háromliteres motort pedig kissé nehezebben varázsolnak be kisebb autókba. A nagyobb autók meg vagy újabbak és műszaki indokkal nem vesznek hozzá ilyen motort, vagy maguk az autók keveset érnek és azért nem vesz beléjük senki ilyen motort. Pl. c20ne-t hirdetni nemrég láttam 20ezerért. Autóban volt, kipróbálhatóan. Hirdetés szerint tipp-topp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 ez moci váltó kompletten tehát. De nemis tudom kéne vele valamit kezdeni :unsure: Akkor mondj egy olyat, hogy berakással együtt mennyi lenne... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ahoz már túl rövid a Corsa. Nem férne el senki a motor mellet. Majd vezet a redi. :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 mr been már megoldotta ezt a témakört egyszer. Fotel a tetőre, madzag a kormányra, felmosónyél a gázra. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Anti, mégegyszer köszi a kocsikázást! Nagyon állatul megy a kocsi, bár ahogy gondolom a barátnőd nem menet közben szokott melletted sminkelni :unsure: Isten császár dolog ez a turbó, mondjuk nem árt ha van kéznél egy kisebb láda szerszám illetve egy szerelölámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 ez moci váltó kompletten tehát. De nemis tudom kéne vele valamit kezdeni :unsure: Ne add el, be a Mantába gyorsan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Anti, mégegyszer köszi a kocsikázást! Nagyon állatul megy a kocsi, bár ahogy gondolom a barátnőd nem menet közben szokott melletted sminkelni :huh: Isten császár dolog ez a turbó, mondjuk nem árt ha van kéznél egy kisebb láda szerszám illetve egy szerelölámpa. hát igen...mint a tegnapi példa is mutatta...kell azért szerszám a kocsihoz... de legalább most nem az enyim kellett hekkelni... ez is valami... A barátnőm már mexokta...simán alszik mellettem az ülésben...a Senit kevésbé szereti amikor keresztbeteszem... :lol: Amúgy nincs mit a kocsikázást! Viszont jut eszembe szereltük az enyim is...xenon...de ennek semmi köze a turbóhoz....talán... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ja és gyertek máskor is... :huh: csajszik, hogy viselték az estét??? :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Valld be öszintén, hogy csak irigy vagy, mert a te fehéred sokkal drágább volt és nem is megy így. :huh: Háát tény hogy jó vételnek tünik! Enyém meg pláne sokkal többe volt.. és ez se megy úgy :unsure: :lol: Grat Mor "Bácsi"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts