Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Következő kérdés: Mi történt az alábbi Supra mocival: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 szétszedték :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Mi történt az alábbi Supra mocival: Hát ez egyértelmű. Levették róla a hengerfejet. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Hát ez egyértelmű. Levették róla a hengerfejet. :lol: :) Csak úgy sűt rólad a szakmai hozzáértés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Tipp: szelepszárszimmering már nem volt benne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 hogy mekkora a hozzáértésbeli hasonlóság, egy autóversenyző, és egy enterman között... :) :) Már meg sem kérdezem miből látjátok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Csak úgy sűt rólad a szakmai hozzáértés :) Süt, te nyelvtanárok gyöngye! :) Már meg sem kérdezem miből látjátok... :lol: Ez az esélyesebb. A másik még az lehetne, ha a blokkot betonozták volna be az alapba :) :) Jah, most nézem asztalom van. Szal akkor gondoltam nem egy asztallal együtt gyártották a blokkot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Valami üzemannyaggal kapcsolatos hiba lehetett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Süt, te nyelvtanárok gyöngye! :lol: Jó, de én nem is indulok nyelvhelyességi, szóbetűző versenyeken :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Gabi! ilyenre gondoltál tegnap...csak találtam képet: Ez egy:Wide Band sensor Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 világít? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 A válasz egyszerű...kimaradt 3 olajcsere...szép kis olajsár képződött... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Jó, de én nem is indulok nyelvhelyességi, szóbetűző versenyeken :lol: Pedig mennék röhögni szívesen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Pedig mennék röhögni szívesen. :) Mi mit gondolsz miért kisérünk el a versenyeidre ? :lol: ui: jóóóóóó, néha még vontatni is kell téged :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Gabi! ilyenre gondoltál tegnap...csak találtam képet: Ez egy:Wide Band sensor Nem egészen. Az nem a levegő-benya arányt méri, hanem a lambda értéket. :) ui: jóóóóóó, néha még vontatni is kell téged :lol: Akkor meg én szakadok a röhögéstől, hogy miért kell kecskemétről bp-ig megjárni a fél országot, pedig szinte egyenes az 50-es út... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 ....Akkor meg én szakadok a röhögéstől, hogy miért kell kecskemétről bp-ig megjárni a fél országot, pedig szinte egyenes az 50-es út... :).... Pont azért, amiért 4 diplomával azt írod az olaj szublimál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Hopp 2003-as kép...a LEt meg már keresztben...nem vagyunk lemaradva...áááá...dehogy... Gabi! Ez egy széles sávú lambda... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Pont azért, amiért 4 diplomával azt írod az olaj szublimál :lol: Én sem vagyok tökéletes. Néha félrebeszélhetek, mondjuk ez legfőképpen erős alkoholos befolyásoltság alatt szokott fennállni. :) Gabi! Ez egy széles sávú lambda... :) Anti! Bár hasonló dologról beszélünk, EZ a műszer NEM lambda értéket mér, hanem keverék tömegarányt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Ráedzettél, hogy az enyimmel már tuti legyen a siker... :) Amúgy az 1-es és 5-ös a jó... :) Érdekes, pont az nem porlaszt semmit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 ....Én sem vagyok tökéletes. Néha félrebeszélhetek, mondjuk ez legfőképpen erős alkoholos befolyásoltság alatt szokott fennállni. :).... Na ja, persze :lol: Én egyszerűen béna vagyok, de be is ismerem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Érdekes, pont az nem porlaszt semmit... :lol: Valószínűleg olyan motorba való, ahol messzebb helyezkedik el az injektorfej a szívószeleptől. Vagy másodlagos injektorfej. Ezért mondtam, hogy a szórási kép abszolúte függ a motortípustól, szívósortól. Én egyszerűen béna vagyok, de be is ismerem :) :) Azért így is köszönöm a hazajuttatást, és még közben új helyeket is fedezhettem fel az országban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Valószínűleg olyan motorba való, ahol messzebb helyezkedik el az injektorfej a szívószeleptől. Vagy másodlagos injektorfej. Jaja, gondolom a szelepre nyomatják és azon párolog el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Gabi! Nem vágom miért nem...Ez egy szélessávú lambdajelet vesz, és punk tum... :lol: Itt a csöcse: Ez meg egy simáé: (Narrow band sensor) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Anti! A széles sávú azt jelenti, hogy nagyobb tartományt fog át, és ezek általában 0...5V jelet adnak. A keskeny sávú pedig 0...1V jelet ad, és normál lambda tartományban mér. Ez vonatkozik a szondára. De a műszer ebből tud kreálni kétféle dolgot: lambda érték és keverék tömegarány. Sebességjelet is ugye egy helyről veszel, mégis két dolgot tudsz belőle meghatározni: megtett út és sebesség. Remélem érthető volt a délutáni suli. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Akkor sem hiszek neked... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts