Demó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 komolyan?? ennyire banálisan egyszerű volt?? ez annyira trivi, hogy még nekem is eszembejutna....meg sem kérdezett egy szerelőt? :lol: Nem tudom, de miután kicseréltük, egyböl indult. Még szebb repedtfazékhangja van, mint Tom GSI-jének. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 eladó? :) egyébként mi volt a baja? miért nem indult a tulajnál? Dízel géjesíbe nem való ám ilyesmi :) Enyémbe se nyugi :lol: De még nem szedtük szét hogy rájöjjünk mit is rejt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Dízel géjesíbe nem való ám ilyesmi :) Enyémbe se nyugi :) De még nem szedtük szét hogy rájöjjünk mit is rejt :) Tényleg, most már nem is csattogott. :lol: Na majd holnap kiderül, hogy milyen hidegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 ....Dízel géjesíbe nem való ám ilyesmi :lol:.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Nem vitte el sehova, vesztére. ez hihetetlen.....most vagy ennyire nem számit a pénz, vagy annyira sokat ölt már bele, hogy minden mindegy alapon csak szabaduljon tőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 ez hihetetlen.....most vagy ennyire nem számit a pénz, vagy annyira sokat ölt már bele, hogy minden mindegy alapon csak szabaduljon tőle :lol: 2003ban hozták be németből, építkezik a gyerek vagy vmi ilyesmi és kell a pénz, meg nem tudom de én csak megnézettem volna ha már nem értek hozzá. Nem? Most meg gondolom fől a feje hogy beindult. Az ő hülyesége volt. Így járt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Én meg nem...mert ahhoz túl lusta, hogy AC-t cseréljen...de a fekvés része dekkel a szájban menne neki... :lol: Azért nem kezdett volna bele mert nem fér be a kocsi alá kinyitva a horgász szék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Azért nem kezdett volna bele mert nem fér be a kocsi alá kinyitva a horgász szék. :) Olajcserénél befért ? :lol: :) ui: kügyéé címet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Még szebb repedtfazékhangja van, mint Tom GSI-jének. :) :lol: :) A ma este eredménye: Civic vs. GSi 1-2. Ha elkapom a rajtot, akkor simán elverem, pláne 100 felett, de ha kicsit beragadok, akkor esélyem sincs utolérni. Állati rövid váltója van egyébként és jól mennek. Azért remélem VTi volt és nem 1.4. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Mr. Szombatdélutánhatkorsembiztoshogykikeltünkmárazágyból :lol: Ehehehhheee... kiszólt a lyuk a gödörből... :) :) Tom! Azért a 160 pacis VTi-t nehezen fogod meg egy GSi-vel, max ha kehés a japcsi gép. :) Viszont vannak 136 lovas 1.6-ok is belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Azért az a tapasztalat, hogy együtt szoktunk menni a VTi-kel és leginkább a rajt dönt. De kérdezd meg a többi GSi tulajt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 ....VTi.... Békalanyós vót ? ....Ehehehhheee... kiszólt a lyuk a gödörből... :lol: :).... Felületeskedünk, felületeskedünk ? Persze csak kissé :) :) :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Akkor annak fakezű a pilótája. 400m-en már mindenképpen annak kell jobbnak lenni, indulásnál pedig nem olyan jó, ugyanis az a motor inkább 5000-től éled. És szerintem sokan keverik az 1.6 Honda motorokat, ugyanis van belőle 136 és 160 lovas változat is, és szeretik a hondások is a látszattuningot, azaz a VTi feliratot kirakni a 136 pacisra. :lol: (volt ám nekem is GSi-m annó, és Honda VTi-hez is volt szerencsém B1-ből :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Na haza is értünk... Vosziékkal nagyon jót dumcsiztunk...de nem az Inside lesz a törzshelyünk az biztos... Ja csütörtökre lebeszéltük a Dart'sot Vosziékkal, úgyhogy nincs menekvés... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Húúúú de jót pörögtünk ma a Senivel... Nah azt lehet még mi is megnéztük volna :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Lanti! (Aki nem is Anti... :) ) Örülök, hogy személyesen is megismertünk. ;) Hát ha maradtatok volna, nem bántátok volna meg...volt még rajtunk kívül egy frt-s BMW...na az volt az überkirály...már 20 m el a kör elött keresztberakta, és úgy csapódott be íven...nagyon jól nyomta... ;) Jaja.. szintén re Lanti :lol: Anti a Bömös nem valami ilyesmit csinázott? Még az is lehet,h pont ez volt :lol: (ez még 2006.dec.2.án volt) bal ajtó csere, fényszóró elég gyenge, másik kipuffancs kell, amúgy ennyiért vicc volt :D Meg hogy csak az AC pumpa volt a rossz :D szóval elégedettek vagyunk. Ja meg a leömlő nem gyári és volt benne rádióóó Mp3as :P Mp3-'rom', benya.. "sport" kipuff.. kell ennél több? ;) :) :D De tényleg jó biznisz lehetett... nektek! :D :D :) :) A ma este eredménye: Civic vs. GSi 1-2. Ha elkapom a rajtot, akkor simán elverem, pláne 100 felett, de ha kicsit beragadok, akkor esélyem sincs utolérni. Állati rövid váltója van egyébként és jól mennek. Azért remélem VTi volt és nem 1.4. :P ;) ;) A VTi azért ha nincs megokosítva a GSi,meg ha nem hulladék a japcsi, szerintem elég kemény ellenfél. És az a fura, hogy alul ugyan állítólag nem egy nyomatékos, sőőőt, de mégis álló rajtból fognak meg.. Amikor anno IP-nál nyomúltam egy 2001es VTi vel, az ott szinte mindig el3.14csázott. ha nem is sokkal. Viszont amikor a vácin összefutottunk,és mozgásba voltunk, fordúlt a kocek.. szal a lényeg.. sztem alap Gsi-kel fel kell kötni a gatyeszt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Üdv Krisztián a fórumon ! hol pörögtetek a senivel ? tök száraz idő volt nem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Gelko! Esetleg ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 ....tök száraz idő volt nem ? :lol:.... Gondolom, a szakmai team segítségével és iránymutatásával :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Laci! Sajna valami kodek hiányában nem tom megnyitni a videót... :) A pörgés meg ment szárazon meg csöpögő esőben is... :) Van azért kraft abban a vasban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 ....Sajna valami kodek hiányában nem tom megnyitni a videót... :lol:.... Winamp-al próbáltad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Winamp-al próbáltad ? Ki használ olyan ócskaságot?Mplayert neki,az mindent lejátsz és codek sem kell! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Ki használ olyan ócskaságot?Mplayert neki,az mindent lejátsz és codek sem kell! :) :) Van aki mosógéppel próbálja... aztán csodálkozik, hogy tönkremegy a gépe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 ....de nem az Inside lesz a törzshelyünk az biztos.... Nem az ilyen helyek fekszenek nekünk szerintem :lol: Tudom, "visszajátszás" vót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Van aki mosógéppel próbálja... aztán csodálkozik, hogy tönkremegy a gépe. :lol: Agybajt kapok,amikor látok egy gépet és 20000 codek van rajta feleslegesen!És jön a kérdés?Miért nem játsza le?És miért lassú a gépem? Tessék használni normális programokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts