mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Ki használ olyan ócskaságot?Mplayert neki,az mindent lejátsz és codek sem kell! :) :) Úgy tűnik én, teljesen jól elvagyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Úgy tűnik én, teljesen jól elvagyunk :) Mióta vagytok együtt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Mióta vagytok együtt? :lol: Fél-3negyed éve ? Amióta nálam van ez a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Én az XP Codec packot használom... Tegnap lemostam a GSit - meghálálta egy tompitott kiégéssel. És kiirta a BC hogy Abblendl. Rücklicht :) Most cseréltem ki az izzót arra ami volt az izzókészletben de az is szar :lol: Mehetek tuskóba izzóéé :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Én az XP Codec packot használom... Tegnap lemostam a GSit - meghálálta egy tompitott kiégéssel. És kiirta a BC hogy Abblendl. Rücklicht :) Most cseréltem ki az izzót arra ami volt az izzókészletben de az is szar :lol: Mehetek tuskóba izzóéé :) :) :) Feszszabályzó rendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Tegnap lemostam a GSit - meghálálta egy tompitott kiégéssel. És kiirta a BC hogy Abblendl. Rücklicht :lol: Néhány napja én is lemostam+fellnitisztítás. Kábé fiatalodott 5 évet. Majd szó szerint nem ismertem fel a parkolóban szemből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Fél-3negyed éve ? Amióta nálam van ez a gép. Bentvagyok a forumban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Néhány napja én is lemostam+fellnitisztítás. Kábé fiatalodott 5 évet. Majd szó szerint nem ismertem fel a parkolóban szemből. Párszor még lemosod és lesz 1vadzsiúj ótód :lol: Bentvagyok a forumban :) Megy ez :) De miért a szomorkodós arc ? Lent van egy "hozzászól" gomb, ha nem válaszolni akarsz valakinek, hanem csak úgy írni 1 új hozzászólást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 He He reméltem,hogy sikerül belépnem :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 He He reméltem,hogy sikerül belépnem :lol: :) Üdv a virtuális világban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Üdv a virtuális világban! :lol: Köszike csak egykicsit még nehézkes Az a baj,hogy nemtudom holvagyok és hova irok de különben teljessen zsir :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 ....nemtudom holvagyok.... Nézz köröl kicsit a környezetedben. Nem otthon vagy ? :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Igen ilyesmire gondoltam ezekszerint ez a legegyszerübb megoldás...köszönöm! Lacee, ha arra gondolsz én egyszer amikor ki akartam deryteni honnan szivárog az olaj akkor a Régi Fóti úton lévő mosóba mentem és ott fizettem be egy motormosásra. Megmondtam hogy csak a motort mossák le ha a gyújtás vagy a légszűrő vizes lesz akkor morci leszek. Tök jól megcsinálták, egyértelmű lett hogy a kartergázbevezetésnél eresztett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Nézz köröl kicsit a környezetedben. Nem otthon vagy ? :lol: :) :) :) Bejelentkeznél a msnre,hogy tudnék veled beszélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Nézz köröl kicsit a környezetedben. Nem otthon vagy ? :lol: :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Gelko! Esetleg ez? holnap felhívom mert ennyiért kell, köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 holnap felhívom mert ennyiért kell, köszi ! de miért vársz rá holnapig? hátha addig valaki látatlanban meg is veszi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 de miért vársz rá holnapig? hátha addig valaki látatlanban meg is veszi? :lol: mert most nem foglalkozom vele, megnézni úgyis holnap nézném, és annyira azért nem zsír az ülés h rohanjak..a foltozás még a kissebb dolog de kérdés h a képen a bal oldali tényleg koszos vagy ennyire kopott...több indok most nem jut eszembe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 jóvanna... oksa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 jóvanna... oksa. :) ami szabolcsban van a ladában (mutattam) az sokkal jobb állapotban van...csak messze :lol: de majd azt is felhívom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 ami szabolcsban van a ladában (mutattam) az sokkal jobb állapotban van...csak messze :) de majd azt is felhívom :) még nem hívtad? :) én meg azt hittem azért nem szólsz, mert tárgytalan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 még nem hívtad? :) én meg azt hittem azért nem szólsz, mert tárgytalan. :lol: Pista szavaival élve : Lusta és nehézkes :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 és még erre büszke is. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 ....csak messze :lol:.... Van ótód nem ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Van ótód nem ? :lol: nem is akármilyen... :) csak lusta... de ezt írta is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts