Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Na Gelko! sikerült beírnod a topic első moderálásra szoruló hozzászólását... :lol: Semmi részrehajlás nincs itt...csak biztos szépek... De majd biztos lesz Cabrio is, meg Ascona is, meg Ascona Cabrio is...meg azért akad már egy két Corsa is ami megérdemelné ezt a kitüntető címet...de van még sok...szép ótó...F/G/H Astra,Kadett, Rekord, Omega, Manta, Vectra, Monza, Seni, stb...stb..szal válogatni lehet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Na Gelko! sikerült beírnod a topic első moderálásra szoruló hozzászólását... :lol: Semmi részrehajlás nincs itt...csak biztos szépek... De majd biztos lesz Cabrio is, meg Ascona is, meg Ascona Cabrio is...meg azért akad már egy két Corsa is ami megérdemelné ezt a kitüntető címet...de van még sok...szép ótó...F/G/H Astra,Kadett, Rekord, Omega, Manta, Vectra, Monza, Seni, stb...stb..szal válogatni lehet... :) jaja...tényleg szépek....de monza nincs is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Én is jól le tedihengerezem az enyimet oszt indulok a címér' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Hejj azt a Furják Mihályt még én is ismerem mi van vele kb 1 éve nem hallottam róla ott van még a postakocsi utcában??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....indulok a címér' :).... Taxizni fogsz ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Taxizni fogsz ? :lol: javaslat taxira és gsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 jaja...tényleg szépek....de monza nincs is :) Tasnak már nincs meg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Király Gelkó!!!!! Sárgáról van még vkinek képe főleg így "felmatricázva"????? Elfogadnám :lol: :) :) Emlékbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Király Gelkó!!!!! Sárgáról van még vkinek képe főleg így "felmatricázva"????? Elfogadnám :lol: :) :) Emlékbe :) 1 van még csak azt kivettem mert rendszámos...add meg a mailcímed és este átküldöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....mailcímed és este átküldöm :).... Most túúúúúúú-úúúú-úú-úl fáradt vagy hozzá ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Király Gelkó!!!!! Sárgáról van még vkinek képe főleg így "felmatricázva"????? Elfogadnám :) :) :) Emlékbe :) Tényleg állat ez a kép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Meglepetések helyett... :lol: De rég is volt már nyár...de jóóó volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Meglepetések helyett... :lol: De rég is volt már nyár...de jóóó volt... :) Jaja! Akkor még forgalmim is volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Azért jóeső érzés, hogy szépülnek a GSI-k... az utolsó 4, hónap autója GSI volt... 2006 júli: Mor 2006 aug: Aztec 2006 szept. nem volt senki... 2006 okt: Anti 2006 nov: Coupe 2006 dec nem volt senki Csak így tovább srácok szépüljenek azok a verdák... Szóval Redi, Dini, Tom, Demo, András, Loooory, Ákos, Laci, Corsa C, Balázska...itt a tél lehet kreálni... :) Jééé milyen sokan vagyunk... :lol: :) A volt GSI is volt már a Hónap autója cím tulajdonosa! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Hejj azt a Furják Mihályt még én is ismerem mi van vele kb 1 éve nem hallottam róla ott van még a postakocsi utcában??????? Ott nyomja még a blattot. :) Ő is versenyezni akar, már rak is összefelé egy vectrát. :) Mindig az jut eszembe, amikor Misuék beugrottak egy féltengelyért, csak éppen szolgálatból egyenruhában... Ő meg mivel nem ismerte még, azt hitte, jöttek felszámolni az illegális bontóját, aztán fülét-farkát behúzva jött ki eléjük... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 A volt GSI is volt már a Hónap autója cím tulajdonosa! :) Adminisztrációs hibák mindig is lesznek, ne bánkódj... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 A volt GSI is volt már a Hónap autója cím tulajdonosa! :) jaja tom...csak azokat már nem találtam meg sehol...volt még pár szép autó hónap autója, de szerntem le lettek véve... mivel ezek vannak fennt ezért emeltem ki az utolsó 4-et... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 A volt GSI is volt már a Hónap autója cím tulajdonosa! :) Volt ? Mikor volt ? :lol: ui: voltvolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Meglepetések helyett... :lol: De rég is volt már nyár...de jóóó volt... :) és milyen szép volt a tornya a sárvédő alatt na az volt a meglepi:katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Már G eleje volt, mert olyan képek voltak fennt...csak a régi magazin oldalon volt akkor még... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 és milyen szép volt a tornya a sárvédő alatt na az volt a meglepi:katt Hülye vagy?? Két kezemet adtam volna EGY ilyen toronyért... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Ott nyomja még a blattot. :D Ő is versenyezni akar, már rak is összefelé egy vectrát. :D Mindig az jut eszembe, amikor Misuék beugrottak egy féltengelyért, csak éppen szolgálatból egyenruhában... Ő meg mivel nem ismerte még, azt hitte, jöttek felszámolni az illegális bontóját, aztán fülét-farkát behúzva jött ki eléjük... :lol: :) :) alig van ott "1-2 autó" Hülye vagy?? Két kezemet adtam volna EGY ilyen toronyért... :D :D :lol: Elöb szólsz 10-ér vihetted volna, kompatibilis nem?????? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Voszi csak nem erre pájázol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....Elöb szólsz 10-ér vihetted volna, kompatibilis nem?????? :lol: :) :).... Gyorskötöző, barnaragacsszalag, és purhab kérdése minden :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Voszi csak nem erre pájázol? :lol: Felni, fék, ülés stipi-stopi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts