Atommanó Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Felkerült Tar ex autója a CS-re...(turbós Astra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Felkerült Tar ex autója a CS-re...(turbós Astra) Ujra lett fényezve? Vagy ennyire meg volt kimélve a gyári szin? :lol: Mert nagyon szépnek tunik igy kép alapján :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 3 éve lett újra fújva, és azóta állt szinte a Garázsban...12.000km-t ment a turbóval... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 12.000km-t ment a turbóval... :lol: énis a szivóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 3 éve lett újra fújva, és azóta állt szinte a Garázsban...12.000km-t ment a turbóval... :lol: Tiszta Redi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 3 éve lett újra fújva, és azóta állt szinte a Garázsban...12.000km-t ment a turbóval... :lol: Sosem állt garázsban :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Jóvanna akkor a kertben...de hetente le lett mosva szinte... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
actionhero Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Hi aLL! Ide Mijóta lehet megint nyilvánosan írogatni? és miért? THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 A GÉJESI topic az szerintem sosem volt zárt talán egy évvel ezelött 1 hétig... :lol: Bár már én sem tom, mikor mit hova... Gond? visszazárjuk? :) :) Üdv itt a fórumon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Tényleg Dini! Nincs véletlenül (direkt is jó) eladó C20XE hengerfejed tengelyekkel együtt? Most csak egy van azt még nem biztos hogy eladom ha igen akkor szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
actionhero Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Dehogy Gond!(de ez is zárt volt) Nem rég csak elnéztem erre és lám... nyitva Anno Chaba néven voltam itt de már nem emlékeztem a passw-omra úgyhogy gyorsan csináltam újat:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Jó így már vágeszolom... Ha szeretnéd vissza a régi reged, szerintem dobj egy pü-t Mélykék Piiistának...aztán néz neked valamit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Dehogy Gond!(de ez is zárt volt) Nem rég csak elnéztem erre és lám... nyitva Anno Chaba néven voltam itt de már nem emlékeztem a passw-omra úgyhogy gyorsan csináltam újat:) Küldd át nekem a korábbi regisztrációnál megadott e-mail címedet pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Antiiiiiii nálad mekkora tengelyek voltak dbilas korszakodban a géjesíben? Csak mert nekem azt mondtáka kinti dbilas szakemberek hogy max 282es-t tegyek bele akkor még nem kell a mocihoz nyúlni és az én rendszeremmel 195 paci érhető akkor el. Korrekt lenne nem? Sztm igen. És majdnem minden gyári maradna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Az a 195 kicsit nagy szó azért. Ahhoz egy korrekt új állapotú motor, frankón belőtt 4 pillangó, megfelelő injektorok, és persze profin, padon megírt chip kell! Ja, és persze számolt-tervezett kipuffrendszer is. :lol: Máshogy bezony nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Az a 195 kicsit nagy szó azért. Ahhoz egy korrekt új állapotú motor, frankón belőtt 4 pillangó, megfelelő injektorok, és persze profin, padon megírt chip kell! Ja, és persze számolt-tervezett kipuffrendszer is. :D Máshogy bezony nem megy. Itthon igazán senki nem tudja, hogy mit is lehet kiszedni ezekböl a dBilas pillangókból. Be tudják löni, de koránt sem 100%-osra. Majdnem gyári motorral, ha a megfelelö tengelyek és injektorok vannak benne, már elérhetö lenne a 190 LE, persze csak akkor, ha még jó állapotban van a motor. Viszont már beszéltem több Német Opelossal, akik 250 lónál is erösebb C20XE-ket építettek ugyanilyen dBilas versenyrendszerrel. Persze azoknak már igen komoly volt a költségvetésük. :) Az olyan 1.6-osból, mint amilyen neked is van, szintén ki lehet szedni 250 LE-t. Ismerek egy srácot, aki ilyen motort épített az A Corsájába és azzal versenyez. Padon mérték neki a 250 LE-t! :) :lol: (Mondjuk verseny közben lazán megeszi az 50-60 litert) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Na ez akkor nem semmi: http://www.pistonheads.com/gassing/topic.a...=245424&h=0 27 literes tankmotor egy Roverben. :lol: :) :) Ezek az angolok betegek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 nagyon durva :lol: kb irányíthatatlan lehet nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Voltunk ma a fehér Kadett GSi-t áruló srácnál, jól mértünk PehiCsabival kompressziót enyémben. Vezérlés oldalról indultunk és mentünk a váltó felé. 10,2; 10;5; 11; majdnem12 Nem valami jó a srác szerint, mer övében stabil 13 mindenhol.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Itthon igazán senki nem tudja, hogy mit is lehet kiszedni ezekböl a dBilas pillangókból. Be tudják löni, de koránt sem 100%-osra. Majdnem gyári motorral, ha a megfelelö tengelyek és injektorok vannak benne, már elérhetö lenne a 190 LE, persze csak akkor, ha még jó állapotban van a motor. Viszont már beszéltem több Német Opelossal, akik 250 lónál is erösebb C20XE-ket építettek ugyanilyen dBilas versenyrendszerrel. Persze azoknak már igen komoly volt a költségvetésük. :) Az olyan 1.6-osból, mint amilyen neked is van, szintén ki lehet szedni 250 LE-t. Ismerek egy srácot, aki ilyen motort épített az A Corsájába és azzal versenyez. Padon mérték neki a 250 LE-t! :) :lol: (Mondjuk verseny közben lazán megeszi az 50-60 litert) :) :) C20XE esetében annak a teljesítménynek egy fontos kulcsa van a jó vasakon (tengely, hengerfej, pillangó, kipuff, injektor, gyári állapotú blokk) kívül: a MOTEC M vezérlés, és egy tényleg hozzáértő ember, aki profin fel tudja programozni. :D Az 1.6 esetében az a 250LE számomra hihetetlen, hiszen a super1600-os motoroknál is nagy erőfeszítéssel lett csak a 220 paciból 230 a végére. És az a motor 14millió forintba kerül. :D Igaz hogy azoknál megvan az 5000km-es szavatosság (ami versenymotornál egész jó :D ). Nekem is 40-50-et eszik egyébként a gyorsokon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Voltunk ma a fehér Kadett GSi-t áruló srácnál, jól mértünk PehiCsabival kompressziót enyémben. Vezérlés oldalról indultunk és mentünk a váltó felé. 10,2; 10;5; 11; majdnem12 Nem valami jó a srác szerint, mer övében stabil 13 mindenhol.. Albert! nézd a pozitív oldalát...taposd még egy kicsit és 9.0-nál rá lehet szúrni a turbót... :) MOR! 276-os volt benne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Az 1.6 esetében az a 250LE számomra hihetetlen... Ugyan, "csak" 180 nm kell 10000-es fordulaton. :lol: Egyébként milyen fordulaton mérték ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Albert! nézd a pozitív oldalát...taposd még egy kicsit és 9.0-nál rá lehet szúrni a turbót... :lol: Nemtom mennyi van benne gyárilag.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Voltunk ma a fehér Kadett GSi-t áruló srácnál, jól mértünk PehiCsabival kompressziót enyémben. Vezérlés oldalról indultunk és mentünk a váltó felé. 10,2; 10;5; 11; majdnem12 Nem valami jó a srác szerint, mer övében stabil 13 mindenhol.. Lehet, h nagy hülyeséget írok, kérem nem kiröhögni, de http://www.calibrainfo.hu/index_tech_c20ne.html azt írja Zorro, hogy a c20ne gyári kompresszió az 9.2 .... Vagy most másról van szó? :lol: Vagy nem a ta autódról van szó a mérésben, Albert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Lehet, h nagy hülyeséget írok, kérem nem kiröhögni, de http://www.calibrainfo.hu/index_tech_c20ne.html azt írja Zorro, hogy a c20ne gyári kompresszió az 9.2 .... Vagy most másról van szó? :lol: Vagy nem a ta autódról van szó a mérésben, Albert? Alberté C20NE (nyócszelepes) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts