Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Még nem láttam... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Még nem láttam... :roll: ezt is én adjam oda :?: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hajrá.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hajrá.... :wink: váááááááááááááááááááááááá :D oda fogom adni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hozhatsz még mást is... De DVD legyen ám... :wink: Üdv.: atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 nem foglalkozom ilyenekkel csak eredeti dvdim vannak azaz 1 :D illetve 2! new jack city és a graffiti királya :P jó majd tolunk exchangét :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 :evil: :evil: van társalgó topik lányok ott folytassátok viselkedjetek vagy beteszek mindkettőtök avatarja helyett egy 1,4 8v moci képét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Sorry redi, de még valamikor a topic elején megbeszéltük itten a srácokkal, hogy itt kicsit lazábban lehet dumcsizni... :wink: Csak hát Te nem olvasod... :roll: :D A másik esetben idazad van, én meg ma amúgy sem vagyok csúcsfórmában... :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Sorry redi, de még valamikor a topic elején megbeszéltük itten a srácokkal, hogy itt kicsit lazábban lehet dumcsizni... :wink: Csak hát Te nem olvasod... :roll: :D A másik esetben idazad van, én meg ma amúgy sem vagyok csúcsfórmában... :? jaja de érted legyünk következetesek a jelmondat! ha máshol is szólunk az offolásért akkor itt is kell...még ha egy kicsi rugalmasságot is beleveszünk a dologba akkor is... mellegleg ez az egyik topik amit mindig elolvasom..a többi rovására :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 na jah Anti ez nem nekünk szólt hanem előre figyelmeztette CorzaRlz-t és MsHagát :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Értettem főnök! GSI :arrow: csak hogy legyen a témához tartozó dolog is itten... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 aztec na hogy tecett a 60/40???? :D :P az uccád naon rulez :!: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 A kerekek voltak murisak rajta ahogy a képen néztük...tegnap nálam is tesztelte a 60/60-at... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 naaaaa neked is meg lett az ültetés??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Sonique most vitte el a kocsit tesztelgetni, meg megnézi mi lehet...szerinte.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 az én rozsdás acélfelnijeim nem teccetek??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hát az őszintét megvalva... :roll: :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Most hívott Sonique, hogy igencsak jól megy a verda, csak nem lát ki hátra a füsttől... :roll: Viszont alapjáraton semmi...füst...semmi olajszag... Most kartergázra gyanaxik... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 aztec na hogy tecett a 60/40???? :D :P az uccád naon rulez :!: :? Szilárd! Lehetek őszinte? De gérd meg nem lépsz ki :D DOBD KI A RUGÓIDNAK csúfolt marhaságot.... nagyon gázos nálad vmi, mert utána ültem Antiéba és hiába csont kemény koni és tsai fele annyira nem repkedtünk az autóval. Nem fikázni akartam csak okosta mondani. Tuom neked szaros gyári rugók vannak benn ezért sincs jogom fikázni az fk rugóid... Tuod mit? Ülj be Anti vasába és utána beszéljünk róla :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 az én rozsdás acélfelnijeim nem teccetek??? :D :P amúgy Lfelejtettem az hozzátenn,h felni ide v oda de nagyon aljas módon fexi az utat a gsid :D :wink: sztem optikra 10 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Ez most jól esett...Aztec koma... Viszont nincs valakinek egy kölcsön hűtője, mert most hívott Sonique, hogy az enyém eldurrant... :roll: Az rendben hogy az élet kemény, de hogy ennyire??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 tudod hol lakom de ma nem jó enki kedvéért nem mondok le a cheesburgerről :D holnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Nekem ma este kell, mert még be kell raknom... :wink: A csízburi, meg ráér meló után is nem :?: , vagy addig zabálj, mire megyek már ne azon járjon a fejed... :roll: :D (Nem is tudom minek örülök...Talán átestem a holponton.. :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 mikor végzel työtyö? me' spanomnál leszek newpesten.... nem azért nem hívlak mert valllás, hanem benn hagytam a töltőt ki kell húznom 7főig vhogy :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Ja közben hívott az asszonyka, hogy a punto vészprogin fut, csekkkkkontrolviágítsztorivan...(Azért boldogít, hogy nem csak az én sz@rommal van gond...) ÓÓÓÓ édes élet... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts