Sonique Gsi 16V Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Akkor már inkább felgyújtom... :? te du elmegyek már megnezem ezt a kocsit és elviszem egy proba korre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 ti is melóztok ma, vagy csak nem tudtok aludni??? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Gyere, vidd, oszt meg se állj vele a Dunáig... :? De mivel komplett alsó felső tömítésgarnítúrát vettem, így új került bele elvileg... még a gépműhelyben rakták össze...tehát nem is a Patyi hibája... Most visszaiszem a Patyihoz, ő meg vissza a gépműhelybe, megint áll három hétig, nem fogják bevállalni a garanciát...én meg akkor csöndben ölni fogok... :twisted: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Gyere, vidd, oszt meg se állj vele a Dunáig... :? De mivel komplett alsó felső tömítésgarnítúrát vettem, így új került bele elvileg... még a gépműhelyben rakták össze...tehát nem is a Patyi hibája... Most visszaiszem a Patyihoz, ő meg vissza a gépműhelybe, megint áll három hétig, nem fogják bevállalni a garanciát...én meg akkor csöndben ölni fogok... :twisted: Üdv.: Atommanó Nem ilyen vészes a dolog!De ha tényleg az a baj, akkor csak símán a fejükön kell egyengetni, és visszaütni az új szimeringet! 8) :D :P :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 mé nem vállalnak garit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Győzzé meg egy gépműhelyest, hogy Te helyesen járattad be, meg minden, ő erre meg azt mondja, hogy de hát nem, meg toltad neki meg lóf@x.... De ez még egyenlőre rejtély...addig el kell jutni.. Amúgy Kess barátom meló van 1000L... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 úgy látom nagyon tele van a tököd az egésszel..... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hát neked is tele lenne... :roll: elhiszed? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Nemsokára felhívom Patyit, aztán elsírom magam... :roll: Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Anti egyébként érdekes ezt olvasni mert mikor elhoztam a gépműhelyből a hengerfejet akkor mondta a szaki,hogy a szelepszár vezetőkön hajszál repedések voltak !!! :shock: De mitől?! Hmmmmm..........(mondjuk nem füstölt az autó)Lehet,hogy neked is vmi hasonló gondod van? Hány km. van a mociban felujitás óta? Reméljük nem gyűrű probléma van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 3100 van benne... Nem valószínű, hogy gyűrű mert annak lenne hangja is... 99% hogy szelepszárszimering, bár azok is újak... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Azért ennyire ne keseredj el, lehet, hogy csak valami apró sz@rság lesz.Először vfidd el a járgányt a mesterhez, aztán majd ő megmondja a frankót.A tiéd nem egy "szimpla" beavatkozás volt, úgyhogy bármi lehet. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Nekem anno a VW nél volt olyan,hogy a kraft az megvolt a motorban csak a szelep sz. sz.-ek miatt füstölt meg csipegette az olajat. Főleg akkor ha felpörgettem 2000rpm/min-re majd vártam 1 picit és padlógáz........hátul kékes,fehéres füstfelhő :D Nem vót szép látvány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Hát nekem is Tádé feelingem volt tegnap... Az a baj, hogy nekem nem csipegeti, hanem zabálja... 500km= az kb egy telitank, na meg egy liter 10W-60-as RS Castrol... Mint a trabiknál.. :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Azért ennyire ne keseredj el, lehet, hogy csak valami apró sz@rság lesz.Először vfidd el a járgányt a mesterhez, aztán majd ő megmondja a frankót.A tiéd nem egy "szimpla" beavatkozás volt, úgyhogy bármi lehet. :wink: Tényleg no para!!! Biztos tényleg csak valami könnyen és olcsón javítható problem lesz. Szóval fel a fejjel!!:wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Az a baj, hogy a leolcsóbb a szimering lenne, de ahhoz is le kell venni a hengerfejet, olaj leereszt, víz kifoly, hidrotőkék, tengely ki, azán kb 1500 froncsis dolog kicserél, és vissza, na most itt a szét összeszerel nem olcsó...Ja meg új tömítések... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Jogos... És mikor derül ki hogy mi a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 100%-osan csak amikor már megint darabokban lesz... :? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Ezt rühellem az egészben. A sok "szemét" le-fel rakása nem semmi meló és a szerelő meg egy zsák pénzt kér el érte. DOHC LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Most hívtam Patyiit kedden viszem hozzá a TDS-t.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Astra PDTDI . Anti egyébként most rám hoztad a frászt. :D Lehet én is beletiprok 3000km-t az "uj" hengerfejbe és vmi gond lesz akkor én öngyilok leszek. Az tuti.......... :banghead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 De most mit lehet csinálni...semmit... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 komáim miva veletek :?: jahogy workin suxxx :D na az tényleg fos lehet :P Anti de ha az a szimering akkor még mindig megúszos a dolog, mert mint említettem a c20ne amit én ellöttem anno, az kicsit csúnyábban füstölt, mert ugye olajat áttolta a kipuffba és ott gyulladt ki a kisebb hőmérséklettőll :wink: a másik, hogy bármit csinálsz nem fog elsőre sikerülni, mindig lesznek apróbb hibák (tudom neked ez most mindennél nagyobb probléma, de kvánm ne legyen komolyabb az életben) és nem kell ezt kapásból kudarcként kezelni. Orvosolni kell, csá és folyatsd ilyen lelkesedéssel, mint ahogy belevágtál a tavalyi szezon után! (5-2 vagy 6-2 volt?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Mint ahogy tegnap is írtam nem kudarcként élem meg, meg nem fogom ettől még elkezdeni árulni, csak kezdek belefáradni, meg hát a pénztárcám sem bírja...(Én is csak egy részét lopom a pénznek a másik feléért megdologzom... :roll: ) Cseszeget az asszony is, már kirázza a hideg ha meghallja, hogy GSI, és még igaza is van... Szóval most egy kicsit nehezen tűröm, de majd párszor "elpi..ázom" Aztec komát aztán megjön a kedvem... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts