Demó Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 én meg igy jártam ma :) Bocsi Albert, de abban reménykedtünk, hogy nem te leszel Albert81, mert Albert ugye sok van... Meg nem is tudtuk, hogy te bontogatsz. Vagy nem arra kellett volna? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 nah kitört belőled a nepper/taxishiéna/olajszőíkítő/tipikusmagyarvállalkozó :) :lol: :) Ez a nagy büdös magyar valóság, ecsém! :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 "Isten hozott nálam, öcsém, ez a való világ, pénz, drogok, fegyverek, no meg a p*nák!" (by Zoleee) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 De lebontottam volna - a motorja meg milyen jó lett volna a GTEben. Sz@r lett a kedvem. Sőt hazafelé majdnem nekimentem egy szabálytalanul elémkanyarodó nőnek de aztán a satufék ellenére nem is dudáltam pedig megérdemelte volna hogy nekikoccanjak picit. Na megyek beb@szok csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 De lebontottam volna - a motorja meg milyen jó lett volna a GTEben. Sz@r lett a kedvem. Sőt hazafelé majdnem nekimentem egy szabálytalanul elémkanyarodó nőnek de aztán a satufék ellenére nem is dudáltam pedig megérdemelte volna hogy nekikoccanjak picit. Na megyek beb@szok csá b@sszá be, sz@rjá le mindent b@szassad nekije az aztrának, küggyed azt jó van....... (nem is tom hol olvastam hasonlóóót) jah Gelkónak ascona topicban írta vmi két huligán.......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Balázska! Az a plexis felni már kb 1 hóanpja átviharzott a fórumon...szal ne csak írj, olvass is... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Valakinek? Ez vicces! 4db Monroe Reflex sportgátló :lol: A reflex a Sensatrac utódja vagyis semmivel sem sportosabb mint egy gyári gátló. Csak épp a csillapítása másképp működik mint a széria gátlóké. Van aki benyeli, hogy ez sport és mindjátrt a Koni-hoz KW-he vagy akár Bilstein sport gátlóival azonosítja. Ember szerintem vett 4 ültető rugót oszt jó van a gátlók meg úgy kerültek mellé valamelyik nagy alkatrészes cég polcáról (pl Láng). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 monroe-t nem raknék semmi pénzért az autóimba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 monroe-t nem raknék semmi pénzért az autóimba... :) Csatlakozom. Eddig csak panaszt hallottam rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 voltam most reggel a Patyinál a futómű miatt....természetesen ugy kussolt mint az állat, sehol egy koppanás, sehol egy nyikkanás :lol: A kartertömítésről is beszéltünk, ő azt javasolta vegyek 2 db x20xev tömitést és azzal valszeg megoldható a csöpögés. Kinek is volt ilyen olajos problémája? Nem kint a lurdynál beszéltünk erről? (ja és ezerrel fényezte az autómat, azt mondta szerinte az egyik legjobb állapotú géjesi :) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 (ja és ezerrel fényezte az autómat, azt mondta szerinte az egyik legjobb állapotú géjesi :) :) ) Ajjaj, ez elég sok mindet elmond a Patyiról... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 voltam most reggel a Patyinál a futómű miatt....természetesen ugy kussolt mint az állat, sehol egy koppanás, sehol egy nyikkanás :lol: A kartertömítésről is beszéltünk, ő azt javasolta vegyek 2 db x20xev tömitést és azzal valszeg megoldható a csöpögés. Kinek is volt ilyen olajos problémája? Nem kint a lurdynál beszéltünk erről? (ja és ezerrel fényezte az autómat, azt mondta szerinte az egyik legjobb állapotú géjesi :) :) ) Írtam Pü-t még az este! Ja igen az lenne a kérdésem, hogy biztos a kartertömítésnél folyik? Mert az jutott eszembe, hogy a mélygarage vízszintes padlóval rendelkezik ez ugye ok. A karterban pedig van max 4,5l olaj ami nem ér fel álló motornál a blokk és karter illesztéséig szerintem még ha picit alapból meg van döntve előre a motor akkor sem. Ugye minden egyes alkalommal amikor le állsz oda olaj folt van alatta és nem mindíg öntesz utána? Tehát ha az olajszint felér a karter és blokk illesztésig egy idő után nem fog onnan folyni mert lejjebb megy az olajszint. Meg kéne nézni az olajszürő háznál mi a helyzet mert ott van egy O gyürű ill. az olajhűtő csövei is onnan mennek és ott van 2db réz tömítő gyürű + lenne még tippem honnan jöhet az olaj de még nem rettentelek el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Na megyek nemsoká a Patyihoz...aztán rendberakom az agyát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 És mi az hogy 2db X20XEV tömítést? Abból 1 van és az is lemezes nem, 2db minek fel sem férne vagy...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Lehet, mert elsőre nem fog sikerülni... Nem vágom minek kell kettő... Szerintem azt magyarázta, hogy két fémlap, meg közötte vulkanizált gumi...na lehet, hogy Redi innen vette a 2 db-ot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Szerintem azt magyarázta, hogy két fémlap, meg közötte vulkanizált gumi...na lehet, hogy Redi innen vette a 2 db-ot? nem mert ugyx emlékszem azt mondta, hogy 1 a kevés lesz, mert vékony Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Hát pont ezért ki kell hajlítani egy picit a terelőlemezből... :) De ezért nem kell kettőt venni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Hát pont ezért ki kell hajlítani egy picit a terelőlemezből... :) erre ott egyikünk sem gondolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Pedig Laci már csinálta nekem... Akkor hívott fel, hogy gáz van ,mert nem bírja áttekerni a mocit...csak rükiben megy... Na az ok, hogy ez a lemez akadt... :) A két lemez csak arra jó, hogy még fél centivel közelebb legyen a csatornafedelekhez...aztán nyekk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Pedig Laci már csinálta nekem... Akkor hívott fel, hogy gáz van ,mert nem bírja áttekerni a mocit...csak rükiben megy... Na az ok, hogy ez a lemez akadt... :) hehe gondolom ő is felejt :) vagy csak meneküli akar a rossz emlékektől :) A két lemez csak arra jó, hogy még fél centivel közelebb legyen a csatornafedelekhez...aztán nyekk... :lol: kartervédő.....ez a dolog most már nem várhat A Seriff az ugye az amelyik nem a gyári helyre megy? Furni kell hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Nem kell hozzá fúrni semmit...gyári helyre megy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 Nem kell hozzá fúrni semmit...gyári helyre megy... :) woooo :lol: oje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 woooo :lol: oje Rendelek én is asszem lassan, a srác meg ingyen felhozza pestre. Ha gondolod tolhatjuk együtt, hátha még valami kedvezményt is ad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2007 Megoszt Elküldve Január9, 2007 persze simán egyébként mibe kerül kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts