mélykék76 Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 dede :P megkeresema linkjét plz wait 8) http://calibra.atw.hu/m_downloads/videos.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 http://calibra.atw.hu/m_downloads/videos.htm Még pontosabban : :arrow: ]http://users.atw.hu/calibra/videos/2004071...las.avi Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Elkezdtem letölteni :P Kiváncsi vagyok.................. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Ha már Adrián. Immár Phase III - :arrow: http://www.eds-motorsport.de/de/produkte/l...eite.htm#C20LET -, sőt talán Phase III ½ kocsijában. Ölég komolyat lép :D :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Jééééé 33-36 az az 3sec hosszon ott van az én kocsim is :D Hátulról látható :P De jó............. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 beza! de baffátok meg 1 órát kerestem és sehol nem találtam ahova anno fel lettek pakolva :D mos' látom itt már réges régen megtaláltátok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Felrakom ezt a videjot is a weboldalamra. :P "weboldal" :D Meg kéne csinálni komolyabbra csak sosincs hozzá kedvem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 nyertem Kess nyerteeeeeeem :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 kinyomott :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 kinyomott :D :P :D miccólsz haver 1 visszavágóhoz :?: :D :D :D :lol: na akkor ahogy megbeszéltük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Skacok este míííting... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2005 Felrakom ezt a videjot is a weboldalamra. :P "weboldal" :D Meg kéne csinálni komolyabbra csak sosincs hozzá kedvem :wink: Akkor lépje be oda ahol meg van:)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Skacok este míííting... :wink: Üdv.: Atommanó 23:40 felé jártam az IP közelében, de útban oda megállított egy srác egy oktáviából (nem, semmi fényhíd, csak ordító kipufogó), hogy oda ne menjek, mert kijött egy hadsereg rendőr és jóhogy nem géppisztollyal igazoltatnak... Ezek után inkább nem mentem be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 nem volt ennyire veszélyes :wink: viszont én azon akadtam fel,hogy [cenzúrázott szó]nál full parkoló volt a nyitókép :shock: hopp csak ennyien? mi lesz nyáron :?: de ott nemkicsit osztották a yardot :D nameg előfutárként volt 1 bátor aki civilből villogot befelé magának :P Internet Protocolnál meg a szokásos volt..... noracs,yard,igazoltatás,stb... meg 1 bátor v2000es vállalkozó kollega aki hozta a frászt a rend(etlenség) öreire :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 nekem céloztad szomszéd? tegnap meg amikó hívtalak, akkó meg ugyi aludtá...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Anti ez nem köll: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7961078809&rd=1 tényleg megjött már az FK cucc???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Tegnap igencsak jól indúlt az este aztán a végére elszontyolodtam... :D Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 És felkerült végre a cikk a taliról a gsi.opelclub.hu-ra... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Tegnap igencsak jól indúlt az este aztán a végére elszontyolodtam... :D Üdv.. Atommanó Mi volt a szontyolodás tárgya? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Tegnap igencsak jól indúlt az este aztán a végére elszontyolodtam... :D Üdv.. Atommanó fogsz meg te jobban is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Ugy néz ki, hogy szedhetjük le a hengerfejet, mert füstöl mint egy tádé...meg eszi az olajat... :wink: Szelepszárszimeringre gyanakszunk...csak már kezd telelenni a fxom, meg üres a zsebem...nem kevés pénzem van ebben a "fostalicskában" aztán nesze... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 fogsz meg te jobban is :P Akkor már inkább felgyújtom... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Anti ez nem köll: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7961078809&rd=1 tényleg megjött már az FK cucc???? :roll: Köszi, de egyenlőre most semmi... :roll: Pedig ilyet szeretnék, de most nem fog menni... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 hát ahogy olvasom a hozzászólásaidat, nem csodálom.... akkor tegnap nem nagyon külted a gépet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Lehet, kicsit naív a kérdés, de ha a hengerfejet is felújítottátok, akkor azok nem lettek cserélve? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts