Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 jah köszi nem találtam mer béna vagyok........... Mind a 4 ilyen szép, most lettek felújítva. Remélem jól mutat majd a verdán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 jah köszi nem találtam mer béna vagyok........... 10 perc után meg is találtam a felni méretét..... :lol: ekkora sztem csak jól mutathat az Astrán hülye 5let lenne feketére szinterezni-fényezni sztem úgy még zsírabb lenne???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 10 perc után meg is találtam a felni méretét..... :lol: ekkora sztem csak jól mutathat az Astrán hülye 5let lenne feketére szinterezni-fényezni sztem úgy még zsírabb lenne???????? Szerintem fekete felninél nagyon elveszik a méret, meg ennek az autónak a króm áll jobban. Úgyhogy inkább simogatni fogom a felnit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Polirt vagy chromot neki! Ami rajta volt azzzal jól nézett ki annó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Polirt vagy chromot neki! Ami rajta volt azzzal jól nézett ki annó! Így van, így van. Csak sajnos most egyikre sincs pénzem. De ami késik nem múlik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Tom! És ez elinduláskor nem azt fogja mondani, hogy nyikk-nyikk, hanem hogy mak-mak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Tom! És ez elinduláskor nem azt fogja mondani, hogy nyikk-nyikk, hanem hogy mak-mak? :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Tom! És ez elinduláskor nem azt fogja mondani, hogy nyikk-nyikk, hanem hogy mak-mak? :lol: Kérdezd meg tőle milyen Mak felnit vett :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Mak .... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Mak .... :lol: Volt pár verzió...csak nem tudtam dönteni, így inkább hagytam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Volt pár verzió...csak nem tudtam dönteni, így inkább hagytam... :lol: Hát igen, amit én olvastam, az nem hangzott olyan jól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Hát igen, amit én olvastam, az nem hangzott olyan jól. :lol: Kinek a pap, kinek a papné. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Na Anti most hogy gépközelben vagy el tudod küldeni nekem is a leírást a gépedről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Hát lehet, hogy jobban jársz, ha majd hemitől megkapod valami normális formátumban... Vagy át tudom úgy küldeni, hogy Wordben az egész képekkel...ez valami 9 mb...és utána át tudom küldeni a képeket még 1X simán...ez meg nagyon sok mega... Na akarod? :-) Inkább gyere/tek be... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 dolgozol, wazeee? amúgy becsomagol, aztán check this: www.2big.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Hát lehet, hogy jobban jársz, ha majd hemitől megkapod valami normális formátumban... Vagy át tudom úgy küldeni, hogy Wordben az egész képekkel...ez valami 9 mb...és utána át tudom küldeni a képeket még 1X simán...ez meg nagyon sok mega... Na akarod? :-) Inkább gyere/tek be... :) Felőlem jöhet. :lol: Valahogy csak megoldom. Cserébe a képek: Felni1 Felni2 Felni3 Felni4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Melyik címedre??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Melyik címedre??? :lol: foxtrot01@freemail.hu Arra jöhet nagy levél is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Egyrészt messze vagy, másrészt reggel korán kell(ene) kelni :lol: Evvan... úgyis később még csörög Piiista, és akkor tényleg menni kell... Vagy Te, hogy lefőtt a KVm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Küldöm nemsoká... de nem jöttök be???? :lol: Na 13 megát már küldetem... Már csak 27 van...megy az is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Na 13 megát már küldetem... Már csak 27 van...megy az is... :) Direkt megmondtam, hogyan kell... eccer igazán hallgathatnál az okosabbra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 KV már fő...Felkelniiii... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Jóvanna! gyüjtök még pici CSÍÍÍ, aztán megyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 bróbáld meg kevesebbet használni... :) Megpróbáltam, egész nap nem mentem vele, meg tengap este is csak egy kicsit, de valszeg nem épült újra a kopóréteg. :lol: Viszont benyúltam a fellnin át a tárcsához mint nyomulós fiúk első randin a póló alá cicikhez, az első tárcsának a külső ívén, ott, ahol koptatja a betét, van egy kb. 1 mm magas pereme a külső íven, a hátsónak semmi pereme. Ugyanakkor megnéztem a szomszéd tökúj G astráját, azon elöl semmi perem (hátul dob), a másik szomszéd F astráján pedig kb. hatszor akkora perem, mint az enyémen (hátul dob). Mekkora kopás számít? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 A szomszéd F Astráján valószínűleg nem hűtött tárcsák vannak és nagyon a végét járják... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts