mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Semmi baja sincs.Attila egy filctollal már meg is javította :D :) :) Úgyis sz@rul volt megcsinálva,muszáj volt tennem valamit hogy Te is lássad :) :lol: :D Szegény oszlopra senki nem gondol :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Szegény oszlopra senki nem gondol :lol: :) Pedig lehet hogy már neki sem fizet a tb a gyógykezelésért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Pedig lehet hogy már neki sem fizet a tb a gyógykezelésért :lol: Tuti, hogy bejelentett munkahellyel rendelkezik a Lurdy-Ház Bevásárló- és Irodacentrum Kft.-nél, már évek óta megbízható munkaerő :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Tuti, hogy bejelentett munkahellyel rendelkezik a Lurdy-Ház Bevásárló- és Irodacentrum Kft.-nél, már évek óta megbízható munkaerő :lol: :) :) :) És már megvan annyi ideje az állása, hogy kirúgása esetén még végkielégítést is kéne neki fizetni. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Persze meg így már sérülten rokkantnyugdíjat is nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Persze meg így már sérülten rokkantnyugdíjat is nem? :lol: Meglepődnél ha beperelne életjáradékért... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Szó nélkül köpnék, hogy nem én vezettem az autót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 És már megvan annyi ideje az állása, hogy kirúgása esetén még végkielégítést is kéne neki fizetni. :) :) Áhhhh nem olyan könnyü elmozdítani a poziciójából - mégha páran próbálkoznak is vele, akár kocsival is :lol: -, mert bebetonozott állása van :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Áhhhh nem olyan könnyü elmozdítani a poziciójából - mégha páran próbálkoznak is vele, akár kocsival is :lol: -, mert bebetonozott állása van :) :) :) A cég oszlopos tagja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Akkor Coupe kontra 132.számú oszlop per lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 A rokkantnyugdíjat a dongaláb miatt utalják neki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Áhhhh nem olyan könnyü elmozdítani a poziciójából - mégha páran próbálkoznak is vele, akár kocsival is :lol: -, mert bebetonozott állása van :) :) :) Szó szerint csak kirobbantani lehetne a helyéről. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Szó szerint csak kirobbantani lehetne a helyéről. :lol: István persze ezt sem hitte el, ki kellett próbálnia feltétlenül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Találós kérdés: Az alábbi képen az injektorok közül melyik működik jól? Már ha van ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Találós kérdés: Az alábbi képen az injektorok közül melyik működik jól? Már ha van ilyen: http://www.max-boost.co.uk/max-boost/image...l_injectors.jpg Szerintem egyik sem,ha a porlasztási képet nézzük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Ja és így néz ki szétkapva egy injektor...már ha valakit érdekel... (Kezdem megérteni Berlinát...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Találós kérdés: Az alábbi képen az injektorok közül melyik működik jól? Már ha van ilyen: http://www.max-boost.co.uk/max-boost/image...l_injectors.jpg Szerintem egyik sem. Bár leginkább a 4-es, ha már választani kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Találós kérdés: Az alábbi képen az injektorok közül melyik működik jól? Már ha van ilyen: http://www.max-boost.co.uk/max-boost/image...l_injectors.jpg Talán az amelyik a legjobban porlaszt, kb a 6os. De végülis a szeleptől mért távolság, irány, és a torok keresztmetszeti képe is meghatározza a fuvóka szórási képét, szal passz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Szerintem egyik sem,ha a porlasztási képet nézzük! énis azt hittem vmi vágóhídon a mosógépről linkelt egy képet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 énis azt hittem vmi vágóhídon a mosógépről linkelt egy képet :) Hát a legonindzsáknak egy keresztrejtvény! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 István persze ezt sem hitte el, ki kellett próbálnia feltétlenül... inkább más kocsijával próbáltam ki,mint az ennyémmel.Bár már Antiéknál a mélygarázsban is kipróbáltam egyszer,de az a sajátommal volt. :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Ráedzettél, hogy az enyimmel már tuti legyen a siker... :lol: Amúgy az 1-es és 5-ös a jó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 inkább más kocsijával próbáltam ki,mint az ennyémmel.Bár már Antiéknál a mélygarázsban is kipróbáltam egyszer,de az a sajátommal volt. :lol: :) :) Helyes-helyes, gyakorlat teszi a mestert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 inkább más kocsijával próbáltam ki,mint az ennyémmel.Bár már Antiéknál a mélygarázsban is kipróbáltam egyszer,de az a sajátommal volt. :lol: :) :) A szomszéd lova is dögöljön meg, mi? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 Ráedzettél, hogy az enyimmel már tuti legyen a siker... :) Amúgy az 1-es és 5-ös a jó... :D A sikernek ára van. :) :) :) Én gondoltam,de nem akartam hülyeséget írni :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts