warwolf Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 A nézegetés, és nyálcsorgatás ingyé van! :) :) :) Én már csak tudom! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 nem is drága.... potom 4.5misi+regadó :shock: http://www.mobile.de/SIDgG6QB3zX61igO8xhn5...11111159020028& Na ezért várok még hátha leesik az ára a földre! Persze ha egy enyhén sérült lenne azt is bevállalnám! Mert ugye azok olcsóbbak! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 S, vajh Ez Behozható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ma láttam egy tűzpiros GSÍ-t!Nagyon királyul nézett ki.csak hogy Mélykéket egy kicsit bosszantsam! :wink: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 bitos jól felbosszantottad :) én meg tegnap 1et ment éppen mosóba a gyökér úgy felugratott a 15cms patkra,h majd L sírtam magam :? meg vasárnap... azaz kedd este mikor uhuhu felé rodáztam árpi hdon odaaláztam 1et :) a gyerek full nem volt iserős, de mégcsak nem is tolta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Nem semmi a turbóD :shock: :? 8) Honnan szerezted?Ja, és mennyi? Egy barátom(szerelőm, karbantartóm) a turbó magában nem elég ahoz , hogy teljesítményt csikarj elő a vasból. Na meg nem is beszélve a gyári dugóról, mert ügye a calibra turbóban lévő dugók kovácsoltvas gyári dugók. Na meg az elkktronika., ...meg stb. A C20Xe mociba beteszel egy KOMOLY turbót amit még jól is felhúzod a nyomást, pár száz km. és a moci mehet generálba..... :x :) Én ha (JÓ lenne 8) ) turbot építenék akkor az alap lenne egy C20LET komplett moci,(plusz ektronika) amit még ráadásúl teljesen szétszednék , szépen összeraknám (amit kell persze cserélnék) és még szereznék egy iveco intercoolert 8), hogy nyáron a nagy melegben visszahűtse a turbót nekem. Ez szerény számításom szerint ha az ember magának csinálja némi segitséggel olyan 6-700000 ft körüli project. Amit leirtam az én véleményem persze.......... 8) :roll: :?: :idea: szoval motor már meg van egy 120e km ert futott darab "garantáltan" most épp gépmuhelyben van a blokk kicsit atnezetni minden sikot ellenörizni és asszem hajtokar csapégyat cserélek benne azt nem árt a többi mind marad mert jo allapotban van ö lenne az : Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 SXP ilyenkor tudlak sajnálni :) :wink: check PM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Ma láttam egy tűzpiros GSÍ-t!Nagyon királyul nézett ki.csak hogy Mélykéket egy kicsit bosszantsam! :wink: :) :) :) Engem ugyan nem bosszantasz :P Nem a kedvencem a piros autó, de Kadett + Astra GSI és a Cali simán bevállalható :wink: Norbi az, aki még olyan lányokkal sem ismerkedik, akiknek Piroska a keresznevük :lol: :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Anti mielött lecsesznél tegnap bealudtam mielött bármit is tehettem volna :) Igérem pótlom hiányosságom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 alugyá még mer korán van még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 alugyá még mer korán van még :) nekem céloztad szomszéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 jaja :) ma este ráérsz vmikor? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 jól ván olcsá csak! du-tól teljesen ráérek, mivel tegnap éjjel Antal úrfi lebeszélt arról, hogy 3 7 (pont ma 21 napja...) után végre sajtburger közelébe menjek so i am free like tibet :) Jáccunk kinyojuk 1másost vagy dumázzuk le itt :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Tegnap IQBélával és Laci4-el karöltve kivittük a következő turnus alkatrészt. Sajnos későn értünk oda így hát csak keritésen kívülről láthattam a gépem. Lassan már el sem hiszem,hogy van autóm :) Visszafele veszettem egy OFF Toyota Celica-t ami állítólag 180-ló......ehm....maradok a GSI-nél.(Nekem erősebbnek is tünt a GSI) :wink: ON Majd Laci és IQ nyomtak 1-2 barátságos racinget nekem meg csorgott a nyálam :smt118 persze mindezt azután miután Laci4-et megvágta a rend őre egy Széchenyi-re szegény Laci :goodman: Majd az estét fűszereztük egy traffipax-al aki a küső váci úton dekkolt zöld skoda személyében de szerencsére időben észrevettük így nem tetéződött a nemrégiben begyűjtött büntetés. Jah és még annyi,hogy láttunk egy piros Calit éppen lakatolás utánni állapotban amit egy "fostalicska" rendőr kergetett kint az IVECO-nál :) Csak úgy mozisztam,hogy mi is törpént egész este :smt101 Azt persze már mondanom sem kell,hogy a D.P. elötti MOL kút mellett beszélgetve egy pörgő kerekekkel induló VW Passat majdnem motorháztetőre tett erre utánna kiabáltam és kedves édes anyját illettem 1-2 aranyos szavacskával majd visszatolatva majdnem péppé verte a fejem a bűnöző,sittes Jhonni :pale: Na de ezt is megúsztam épp bőrrel.......... Ez egy "laza" csütörtök este volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Peti a vasad hiánya lassan 8 napon túl gyógyulod bajokba fog torkollani ha így folytatod :) Nem kis elvonási tünetid vannak barétom jó megoldásokat ajánlokat, amelyeket nap mint nap gyakorolva kiküszöbölhető a gsi hiánya okozta roham: 1.céges otó padló 2.nfsu2 psen vagy pcn 3.gsis képek nézegetése, összejárás gsis haverokkal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Jah és még annyi,hogy láttunk egy piros Calit éppen lakatolás utánni állapotban amit egy "fostalicska" rendőr kergetett kint az IVECO-nál :) Csak úgy mozisztam,hogy mi is törpént egész este :smt101 Ez egy "laza" csütörtök este volt :):) :P :lol: Mik vannak! Idézet a calibraclub.hu fórumból: na srácok, ma nagy élményem volt, tegnap hajnalban a saját utcámban igazoltattak a fakabátok (ujpest), erre ma mein kifogok 1-et, de rábasztak nagyon, mert beszopattam őket rendesen, ivecconál. cammogok mögöttük hajnalban 30-cal, beelőzöm őket, visszaelőznek, megfordulok, kb 200méter, ők is megfodulltak, na mondom 2 nap alatt két igazoltatás 1 kicsit sok lesz,toltam neki 1,2,3 ivecoról rá a megyerire, 1 utcán be a kisuccákba, jöttek is utánam, 1 ideig bítrák is a tempót,3-4 utca,aztán gondolom lekonyult a szájuk, mikor a kis 15 éves c20ne sárba tiporta őket...... lényeg a lényeg, ők nem kapcsolták be a muskátlisládát, én meg nem álltam meg :P :D :D :D (sohanem csináltam hasonlót, de ez akkora élmény volt, nem lehetett kihagyni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Jah jah ....ez lol :) Pici a világ :) Ott kamilláztunk :shock: mikor elöttünk elment a Cali kb. 20-al majd mögötte a rendőr.......elmentek...kis szünet........majd Cali vissza vagy 100-al mögötte lemaradva a fakabát :) Nagyon muris volt és tényleg nem szirénázott :P De mákja volt a srácnak mert rá kb. fél órára már egy skoda octavia is járőrözött arrafelé ami lehet,hogy kicsit keményebb falat lett volna főleg,hogy C20NE moci volt a Caliban. De gratula jól nyomta :lol: Ez nagyon LOL......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Aztec : céges autót már nem vezethetetek főnököm ismer :wink: képeket nézegetek NFSU 2-már láttam de annyira még nem próbáltam majd ma-holnap felrakom otthon és drájvölök 1-et. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 no Kess mi lészen :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 no Kess mi lészen :?: Legyen......mondjuk......hmmm....péntek ! :D :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Aztec : céges autót már nem vezethetetek főnököm ismer :wink: ha hiszed ha nem előző fönököm is ismert és hála nekije mai napig tiltólistán vaok a pool carok tekintetében :D de ez nem jelent semmit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Ejjjjj......ezek az előitéletek. :D Ha kell tudok én finoman járni mondtam én a boss-nak de nem hatotta meg. :wink: 1 szer megmutattam az 1ik kollegának,hogy igen is tudnak menni az 1.3ccm-is motorok is (skoda pickup)csak pörgetni kell és nyomatékon tartani :P Ez nagyban hozzájárult a mostani eltiltásomhoz. :F Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 nekem csak a qrva racsingnak köszönhető meg a tv2nek hogy leadta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 jujj :D nincs meg az a video? Kiváncsi vagyok hogy van beállítva a gyorsulás a média által. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 jujj :D nincs meg az a video? Kiváncsi vagyok hogy van beállítva a gyorsulás a média által. dede :P megkeresema linkjét plz wait 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts