aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Ha hiszed ha nem Anti már várom :wink: Mert ez az fogja jelenteni, hogy a vas nemcsak megy (és nem tönkre :D ) hanem annyira jó a futómű,stb... hogy odaállok egy turbóbaszó dsi ellen gyorsulgatni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Most még röhögsz.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 igazad van........inkább laposra fogom az arcom. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 A hajnal.... mármint nem Mantácska :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Anti és hogy történt? Gyorsultál 1-2 és utánna hirtelen füst? Vagy eddig is füstölt csak nem vettél róla tudomást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 ezek mikor készültek?? mert fél10ig kintvoltam a lurdynál, de akkor nem voltatok ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Szilárd ez olyan 1-f2 körül asszem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Valszeg füstölt eddig is, csak mivel nem látok még hátra, így nem vettem észre...az olajat ette eddig is... :roll: Jók a képek... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 nem olyan jók Anti. ESK rá kell szánnom ídőt, mert éjszaka nem mejen a fotózás. Eddig megoldottam gépcserékkel - ez jó ok volt- de ezexerint nem az 5 készülékben volt a hiba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Akkor egyértelmű. Rosszúl rakták össze a hengerfejet.Vagy selejtes lehetett 1-2 szelepvezető szerintem. Nekem gyanus is volt mikor írtad,hogy természetes ha füstölög az elején. (kecskeméti tali asszem). Nekem mikor megcsinálták a VW-t anno 1perctől nem ejtett 1 füstpamacsot sem.Csak a hangja volt picit morgósabb ami későbbiekben "analógosabbá" vált. szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 A hiba valszeg az ön készülékében van... :D Mármint a témája jó a képeknek...a minősége vitatható... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 a minősége vitatható... :wink: Üdv.: Atommanó még valami szekció vezető úr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Nem lesz így prémium, meg év dolgozója cím meg ilyesmi...ne is álmodj róla kapd össze magad... :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 minek prémium? úcsse tudnám a kocsira költeni.... mint most jan1-én :D itt fexik a c20leet a földben meg a házban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Jön délután Sonique cartárs, és elviszi megnézni a kocsit... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 oks ő úgyis többet és okosabbat tud majd mondani :wink: kiv vaok ő mit fog gyanítani :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Azt mondta meg kéne hajtani egy kicsit esetleg, hátha a sok lerakódás, de az biztos nem... Patyi azt mondt, hogy a kartergáz mindegyiknél olajos azért van... De ettől még lehet a szimering, vagy akár a gyűrű is... :roll: Szóval így első blikkre nem tudta, de először nyomozunk, szétszedés csak ha már biztosat tudunk... :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Lehet,hogy rossz az öl ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Ezt mondta Sonique is, hogy lehet hogy nem szereti...de hát az opel oplajat is úgy itta, mint a nepáli a sárgarépalevet... Patyai is mondta, hogy neki is eszi a versenyautó az RS-t, de hát ne b@ssszon mán a világ ilyet, hogy ennek így kell lennie, elvégre ez nem versenyautó... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Igen Anti csak az a nem normális, hogy a kipuffodon (amiből kettő van bazzz) meg akartam nézni a kormot és puhába nyultam :shock: Magyarul volt vagy 2-3mm korom ott! nem kell elkomolytalankodni, a 3 7 nő nélkül 3 7 de nem nyúlok bele minden lyukba ez szükséges volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hát erről hányom én is itten a rizsát, ogy nem jóóóó, ez így nem jóóóó... Szerintem szét kell szedni, a többi csak időpocsékolás... ..de ne így legyen... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 de én azé nem vagyok bizti a szelepszár szimeringbe mert akkor már nyomta volna a kipuffba is az olajat :idea: ésaz 1 kicsit jobban füstölne ez olyan mintha gyűrű lenne asztá naz is lehet ez normális csak parasztgyerek(me) nem látott még generált DSit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hát ha normális, akkor lefúrok egy olajtornyot a ház előtt, mert ha ennek híre megy hogy így eszi a verda az olajat az arabok felvásárolják mindet, az Amcsik meg felnyomják az árát, és akkor velem mi lesz... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 vagy vegyél nyóckerbe a srácoktól :wink: remélem nem láttad a filmet és akkor mos' fingod nincs mé' mondom 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts