mélykék76 Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 ....Nem.... Láthatóan nem :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Te Piiista! Még nem feküdtél le??? Mert az nem létezik, hogy Te már felkeltél... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 ....Te már felkeltél.... Hát vagy mégis :lol: Vagy alva írok ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Hát ha alva nem is...de biztos, hogy fekve... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Píístát is megzavarta a meleg idő. Túl hamar előjött az odújából, mint a medvék az állatkertben :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 mennyi mostanában egy telifény? Ha 2 kilóval számolok érhet nagy meglepetés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 mennyi mostanában egy telifény? Ha 2 kilóval számolok érhet nagy meglepetés? A fehér szín olcsó............ :lol: Sztem úgy kb.ra jó is lehet az ár........de csak kb.ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 mennyi mostanában egy telifény? Ha 2 kilóval számolok érhet nagy meglepetés? Sima 474-es fehér esetén ennyiből a kasznizás is megvan, ha nincs szétrohadva nagyon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Meg számolja hozzá még egy 100-ast lakatra...mert akkor már érdemes azt is megcsinálni... Bár láttam már 70ből fényezett autót is... Attól függ mit akarsz...pl ha a falcokat nem kell fújni, ergo marad fehér, (és tényleg az a legolcsóbb szín) akkor olcsóbb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Redi! Ha home made jó lesz neoluxal, akkor gurulj le vele hozzánk! :) :) :) megoldjuk :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 de amikor a tiédet csinálták azt mondtad a 2 szin nem jelentős költségnövekedés :lol: (ha már megvettem a Lambonaracs meg fekete festéket akkor nem akarom kidobni :) :) :) ) ui.: mi az a falc? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 ... ui.: mi az a falc? :lol: a bezárt ajtók által takart rész. :) remélem jól írtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Jól írtad Maci! Ez fényező függő, hogy mit mond a két színre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 A két színnél már az emelheti jócskán a költséget, hogy míg a fehérből 30-ért megvan 2,5kg, addig a két nem teljesen "raktártípusú" festék kilója kerülhet ennyibe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 ui.: mi az a falc? :lol: Képzeld létezik még : side bady (ejtsd szájdbadi) és under bady (ejtsd ánderbadi) Létezik még sok okos kis kifelyezés amit mindennap használunk az aitógyártásban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 body, nem? :lol: De annak van érteleme, de nem tudtam a falcnál mire gondoltok :) 15 éve olvastam Moldovának a börtönökről írt riportkönyvét abban a "befalcolni" szót az öngyilkosokra használták a bentiek....és nem értettem, hogy jön ez a fényezéshez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 15 éve olvastam Moldovának a börtönökről írt riportkönyvét Kicsapta a kúltúra a biztosítékot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 body, nem? :lol: Náluk a gyárban Bady-nak híjják. 15 éve olvastam Hehehe 15 éve még nem is tudtál olvasni kisgyerek. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Náluk a gyárban Bady-nak híjják. Van az amerikai-angol, a nagy-britanniai angol, és az esztergomi angol. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Ennek az átalakítós dolognak akkor lenne igazán értelme, ha mindent be kellene jegyeztetni, még a váltógombokat és a szemöldököket is. De viszont mindnkinek megfizethetö áron, ne a német bejegyzési költségek sokszorosáért. De ez addig nem fog müködni, amíg legalább a KPM-esek nincsenek képben a dolgokkal. A kérdés csak az, hogy milyen módon lehetne elérni, hogy változzon a rendszer.Hiszen tyuningműhely van már bőven itthon, tyuningbóót is, kellő mennyiségű illegal átalakított verda is............. Gyűjteni kellene aláírást?Le kellene fizetni pár országgyűlési képviselőt?vagy hogyhátaztán? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Píístát is megzavarta a meleg idő. Túl hamar előjött az odújából, mint a medvék az állatkertben :lol: :) :) Mút évben biztos túl koránra állították be az ébresztőórát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Van az amerikai-angol, a nagy-britanniai angol, és az esztergomi angol. :) :) Ez Japán angol bázz.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Ez Japán angol bázz.... :lol: :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Mút évben biztos túl koránra állították be az ébresztőórát :) Vagy álomdban elrontottad. :) Ez Japán angol bázz.... :lol: conicheeva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január17, 2007 Megoszt Elküldve Január17, 2007 Redi! Ha home made jó lesz neoluxal, akkor gurulj le vele hozzánk! :) :) :) megoldjuk :) :lol: FYI EZ is Neoluxxal lett fújva. 10-bő megvolt aszonta ha elszaródik egy év múlva akkor újra fújja. Nem Kadettklubos csak ismerem kerületből - még az autójának a típusát sem tudja leírni rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts