warwolf Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Ma eltört valami a Corsán, aminek elvileg még a turbót is bírnia kellene. :lol: Na nem a féltengelyek, de azért ez is meglepett kicsit. Ebböl is látszik, hogy milyen erös a motorom. :) http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1245_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1247_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070110/IMG_1253_www...ltoltes.hu_.jpg Érdekes képek banyek. :) Neked benne vannak már a PU szilentek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Érdekes képek banyek. :lol: Neked benne vannak már a PU szilentek?? Nem, még nincsenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Redi és a hozzá nem értőknek: Ez lenni karter ez pedig a tömítés olaj trelő lemezzel csak még nem vakarták le a helyéről. Itten má nincs fent a tömítés és szépen látszik a főtengej, hajtókarok és azok sonkái. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Redi és a hozzá nem értőknek: :lol: Ez lenni karter Ezt néztem tegnap is csak az a hullámtörőt (vagy lemezt) nem láttam rajta amit hajlitgatni kellene a vékonyabb tömítés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 :lol: Ezt néztem tegnap is csak az a hullámtörőt (vagy lemezt) nem láttam rajta amit hajlitgatni kellene a vékonyabb tömítés miatt. Ott a van, de a klimaxcső pont beletakar. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 az a kis pöcök jobboldalt a két mégkisebb dudor között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 az a kis pöcök jobboldalt a két mégkisebb dudor között? Ne a gatyádban keresd! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 ez pedig a tömítés olaj trelő lemezzel csak még nem vakarták le a helyéről. :lol: Ezt néztem tegnap is csak az a hullámtörőt (vagy lemezt) nem láttam rajta amit hajlitgatni kellene a vékonyabb tömítés miatt. rosszat néztél! :D az a kis pöcök jobboldalt a két mégkisebb dudor között? abszolút eltévedtél! Ne a gatyádban keresd! :) :) :) :) :D :D "mókamester" Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 István! Holnap reggel 8:00-kor ott kell lennünk a kovácsnál! :lol: Ezt néztem tegnap is csak az a hullámtörőt (vagy lemezt) nem láttam rajta amit hajlitgatni kellene a vékonyabb tömítés miatt. Most mit húzod a szemed? :) Ha értenél hozzá nem írtam volna azt hogy hozzá nem értőknek! Vagy tévedek? :) Te az informatika és esztétika terén majdnem tökéletes vagy (már nem a külsőre gondolok :) )! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Tomi! Mi jót csináltok holnap reggel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Tomi! Mi jót csináltok holnap reggel? Megyünk a lakatoshoz hogy berakja az ülést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Megyek veletek... Már ha nem gond.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Akkor Neked kell fizetned :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Megyek veletek... Már ha nem gond.... :lol: Gyere,de nekem mennem kell dolgozni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 meséljétek már el neki a problémámat hátha van ötlete, hogy mit lehetne csinálni :lol: leengedni az elejét, megemelni a hátulját vagy valami....annyira szép az az ülés meg annyira illik bele seajnálnám elkótyavegyélni....de igy csak áll benne a pénz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Megemelni a hátulját... pár alátét, és kész is :lol: Nem is értem, minek ehhez lakatos... légy kreatív! Esetleg rendelj dániából, hátha kapsz krómozottat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Milyen alátét? Kispárna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Milyen alátét? Kispárna! :lol: neked bevált? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Nekem jó az ha alacsonyan van a súlypont. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Bár nem egy utolsó szempont, hogy néha illik kinézni az ablakon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Bár nem egy utolsó szempont, hogy néha illik kinézni az ablakon :) nem, ő erre a célra tartja a navigátort :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Bár nem egy utolsó szempont, hogy néha illik kinézni az ablakon :) Ááááh, csak megijednék a sok futkorászó fától meg betonszegélytől... :) nem, ő erre a célra tartja a navigátort :lol: hát nem is ballasztnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Ma k nagy mázlim volt, mindenki okulására ideírom. Mentem egy kőszállító autó után, direkt jól lemaradtam, nehogy rám potyogjon a valami, k nagy köveket vitt. Persze egy kisebb kavics (ja, kaivcs, félökönyi méretű), hirtelen lepottyant, felpattant és pont eltalálta a műanyagot a motorháztetőm és a szélvédőm közt, koppant egy k nagyot, és lepattant róla. Azonnal megálltam megnézni, mert ha baja lett volna, feljelentem a teherautóst rendszám alapján. Semmi baja nem lett. Mocskos nagy mázlim volt, hogy pont a műanyagcsíkot találta meg... :lol: Azon maradt egy fehér pötty, ujjammal letöröltem... Tanulság: mégtávolabb kell követni az ilyesmit. Sokkal távolabbról, mint hinnéd... Azt hittem, h öt autó távolság elég. Nem volt elég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Írd át a nickneved MákosBélára... Vagy MákPistára :lol: Az a baj ha fel is jelented hogy bizonyítod hogy az övéről esett le + az találta el a bármidet.. Szal tényleg mocsokmessze kell követni az ilyeneket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január10, 2007 Megoszt Elküldve Január10, 2007 Írd át a nickneved MákosBélára... Vagy MákPistára :lol: Az a baj ha fel is jelented hogy bizonyítod hogy az övéről esett le + az találta el a bármidet.. Szal tényleg mocsokmessze kell követni az ilyeneket... Én személy szerint ha a forgalom úgy engedi, igyekszem megelőzni ezeket :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts