opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 vazz, ennyi értetlent... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....most meg megjegyzem tél van és ez pedig nyári gumi... :).... Már mentegeted magad ? :lol: Gyere inkább Senatorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 1-2ben simán elverlek :) :) ilyen időben :lol: Háháháhá....gyere ki játszuk le... :) Már mentegeted magad ? :) Gyere inkább Senatorral. péntek óta nem GSI-ztem...nincs szar idő, úgyhogy kiviszem megsétáltatni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 vatera dologhoz: Lehet, hogy 4 db van eladó, de "csak" 1-re vonatkozik az ár, mert így jobban jár a kedves eladó, ugyanis csak 1 után kell lefizetnie a jutalékot a vakerának. Majd ha válaszolt, akkor kiderül. :lol: amúgy a minimál ár miatt elég valószínű, hogy /db lesz az ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 És azért hozzáteszem, hogy tegyél fel ilyen erejű autóra sokkal jobb gumit...azt is el fogja tekerni...most meg megjegyzem tél van és ez pedig nyári gumi... :) ha felraksz majd egy igazán jó gumit akkor fogod érezni hogy milyen is a jó gumi igazán.biztos el fogja tekerni azt is,de szerintem nem jó az a gumi.Ha jól emlékszem akkor a Krisztiánék is ezt mondták :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 45.000 / darabért azért már elég jópofa új felniket lehet kapni...nem hogy használtat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Háháháhá....gyere ki játszuk le... :) Már lejátszottuk párszor. :) most nem olyan vizes csúszos az út :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ha felraksz majd egy igazán jó gumit akkor fogod érezni hogy milyen is a jó gumi igazán.biztos el fogja tekerni azt is,de szerintem nem jó az a gumi.Ha jól emlékszem akkor a Krisztiánék is ezt mondták :lol: Nem, nem mondtak róla semmi rosszat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 45.000 / darabért azért már elég jópofa új felniket lehet kapni...nem hogy használtat... :D de újszerű! :) :) :) sehol egy sérülés! :) vagyis szerinte új! Meg amúgy is... pont te mondod ezt, akinek lehet olyan felnije lesz, aminek darabja 125... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 45.000 / darabért azért már elég jópofa új felniket lehet kapni...nem hogy használtat... :) Ennyibe kerül az összes Mak felni darabja újonnan,tehát ennek 4db nak kell lennie.Vagy az eladó hülye :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 45.000 / darabért azért már elég jópofa új felniket lehet kapni...nem hogy használtat... :) Az új ára is 50 körül alakul ennek a felninek. Viszont tegye fel a kezét, aki szerint lehet szép 17-es hibátlan felnit kapni 12/db áron... :) (15-öst is csak a rondábbat! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Már lejátszottuk párszor. :) most nem olyan vizes csúszos az út :lol: :) Na mi van gyorsan átérétkelted, hogy semmi esélyed???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Nem, nem mondtak róla semmi rosszat... :lol: Azt mondták nem igazán jó gumi,ők nem ilyet vettek volna.Legalábbis Én így emlékszem. :) Na mi van gyorsan átérétkelted, hogy semmi esélyed???? :) 1-ben még akkor is van :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 vazz, ennyi értetlent... :lol: Te nyomod lükén a dumát. Még mák, hogy nem navigátor vagy, mert egyetlen versenykm-ed se lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Ennyibe kerül az összes Mak felni darabja újonnan,tehát ennek 4db nak kell lennie.Vagy az eladó hülye :lol: Micsoda feszültség. :) Azért ha 1 darab ennyi, akkor elég harsányat fogok nevetni. Mondjuk ha 4, akkor is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ... Még mák, hogy nem navigátor vagy, mert egyetlen versenykm-ed se lenne :lol: bal 4... vagyis jobb 2... auuu, ez fájt... hol a mentő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Micsoda feszültség. :) Azért ha 1 darab ennyi, akkor elég harsányat fogok nevetni. Mondjuk ha 4, akkor is. :lol: Ha 1 kerül annyiba én is komentelek valami szépet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Kérdezzétek meg Voszit mit mond a hankookról... Nyilván azért adta el, mert túl jó volt neki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 1-ben még akkor is van :) :) :) Mr sperr... :lol: Nyilván azért adta el, mert túl jó volt neki. :) Nem volt jó neki a váltóméret... :D Egyébként csak kettőt vettem tőle...kettőt újonnan vettem... :D Hello! Az ár 4 darabra vonatkozik. Az ET számot most nem tudom megmondani, mert nem vagyok otthon. Holnap megpróbálom kideríteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Te nyomod lükén a dumát. Még mák, hogy nem navigátor vagy, mert egyetlen versenykm-ed se lenne :) Nem tudom hogy mondhatnám ennél érthetőbben, hogy az eladó meg tudott volna jelölni garnitúrát is a darab helyett a mennyiségi rovatnál, de nem tette... és gyanús hogy nem 12/db egy ilyen felni. :) De várjuk mit mond rá a mr. eladó. :lol: Amúgy meg még mindig jobb navigátor lennék mint te, mert én legalább nem a verseny végére érnék oda... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ... és gyanús hogy nem 12/db egy ilyen felni. :lol: Ja, hát 10nál többet én sem adok érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 mondtam hogy a 4 ennyi.Az et meg mindegy van ott hely bőven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 bazzz... válaszolt a csóka... /garnitúra az ár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Hát de lassúak vagytok...már mikor beírtam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Hát de lassúak vagytok...már mikor beírtam... :) jóvanna... nyertél! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts