mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 ....Jaa, a Cali majdnem tele volt tankolva. :).... Ha már motorhibás volt, akkor ez a minimum :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 te kivagy :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Lifi! szokjál hozzá, hogy ez ilyen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Annyi volt a munka hogy Demó alámászott kicserélte a szivattyút és megfürdött a benzinben :) Aztán bementünk a Burger Kingbe és mintha benzinnel mostak volna fel :lol: Vagy Demó volt olyan? :) Mit akarsz, nem is néztek olyan furán ránk az emberek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 :lol: :) :) :) Lassan már ő van ki , mert meghasonlott :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Lifi! szokjál hozzá, hogy ez ilyen... :lol: Válaszolt a saját hozzászólására.Kicsit még szoknia kell az internetet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Mit akarsz, nem is néztek olyan furán ránk az emberek. :lol: De tűzet senki nem mert kérni tőled :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Nem demegemlítettem, hogy hasonló projekt közben, Te simán világítasz nekünk öngyújtóval... Szal nekik van még mit tanulni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 ....Nem demegemlítettem, hogy hasonló projekt közben, Te simán világítasz nekünk öngyújtóval.... Persze, nem vagyok én szentjánosbogár, hogy alapból ontsam magamból a fényt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Nem demegemlítettem, hogy hasonló projekt közben, Te simán világítasz nekünk öngyújtóval... Szal nekik van még mit tanulni... :) Olyasmire ne is tanítson senki. :) Könnyen befolyásolható vagyok. :lol: :) De ha te is öngyújtóval világítottál volna, lehet, hogy elég gyorsan kimásztam volna a kocsi alól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Vagy a kocsi tűnt volna el a fejed felöl... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 ....Könnyen befolyásolható vagyok. :lol: :).... Tehát kell 1 öngyújtó....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Tehát kell 1 öngyújtó....... :lol: Oké, legközelebb azt is viszek magammal. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Tehát kell 1 öngyújtó....... :lol: Az igazság az,hogy én simán eltudom képzelni,hogy te dekkel a szádban feküdtél volna alá AC-t cserélni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Vagy a kocsi tűnt volna el a fejed felöl... :) Énekeljétek szépen : "Meeeeeeeeeenybőőőőőől a Caliiiiii, eljöööööt hozzááátok" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Én meg nem...mert ahhoz túl lusta, hogy AC-t cseréljen...de a fekvés része dekkel a szájban menne neki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Az igazság az,hogy én simán eltudom képzelni,hogy te dekkel a szádban feküdtél volna alá AC-t cserélni! :lol: Mondjuk ha valamit nekem kell szerelnem.....akkor már minden mindegy :) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Én meg nem...mert ahhoz túl lusta, hogy AC-t cseréljen...de a fekvés része dekkel a szájban menne neki... :lol: hasonlót akartam írni,csak megelőztél :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Én meg nem...mert ahhoz túl lusta, hogy AC-t cseréljen...de a fekvés része dekkel a szájban menne neki... :lol: Hát tutod te is,hogy Pistánk milyen "idegbeteg"! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 ....fekvés része.... Mr. Szombatdélutánhatkorsembiztoshogykikeltünkmárazágyból :) Hát tutod te is,hogy Pistánk milyen "idegbeteg"! :) Az a bajjjjjjjjjjjjjjjjjjj, hogy nem látjátok a dologban rejlő kihívást :D :D :D :D hasonlót akartam írni,csak megelőztél :lol: :) :) Átvetted Krisztián tempóját ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Meg kell néznünk a compit mert 8000ig megy a fordulat): eladó? :lol: egyébként mi volt a baja? miért nem indult a tulajnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 eladó? :lol: egyébként mi volt a baja? miért nem indult a tulajnál? AC Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 Petőfi Híd...Buddha Beach...csak télen így hívják... hmm oda én is lenéztem volna... :) AC komolyan?? ennyire banálisan egyszerű volt?? ez annyira trivi, hogy még nekem is eszembejutna....meg sem kérdezett egy szerelőt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 ....hmm oda én is lenéztem volna... :lol:.... Miért, most ki tart vissza ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január13, 2007 Megoszt Elküldve Január13, 2007 hmm oda én is lenéztem volna... :) komolyan?? ennyire banálisan egyszerű volt?? ez annyira trivi, hogy még nekem is eszembejutna....meg sem kérdezett egy szerelőt? :) Nem vitte el sehova, vesztére. Aztán miután beindult felhívtam hogy ketyeg a járgány:) Azt mondta gratulálok és letette :lol: Rájött hogy most akkor bukott egy kis pííízztt :) Na de ez van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts