gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Küldtem Pü-t még tegnap este kedves Redline! 2-vel ezelötti hozzászólásomat is így kezdtem! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Küldtem Pü-t még tegnap este kedves Redline! 2-vel ezelötti hozzászólásomat is így kezdtem! :) :lol: Kedves Tamás! Olvastam de még válaszolni nem tudtam érdemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Ok csak jelezhetted volna, hogy olvastad hamár segíteni szeretnék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 a gyári antenna ugye csavarozva és nem ragasztva van? wtf? Univerzális Air Ride futómûvek :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Igen! ettől féltem....b+ opel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Oszt mé? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Igy hogy veszem le kulturáltan? Ott marad egy lik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 De ezt már egyszer mondtam! Pont lent voltunk a mélygarázsban sőt akkor amikor az akksidat töltöttem és raktuk vissza! Ja a melós dolgon ne nagyon sokáig gondolkozz. Veszteni nem veszíthetsz egy interjúval! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Igy hogy veszem le kulturáltan? Ott marad egy lik :) Ealdó a gyári antennád? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 persze simán egyébként mibe kerül kb? nekem mikor érdeklődtem a www.seriff.hu-n, 25-öt mondtak pk-val együtt...igaz a vectrára... és 1 nap alatt válaszoltak... sőt... most néztem meg... 20 percen belül. :lol: gyors a cég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 persze simán egyébként mibe kerül kb? Valami 27 a GSi-re. Ha jól emlékszem vagy 24? Kérdezz meg 2 darabot, mailben gyorsan válaszolnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 telefonon lehet még gyorsabban is. :) vagy nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 wtf? Univerzális Air Ride futómûvek :lol: :) De széép is lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Rendelek én is asszem lassan, a srác meg ingyen felhozza pestre. Ha gondolod tolhatjuk együtt, hátha még valami kedvezményt is ad. Kadetthez is lehet olyat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Kérdezzétek meg nekem is léci a GTE-re meg a GSire is ------------------------------------------------------------ Seriff kartervédő ----------------------------------------------------------- 1. Redi 2. Tom 3. RTomi (E Kadett 1.3i) 4. Albert (Astra GSI + GTE) Lesz itt kedvezmény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Én már kérdezetem (fél éve), most más jön. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 nem mert ugyx emlékszem azt mondta, hogy 1 a kevés lesz, mert vékony Nekem is csak egy van és nem ér bele sehol, pedig még csak nem is hajlítgattam. Eddig 2 kocsin csináltam és mindkettönél passzolt. Antinak nem ARP csavarok voltak már benne, mert azok nem passzolnak. Vékonyabb, mint egy gyári tömítés, de ez csak a csavaroknál lényeges, azok alá elég egy-egy alátét és máris passzol. Mellesleg 2db XEV tömítés már 13000-14000 forint körül lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Kadetthez is lehet olyat? :lol: http://www.seriff.hu/katalogus Én már kérdezetem (fél éve), most más jön. :) Beszótál nekik és félsz, hogy feléismerik a hangodat ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Nekem is kellene kartervédö, de nem tudom, hogy mit szólnának a géphez, mert a gyári tuti, hogy nem passzolna. :) Mondjuk én szerintem Kecsón csináltatom, mert az közelebb van. Ök is Seriff kartervédöket forgalmaznak. Viszont a +súlyt valahogy le kellene dolgozni máshol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Ez véleményem szerint ellentmond az eddigi "súlycsökkentő" projekteknek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 ....Mondjuk én szerintem Kecsón csináltatom, mert az közelebb van. Ök is Seriff kartervédöket forgalmaznak.... Verecke Bt. szerintem kecskeméti cég :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Én 18-ért vettem...bár most nincs fennt...de nyárra tervezem visszarakni... bár jó nehéz... :lol: Na voltunk a Patyinál, és valami olyasmiről bazsevált, hogy a hullmtörő kell, hogy visszamenjen, mert különben könnyen csapágyas lesz a moci...ez most hogy is van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Verecke Bt. szerintem kecskeméti cég :lol: szerintem is. :) Sőt... http://www.seriff.hu/rolunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Na voltunk a Patyinál, és valami olyasmiről bazsevált, hogy a hullmtörő kell, hogy visszamenjen, mert különben könnyen csapágyas lesz a moci...ez most hogy is van? :lol: esetleg kanyarban (bár ehhez sztem elég combos meg gyors kanyar kell) egy pillanatra elvándorol az olaj -> nincs kenés -> hello vagy ilyen nem történhet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts