iqbéla Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Én személy szerint ha a forgalom úgy engedi, igyekszem megelőzni ezeket :lol: :) Nem tudtam lenyomni a teherautót a GSIvel:D... komolyra fordítva: nem akartam megközelíteni, annyira éreztem, hogy kaland lesz. Aki szörnyülködni akar, nézze ennek a belsejét. Ilyen ocsmányat még nem láttam: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 ....Aki szörnyülködni akar, nézze ennek a belsejét. Ilyen ocsmányat még nem láttam: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024.... Wolmark edisöööön :lol: Merdzsóra váltasz ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Na vazz... ennek a belsejéből egy olajos szerelőkéz hiányzik! De nagyon... aztán dalmataként is eladható lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Aki szörnyülködni akar, nézze ennek a belsejét. Ilyen ocsmányat még nem láttam: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 ez dolgozó lány jóóó..már csak a dobókocka kell a tükörre :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Wolmark edisöööön :lol: Merdzsóra váltasz ? :) Dehogy váltok. Százezernél többért autót nem veszek mégegyszer, ezt eldöntöttem. Főleg a tegnapi "kavicskaland" után. Csak unatkoztam, mert vizsgaidőszakom van és ilyenkor az ember mindenszarral elfoglalja magát, kivéve, amivel kéne. Éppen annak nézegettem utána, h a totalcar fórum felső cikkjében "buktam egy millát a mercin egy év alatt", vajon hogy jött össze. Amúgy szerintem úgy, hogy gyökér volt az illető. Alapszabály, hogy zöldkártyaállomás "szakemberei" semmit nem állítanak az autón, mégha többet szennyez, mint nyolc t-34-es tank, akkor sem. Majd a szerelő. A másik, hogy minek 6 autó egy embernek, azt nem értem, de ő tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 ez dolgozó lány jóóó..már csak a dobókocka kell a tükörre :) :) :) Csak ne igy akaszd fel :) Dehogy váltok. Százezernél többért autót nem veszek mégegyszer, ezt eldöntöttem. Főleg a tegnapi "kavicskaland" után. Éppen annak nézegettem utána, h a totalcar fórum felső cikkjében "buktam egy millát a mercin egy év alatt", vajon hogy jött össze. Amúgy szerintem úgy, hogy gyökér volt az illető. Ami a felső sort illeti lehet hogy igazad van... Ami meg az alsót, nos nem egyedül gondolod hogy gyökér volt ha megnézed a szavazás állását... Amúgy meg lehet a misibe a gázolaj árát is beleszámolta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Ami a felső sort illeti lehet hogy igazad van... éljenek az ambiciózus fiatalemberek :lol: ti aztán nem sokat vártok az élettől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 ....A másik, hogy minek 6 autó egy embernek, azt nem értem, de ő tudja.... Felecsd el, hogy mindenkit próbálj megérteni. Ha van rá pénze, akkor tőlem 350 autója is lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 éljenek az ambiciózus fiatalemberek :lol: ti aztán nem sokat vártok az élettől :) Nézd pl ebbe is simán beülnék mert sokkal egy új szuzuki sem jobb.... ja ahhoz meg hogy a céges mélygarázsban álljon ahhoz még ez is túl jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 ja ahhoz meg hogy a céges mélygarázsban álljon ahhoz még ez is túl jó :) egy hobbiként és nem szükségből tartott autónak hol lenne jobb helye? Nem mindenki lakik a világ vége tábla után ahová már a Télapó sem jár :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Mondjuk ja a hobbiautónak ott hejje. Hálistennek a melóhely is itt van a szomszédunkban ahová menet még a sárgabusz is kéccertankol éa a télapó térképén sincs rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 ... ahová menet még a sárgabusz is kéccertankol .... Hehe, ez jó, még nem hallottam. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Nincs bent a főnök - haza kéne ugranom feltenni az alufelniket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Nincs bent a főnök - haza kéne ugranom feltenni az alufelniket :lol: Itt a nyár? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Itt a nyár? :lol: Az még talán nem de a tavasz az esk met.hu 10 fölötti fokokat mond jövő csütörtökre is. Jó ez a "tél" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Az még talán nem de a tavasz az esk met.hu 10 fölötti fokokat mond jövő csütörtökre is. Jó ez a "tél" :) sztem most már ne rakd vissza, félek jól jön még a téigumi idén :) bár örülök ennek a közel tavaszias időnek...igy legalább nincs lelkiismeretfurdalásom, hogy még mindig nem intéztem el a gumist :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 ...még mindig nem intéztem el a gumist :lol: Keresztapa... :) :) :) Épp most volt egy ilyen ügy a híradóban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 ezérneszójjábe :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 ezérneszójjábe :) :lol: Kockáztatok... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Kockáztatok... :) :) Mosmá életed végéig mindig hátul is kell legyen egy szemed... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 egy hobbiként és nem szükségből tartott autónak hol lenne jobb helye? végülis akinek az a hobbija h compukat cserélgesse meg nézegesse az autót........ :) :) :D néha akksit is fel kell tölteni nehogy leszívja az a hatalmas belső világítás...... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Lealkudni 500-ra és hazahozni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 végülis akinek az a hobbija h compukat cserélgesse meg nézegesse az autót........ :) :) :D néha akksit is fel kell tölteni nehogy leszívja az a hatalmas belső világítás...... :lol: :) :) Már egyszer leszíítta csak azt nem tudom mi?! Mert az, hogy egy új akksi amit tavaj év elején vett bele nem bír ki 4 hét be nem indítást az azért gáz. Tuti van valami elektronyos gubanc abban az autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Már egyszer leszíítta csak azt nem tudom mi! Mert az, hogy egy új akksi amit tavaj év elején vett bele nem bír ki 4 hét be nem indítást az azért gáz. Tuti van valami elektronyos gubanc abban az autóban. vagy csak nem volt kikormolva mostanábanén vadiúj exide akksimat egy éjszaka alatt lesszívta az égve maradt belsőlámpics, testkábeleket kéne átcsiszolni, meg nézni(lsd kiskunlacháza+én T&S fesztiválon)...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2007 Megoszt Elküldve Január11, 2007 Már egyszer leszíítta csak azt nem tudom mi! Mert az, hogy egy új akksi amit tavaj év elején vett bele nem bír ki 4 hét be nem indítást az azért gáz. Tuti van valami elektronyos gubanc abban az autóban. az is érdekes, hogy a szép nagy baromi led ami a riasztó bekapcsolt állapotát hivatott jelezni pár nap után szépen kialszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts