mélykék76 Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 ....Képzeljük el, hogy jólelkű jóember mintapolgár adófizető sz...á törte a hasonló korú, utcai Subaruját pár országgal arrébb. Rendszám át, matricák le, csövek ki, ülések be, stb. És van egy ultrabrutál Subaruja, egyszeri rendőr meg nem mondja, mi az amit vezet.... Fordítva az némileg reálisabb lenne :) Miért érzem úgy, hogy lemaradtam valamiről? :lol: Ez a te formád mostanában, megen lemaradtál :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Jujj...tényleg nemsoká itt a szombat.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 a péntek közelebb van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Jól látod Redi...ma megy csütörtök van... Szal ma Lurdys mozis dart'sos nap van...holnap gyorsulásos nap lesz...holnapután meg a bulájozós következik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Jól látod Redi...ma megy csütörtök van... magvas gondoltok születnek ma reggel a fórumon :) ma inkább gyógyulás, és péntek-szombat buli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Gelko! Nem lehet hogy csapágyas az a moci? :lol: Vagy egyszerűen csak el van kopva és a nagy illesztési hézag miatt csörög? nem tudom...csapágyazva lett,főtengely köszörülve+gyűrűzés...persze nem kizárt h elcsesztek vmit... annyiban reménykedek h nem csapágyas mert magasabb fordulaton nem csörög-...volt már csapágyas motortom ugyebár :) és az másmilyen volt.... igazat megvalva leszarom...használom,ha megy megy ha nem akkor vissza a 16SH és megy eladósorba az egész...már most is esélyes de több érv szól melette mint ellene.... sírás vége :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 igazat megvalva leszarom...használom,ha megy megy ha nem akkor vissza a 16SH és megy eladósorba az egész...már most is esélyes de több érv szól melette mint ellene.... nemár :lol: még a végén ez is a Dinié lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 nemár :) még a végén ez is a Dinié lesz mi ? az eladósorba ez egész a kocsira vonatkozott nem csak a motorra az meg gondolom nem kell a Dininek :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Nahogy eladd már...inkább küzdj... :) Amúgy mennyiért lehetne eladni egy ilyen darabot... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Nahogy eladd már...inkább küzdj... :) Amúgy mennyiért lehetne eladni egy ilyen darabot... :lol: küzdök csak sajnos vannak korlátok...korlátolt vagyok :) lövésem sincs mennyit érhet nálunk...a másik magyart 2 hétig árulták 850ért de nem tudom mi lett vele mert eltűnt...na az enyém nem ér annyit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 nem tudom...csapágyazva lett,főtengely köszörülve+gyűrűzés...persze nem kizárt h elcsesztek vmit... annyiban reménykedek h nem csapágyas mert magasabb fordulaton nem csörög-...volt már csapágyas motortom ugyebár :) és az másmilyen volt.... igazat megvalva leszarom...használom,ha megy megy ha nem akkor vissza a 16SH és megy eladósorba az egész...már most is esélyes de több érv szól melette mint ellene.... sírás vége :) Ne add el!! Demó majd belevarázsol neked egy XE-t és kész is a büntető cabrió. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 mi ? az eladósorba ez egész a kocsira vonatkozott nem csak a motorra az meg gondolom nem kell a Dininek :) :) :) énis az egész autóra gondoltam...ne add el pls :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 mi ? az eladósorba ez egész a kocsira vonatkozott nem csak a motorra az meg gondolom nem kell a Dininek :) :) :) Ne legyél má negatív hééé!!!! Elég,ha én eladom a Rekordot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 lövésem sincs mennyit érhet nálunk... Én adok érte 40-et. :lol: Vagy ha beszámítod a GSi-met, akkor rádobaok arra egy 10est és mehet a buli. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Én adok érte 40-et. :) Vagy ha beszámítod a GSi-met, akkor rádobaok arra egy 10est és mehet a buli. :) :D Nem is tudom ki járna szarabbul... :) Elég,ha én eladom a Rekordot. :lol: Te micsinááász Teeeee????? Meg ne tudjam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Te micsinááász Teeeee????? Meg ne tudjam... :lol: Nemfogod megtudni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Anti add el Te is! Odaadom a GSi-t és rádobok még 5000-et. :lol: Nos? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Ne mond már, hogy ilyenen töröd a fejed..miért??? Mindenki megzizzent? Vagy csak most tér észhez mindenki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Én adok érte 40-et. :) ez most fájt.... :) 40ért kapsz mellé téligumit is :) Ne mond már, hogy ilyenen töröd a fejed..miért??? Mindenki megzizzent? Vagy csak most tér észhez mindenki... :lol: menj le a mélygarázsba és te is észhez térsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Anti add el Te is! Odaadom a GSi-t és rádobok még 5000-et. :) Nos? :) De ha leflexelem a tetejét és Cabrió lesz, akkor már 10-et adsz érte??? Mondjuk abból meg veszek hemmörájtot, átkenem a sárgát, és kimegyek vele a világból... :D menj le a mélygarázsba és te is észhez térsz :) Hát hírtelen nem is tudnám melyiktől szabaduljak... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 De ha leflexelem a tetejét és Cabrió lesz, akkor már 10-et adsz érte??? Mondjuk abból meg veszek hemmörájtot, átkenem a sárgát, és kimegyek vele a világból... :) Na jó, akkor talán adok érte 10et. Már ahhoz is elég sok hammerite kéne, hogy a XIII. kerből kimenj, nehogy a világból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Vegyen mindenki jó kis B Omit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Vegyen mindenki jó kis B Omit. :) Inkább szerezz nekem 3,94-es F16-ost. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Inkább szerezz nekem 3,94-es F16-ost. :lol: Patyit kérdezted már? Furják Misit is meg kellene kérdezni 17 kerben, meg a bontókat is érdemes körbejárni (nem telefonon). Itt Börsön is van egy bontó, lehet hogy járok arra két-három héten belül, majd megnézem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Patyit kérdezted már? Furják Misit is meg kellene kérdezni 17 kerben, meg a bontókat is érdemes körbejárni (nem telefonon). Itt Börsön is van egy bontó, lehet hogy járok arra két-három héten belül, majd megnézem. :) Patyit mingyárt hívom, de sajnos bontókba nincs időm rohangálni. Talán majd februárba kiveszek egy nap szabit és akkor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts