mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....pájázol? :lol:.... fúú ne már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Voszi csak nem erre pájázol? :lol: deszép mazda :) Amit vettem elsőlökőst SztPetitől nem adott hozzá csavarokat. Irtam neki mailt most volt itt adott egy Q nagy doboz csavart :) Kell vkinek csavar szójjon asszem van bőven.... Meg aszonta legközelebb felhozza az autómszínű hibátlan gyári balelső sárvédőjét. Ami nekem van fent úgyis tréül áll (bár lehet csak be kéne állítani de szerintem nem lehetne). És akkó fényezni sem kő (azt). Még az elsőlökőst becserélem enyimszínűre oszt megúsztam a fényezést :) (bazz akkor még az is lehet hogy veszek egy lakást ha az is lenne akkor már nyugodt szívvel locsolhatnám a pénzt a GTE-re) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 deszép mazda :) Amit vettem elsőlökőst SztPetitől nem adott hozzá csavarokat. Irtam neki mailt most volt itt adott egy Q nagy doboz csavart :lol: Kell vkinek csavar szójjon asszem van bőven.... Meg aszonta legközelebb felhozza az autómszínű hibátlan gyári balelső sárvédőjét. Ami nekem van fent úgyis tréül áll (bár lehet csak be kéne állítani de szerintem nem lehetne). És akkó fényezni sem kő (azt). Még az elsőlökőst becserélem enyimszínűre oszt megúsztam a fényezést :) (bazz akkor még az is lehet hogy veszek egy lakást ha az is lenne akkor már nyugodt szívvel locsolhatnám a pénzt a GTE-re) vagy egy telifény nem a legolcsóbb, és "full verdád" van mer ugye hátul az már nem gyári!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Rájöttem hogy 5x110ben sokkal jobb felnik vannak.Tomnak találtunk egy csomót nekem meg alig 1-2 :) Nekem tetszik,ha ennyi a 4db :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Hát ez is csak amolyan Audis...de hát lettunk már ezen az autón ilyet...és jól állt neki...bár akkor még nem volt így szétrohadva... :) Tom! Azt kalkuláld ám bele, hogy erre majd még gumit kell venni... :) De amúgy nem rossz...az már jó, hogy nem csúnya... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 A gumi 100e ből megvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....Azt kalkuláld ám bele, hogy erre majd még gumit kell venni... :).... Bocs Tom félrevezettelek :lol: Akkor mégis kell gumi arra a felinre is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Tom! Azt kalkuláld ám bele, hogy erre majd még gumit kell venni... :) De amúgy nem rossz...az már jó, hogy nem csúnya... :lol: Hát 100 a négy a gumma, ami nem olcsó buli sajnos. De lehet hogy beérem azzal, ha csak az első kettő új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 És az sem biztos hogy 4db-ra van az ár. :lol: Ugyanis a mennyiségnél 1db van írva. Rá kell kérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Bocs Tom félrevezettelek :lol: Akkor mégis kell gumi arra a felinre is :) Azt hittem, ha elég nagy a felni, akkor nem kell a gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 És az sem biztos hogy 4db-ra van az ár. :lol: Ugyanis a mennyiségnél 1db van írva. Rá kell kérdezni. "4 db 17"-os, 5x110-es osztókörű, 7,5J széles karc és sérülésmentes MAK ALUFELNI. Opel Omegán volt." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Kár ezért az osztókörért...lehet, hogy megérné átalakítgatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Anti nincs eladó 17es gummád olcsóért? :) :lol: :) :) Valami minőségi márka kéne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 "4 db 17"-os, 5x110-es osztókörű, 7,5J széles karc és sérülésmentes MAK ALUFELNI. Opel Omegán volt." "Az áru helye megye alapján: Komárom-Esztergom Áru mennyisége: 1 db Kikiáltási ár: 45 000 Ft Minimál ár: 48 000 Ft Villámár: 54 000 Ft " Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Kár ezért az osztókörért...lehet, hogy megérné átalakítgatni... Ezt néztük mi is.Szép felni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Kár ezért az osztókörért...lehet, hogy megérné átalakítgatni... Nekem is szemet szúrt... Sokáig agyaltam rajta, hogyha 6 hónapig nem eszem, akkor el is hoznám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Eladási regisztrációnál lehet garnitúrát vagy készletet is megjelölni, itt pedig 1db szerepel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Anti nincs eladó 17es gummád olcsóért? :D :) :) :D Valami minőségi márka kéne. :D Használt Hankook, az életérzés. :lol: :) :) Eladási regisztrációnál lehet garnitúrát vagy készletet is megjelölni, itt pedig 1db szerepel. Durva lenne ha a szett 200e ft-be kerülne.Annyiért új van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Eladási regisztrációnál lehet garnitúrát vagy készletet is megjelölni, itt pedig 1db szerepel. 2 garnitura azért már túl olcsó lenne ennyiért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 "Az áru helye megye alapján: Komárom-Esztergom Áru mennyisége: 1 db Kikiáltási ár: 45 000 Ft Minimál ár: 48 000 Ft Villámár: 54 000 Ft " Minden garnitúrára egy darabot írnak, mint árú mennyisége, hiszen egy 1 garnitura van belőle többnyire, nem 4... De reggeltem, mingyárt rá is kérdezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Kérdezzétek meg Voszit mit mond a hankookról... De este kiviszem a GSI-t és kimehetünk rajtolgatni...pikk-pakk bemelegítem elötte, és végetek van...a 60 feletti tempóról meg ne is beszéljünk...sírni fogtok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Minden garnitúrára egy darabot írnak, mint árú mennyisége, hiszen egy 1 garnitura van belőle többnyire, nem 4... De reggeltem, mingyárt rá is kérdezek. Épp az előbb írtam: eladásnál meg lehet így is jelölni: 1 garnitúra. De itt 1 db szerepel. Határozottan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Kérdezzétek meg Voszit mit mond a hankookról... De este kiviszem a GSI-t és kimehetünk rajtolgatni...pikk-pakk bemelegítem elötte, és végetek van...a 60 feletti tempóról meg ne is beszéljünk...sírni fogtok... :) 1-2ben simán elverlek :) :) ilyen időben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 És azért hozzáteszem, hogy tegyél fel ilyen erejű autóra sokkal jobb gumit...azt is el fogja tekerni...most meg megjegyzem tél van és ez pedig nyári gumi... :lol: Épp az előbb írtam: eladásnál meg lehet így is jelölni: 1 garnitúra. De itt 1 db szerepel. Határozottan. :) igen 1 db, mert 1 db csomagot vásárolsz, amiben 4 db felni van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts