opel16v Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Nagyon eccerű egyébként a dolog... ha magad nem tudod megállapítani a kopottságát, akkor begurulsz az autóval Patyi műhelyébe pl, és ő amellett hogy megmondja kell-e cserélni, mindjárt árat is tud mondani. :lol: És pikkpakk kicseréli egy megbeszélt időpontban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Nagyon eccerű egyébként a dolog... ha magad nem tudod megállapítani a kopottságát, akkor begurulsz az autóval Patyi műhelyébe pl, és ő amellett hogy megmondja kell-e cserélni, mindjárt árat is tud mondani. :lol: És pikkpakk kicseréli egy megbeszélt időpontban. Esetleg tolómérő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Esetleg tolómérő? Kíváncsian várom, hogy mérsz a perem mögött vele vastagságot. :) Látom nem vagy vizuális típus. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Nagyon eccerű egyébként a dolog... ha magad nem tudod megállapítani a kopottságát, akkor begurulsz az autóval Patyi műhelyébe pl, és ő amellett hogy megmondja kell-e cserélni, mindjárt árat is tud mondani. :) És pikkpakk kicseréli egy megbeszélt időpontban. Igen, de vasárnap nem hiszem, hétközben időm 0, meg főként engem is érdekel a dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Igen, de vasárnap nem hiszem, hétközben időm 0, meg főként engem is érdekel a dolog. :lol: Otthon úgysem fogod tudni kicserélni. :) Erre meg muszáj időt szakítani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Otthon úgysem fogod tudni kicserélni. :) Erre meg muszáj időt szakítani. :lol: Isten ments, fékhez és vezérléshez ÉN nem nyúlok, nyúljon olyan aki ért hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Kíváncsian várom, hogy mérsz a perem mögött vele vastagságot. :) Látom nem vagy vizuális típus. :lol: Beküldöm a toalett kacsát, az a perem alatt is boldogul... Utána meg a két értéket kivonom egymásból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Beküldöm a toalett kacsát, az a perem alatt is boldogul... Utána meg a két értéket kivonom egymásból. Én kérek bocsánatot! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Itt egy állat videó az éjszakai harcosokank Demó ajánlásával. :) Jó szórakozást. :) Én kérek bocsánatot! :lol: :) Köszönöm. Látom Te nem vagy vizuális típus... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Ha megnyitja majd ez a szar...megnézem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Ha megnyitja majd ez a szar...megnézem... :lol: Érdemes vele szenvedni, azt mondom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Lehet, hogy majd csak otthon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Lehet, hogy majd csak otthon... :lol: Ennyire nem akarja az igazságot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Nem nagyon...szerencsére pókerezni még tok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Még így használtan is nagyon húzós ára van sajnos...pedig ez még tetszik is... És Radinox peremmel van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Itt egy állat videó az éjszakai harcosokank Demó ajánlásával. :) Jó szórakozást. :) Az 100, hogy nem átlagjúzereknek való ez a gép, és elég gázul gyorsult fel 300km/h fölé! :lol: De mijé' kellett a végén szétcincálni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Még így használtan is nagyon húzós ára van sajnos...pedig ez még tetszik is... És Radinox peremmel van... :lol: annyira nekem nem jön be bár a radinox az radinox :) Tom ! Grat a felnikhez nagyon megérte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Azért a 340-es órát gond nélkül megeszi... :) Más... Kicsit beteges a fórum mostanában... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 És Radinox peremmel van... :lol: mi az a Radinox perem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Kicsit nekem ellentmondásos ez a Schmidt felni, mármint az új ára... De tény hogy nagyon szép. Amikor néztem SárgaZoli OpelSceneFlashét akkor úgy tűnt hogy a felnik kint használtan jóval drágábbak maradnak mint itt nálunk. Ettől függetlenül: talikon nem lehet megbiznicelni a friccektől egy jó garnitúra alufelgent? Szok lenni adokveszek az ilyen talikon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 jah, és nem látta vki a check engine lámpámat? mert én 3 napja nem látom a kocsiban, hogy villanna induláskor...pedig régen ugytudom működött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 jah, és nem látta vki a check engine lámpámat? mert én 3 napja nem látom a kocsiban, hogy villanna induláskor...pedig régen ugytudom működött :lol: Biztos hogy ültél benne az elmúlt 3 napban? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Hogy van ez a Schimdt hogy ott van hogy Sofort&Neu preis 1799 ojró. Lejjebb meg azt irja hogy Neupreis 2550,-Euro :lol: Most akkor miva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Itt egy állat videó az éjszakai harcosokank Demó ajánlásával. :) Az autó jó, de a pilótája nagyon fakezű. :) jah, és nem látta vki a check engine lámpámat? mert én 3 napja nem látom a kocsiban, hogy villanna induláskor...pedig régen ugytudom működött :lol: Tudod Redi, ez az élet. Valami működik, aztán utána meg nem. :) Égőcsere valszeg megoldja a problámát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 Biztos hogy ültél benne az elmúlt 3 napban? :lol: :D :D többször is :) de mivel nekem ugysem hiszel kérdezd meg a Petigsi-t ma reggel szembejött velem :) Égőcsere valszeg megoldja a problámát. :) akkor full bontás lesz mert, a fütésszabályzó fölött is sötétség honol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts