Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Ha nincs ló...jó a szamár is mi??? Na mi is megvoltunk elegen tegnap a méréshez... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Ha nincs ló...jó a szamár is mi??? Na mi is megvoltunk elegen tegnap a méréshez... :) :lol: Migyár' gondoltam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Viszont ma lesz foci, ha valakit érdekel... Igen most ide jöhetnek, hogy miért nem tegnap szóltál...vagy egy hete...mert akkor mentem volna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Szerintem ez még szerencsére elég messze van. Ahhoz jópár komoly balesetnek kell történnie ordítóan egyértelműen a böszött erős utólagos motor - gyenge fék stb párosítása miatt, hogy erre figyelni kezdjenek... Azt te csak hiszed. Nem légből kapom ezeket az infókat. :D Hidd el, talán már idén fogod hallani a híradóban, hogy temetik a motorcserés és egyéb ilyen nyalánkságos tuning verdákat... :lol: Másrészt a motor beépítése is minden további nélkül szabad, csak forgalomban nem használhatod. (Csak hogy vmi rendkívül okosat mondjak én is...) :) Különben is Gabi, ne legyé' má ilyen vészmadár!!! :) Nehogymá eredetvizsgáló állomást állítsanak föl az út szélén... :lol: Még jót virulsz ezen, közben már dolgoznak ilyen mobil állomások. :) Ha megnézed a Köhém rendeleteket, abban világosan le van írva, hogy mit szabad és mit nem. Illetve hogy amit szabad, azt is milyen keretek között. És az hogy egy 1.4 vagy 1.6 verdába 2.0 motor kerüljön, elég húzós kör, főleg anyagilag (milliós nagyságrendű), persze hogy legális legyen. Fekete-fehéren le vannak írva a szabályok, és ezek szerint fog dolgozni a kpm is. Amelyik autóban meg nem stimmt a motorszám a forgalmihoz képest, hát annak asszem izgalmas élete lesz ezután, mert több hivatal is fel fogja jelenteni, ahogy egy előttem szóló már felvázolta. És általában egy "tuning" autó, a zöldkártyát leszámítva megfelel mindennek. Ezt pont a te szádból halljuk... :D :D :D Ugye nem gondoltad komolyan így jobban belegondolva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nekem volt pofám egy ilyen mobil vizsgálóállomás mellett megállni, és megkérdezni, hogy mégis miaretket méricskélnek. Azt mondták, hogy teherautók tengelyterhelését, mást nem. Persze innen csak egy lépés az egyebek nézegetése is :lol: Igaz, én könnyen vagyok pofátlan, mert a forgalmiban c20xe, a kocsiban c20xe, ültetve gyak. már nincs, van rajta katalizátor, nem is fingik nagyon büdöset a paripa, zöldkártyát is szokott kapni békésen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Ezt pont a te szádból halljuk... :) :) :) Ugye nem gondoltad komolyan így jobban belegondolva? :lol: Azért azt még be merem vállalni, hogy az enyém nem pont az átlag. A legtöbben se fólia, se xenon, se semmi. Csak egy felni, pár gagyisztikus optikai kiegészítő, meg egy hátsó dob. Ha van egy ilyen autót, az már bőven tuning itthon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nekem volt pofám egy ilyen mobil vizsgálóállomás mellett megállni, és megkérdezni, hogy mégis miaretket méricskélnek. Azt mondták, hogy teherautók tengelyterhelését, mást nem. Persze innen csak egy lépés az egyebek nézegetése is :lol: Pont abból indult a téma, hogy eddig még csak súlyt és kipufogógázt mértek, ezután pedig nemsokára fő vizsgálati téma lesz az átalakítások legálissága. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Azért azt még be merem vállalni, hogy az enyém nem pont az átlag. A legtöbbben se fólia, se xenon, se semmi. Csak egy felni, pár gagyisztikus optikai kiegészítő, meg egy hátsó dob. Ha van egy ilyen autót, az már bőven tuning itthon. :lol: Tuning, csak nem motor, hanem optikai. Azért nehogy már csak akkor legyen valami tuning, ha komolyan meg van változtatva. Pont ezért van az, hogy van optikai tuning, és van a teljesítmény tuning. szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Pont abból indult a téma, hogy eddig még csak súlyt és kipufogógázt mértek, ezután pedig nemsokára fő vizsgálati téma lesz az átalakítások legálissága. :lol: Nem is ellenvetésként írtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 A legtöbbben se fólia, se xenon, se semmi. Csak egy felni, pár gagyisztikus optikai kiegészítő, meg egy hátsó dob. Ha van egy ilyen autót, az már bőven tuning itthon. :) Nem a fólia lesz szerintem az elsődleges ok... De ha megnézem, már a klubon belül is elég sok embert találok, akinek nagyobb motor van az eredetinél az autójában, persze legális papírok nélkül... És pl eredetileg légzsákos kormány helyett csak légzsákos lehet... max 10%-al kisebb átmérővel... Vagy mondjuk egy 17-es felni abszolút illegál egy astrán... Aztán meg ott vannak a népszerű sportűlések, esetleg 3-4 pontos sportövek. Ez mind illegál... De még sorolhatnám reggelig. És az ne legyen mérvadó, hogy a rendőrök nem szóltak eddig érte, mert a kpm-esek már fognak. :) Azért hozzáteszem, nem szándékom a vészmadárkodás, csak szeretném felhívni az érintettek figyelmét, hogy nem egy helyről kaptam az utóbbi időben infót arról, hogy erre rá fognak menni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Én legalább nem adócsalok... :) Az ülést meg kormányt, felnit ültetést...meg csak kimagyaráznám...mint ahogy már állított meg KPM a turbóval...és eljöttem 3000 froncsi büntivel, mert nem volt fennt a rendszám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Én legalább nem adócsalok... :lol: dehogynem... csak 150 paci után fizetsz "lóadót" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Azért hozzáteszem, nem szándékom a vészmadárkodás, csak szeretném felhívni az érintettek figyelmét, hogy nem egy helyről kaptam az utóbbi időben infót arról, hogy erre rá fognak menni. :lol: biztos van realitás abban amit mondasz de egy motorszám eltüntetése megoldja a problémát aztán meg elküldik a kocsit eredetvizsgára és kap egy AF-et....persze ahol tipusazonos motor van...nem mondjuk egy c20xe ascona a karburátoros autóból injektoros lett az meg sztem nem engedélyköteles.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 dehogynem... csak 150 paci után fizetsz "lóadót" :) 0,2 baron nincs is több.. :) lehet jönni megmérni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 0,2 baron nincs is több.. :) lehet jönni megmérni... :lol: és mikor volt utoljára 0,2-n? :) amikor állt a moci? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 biztos van realitás abban amit mondasz de egy motorszám eltüntetése megoldja a problémát aztán meg elküldik a kocsit eredetvizsgára és kap egy AF-et....persze ahol tipusazonos motor van...nem mondjuk egy c20xe ascona a karburátoros autóból injektoros lett az meg sztem nem engedélyköteles.... :lol: :) :) itt az igazság Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Tuning, csak nem motor, hanem optikai. Azért nehogy már csak akkor legyen valami tuning, ha komolyan meg van változtatva. Pont ezért van az, hogy van optikai tuning, és van a teljesítmény tuning. szerintem Hát ha neked tuning egy ragasztott műanyag "ál levegő-beömlő", akkor harjá. :lol: Ezt még a KPM sem fogja annak tekinteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Amikor kicsit megemelkedett a légköri nyomás... :lol: Ahhoz meg mi köze van...hogy mennyin használom...én sem baszogatom a parkolási társaságot, hogy nem adják vissza a pénzem, ha nem maradok annyit mint amennyit kifizettem...és jön egy másik ő is kifizeti ugyanazt, amit én már kifizettem...szal jobban teszik, ha békénhagynak, mert még a végén felhúzom magam... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Pont abból indult a téma, hogy eddig még csak súlyt és kipufogógázt mértek, ezután pedig nemsokára fő vizsgálati téma lesz az átalakítások legálissága. :lol: Már most sem csak súlyt és kipuffogó gázt mérenk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Én legalább nem adócsalok... :lol: hahahahhaaa :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Hát ha neked tuning egy ragasztott műanyag "ál levegő-beömlő", akkor harjá. :D Ezt még a KPM sem fogja annak tekinteni. És ha a menetszéltől leszakad, mert nem megfelelően lett rögzítve??? És netalán megöl valakit? :lol: Na ez a durva tuning... :) Már most sem csak súlyt és kipuffogó gázt mérenk. Tök 8 mi itt is csúnyán elvéreznénk... :) Mondjuk annyi olaj rakódna le a mérőműszerükre, hogy még azt is kifizettetnék velem... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 És ha a menetszéltől leszakad, mert nem megfelelően lett rögzítve??? És netalán megöl valakit? :lol: ezért vagyok óvatosabb ha lehajtott tetővel megyek... a végén berpül a kocsiba a fél homasita :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Hát ha neked tuning egy ragasztott műanyag "ál levegő-beömlő", akkor harjá. :) Ezt még a KPM sem fogja annak tekinteni. viszont az ültetés az nagyon nem legál :lol: persze erre megint nincsennek nálunk pontos szabályok USA-ban van olyan állam, ahol a fényszóró magasságára van szabály, ha annál alacsonyabban van akkor kapod a ticketet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 viszont az ültetés az nagyon nem legál :lol: persze erre megint nincsennek nálunk pontos szabályok USA-ban van olyan állam, ahol a fényszóró magasságára van szabály, ha annál alacsonyabban van akkor kapod a ticketet Miért ne lenne legál az ültetés? Mi az az ültetés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 viszont az ültetés az nagyon nem legál :lol: persze erre megint nincsennek nálunk pontos szabályok USA-ban van olyan állam, ahol a fényszóró magasságára van szabály, ha annál alacsonyabban van akkor kapod a ticketet Ezért kell az Airride... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts