Rattesid Dénes Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Milyen gyüjtő az aki nem mutogatja gyüjteményét? Agyilag rokkant az tuti! Pl mint a Redi ő is csak gyűjti a dolgokat nem? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 igen mind...azt egyben is szokás nem ? :lol: metabond ment bele :) elötte gyári opel volt Vannak olyan elvetemültek,akik csak azt cserélik,amelyik kopog!De hogy hogyan választja ki fülre ne kérdezd! :) Meg kéne füllelni honnan is jön az a csörgés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jah, nem találom a távirányítót, így gondolkoztam picit: Beüzemelek egy webáruházat itt: www.selectedgoodiesforhungariangsijuzers.sk Még meg is élnél belőle. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Na visszatértem...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Vannak olyan elvetemültek,akik csak azt cserélik,amelyik kopog!De hogy hogyan választja ki fülre ne kérdezd! :lol: Meg kéne füllelni honnan is jön az a csörgés! A jó öreg CIH mocinál lehet fülre is cserélni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Na visszatértem...:-) Le is ültél BK-t nézni... Nem kaptam még semmit a legutóbbi kommentemért... ps. Az első vásárló ajándékot kap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Le is ültél BK-t nézni... Nem kaptam még semmit a legutóbbi kommentemért... ps. Az első vásárló ajándékot kap :lol: Akkó én kérek egy 3 részes felnit... Amúgy miért kerestél? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Gelko! Nem lehet hogy csapágyas az a moci? :lol: Vagy egyszerűen csak el van kopva és a nagy illesztési hézag miatt csörög? Nem semmi az a WRC lopás. :) Lehet Balázskának van igaza, de az is lehet hogy tényleg valamelyik ellenlábas fundálta ki. :) Amúgy meg WRC-ből nem lehet utcai autót csinálni, a kasznija sem olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Akkó én kérek egy 3 részes felnit... Amúgy miért kerestél? :-) 1-1db felni fej-tor-potroh rendelve... 500? jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jé egy régi vendég :lol: Corsa C GSi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jé egy régi vendég :lol: Corsa C GSi Néha van időm olvasgatni és mosolyogni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Gelko! Nem lehet hogy csapágyas az a moci? :lol: Vagy egyszerűen csak el van kopva és a nagy illesztési hézag miatt csörög? most mé akarod, hogy szegény gyerek sírjon? már így is egy vagyonban van neki a c20ne projekt... :) lehet ennyiből már az 1.6 is újjáéledt volna.... :) Néha van időm olvasgatni és mosolyogni :) itt mindig van min... ma meg különösen jó a hangulat a srácoknál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jó az mindig... Ma kicsitt nagyobb volt a showjellege a szokásosnál... :lol: Üdv Mr C! jól eltűntél vazz...így megviselt, hogy kikaptál anno a ringen... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Jó az mindig... aztat írtam, hogy ma különösen! :) Rendelsz akkor Balázskától? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 muszáj lesz, nehogy elkeseredjen... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ő meg az elkeseredés? ismerik egymást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Hát Szilveszterkor is nagyon elvolt kenődve szegény...igaz, hogy elkenték és ezért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Előferdül, sajnos :lol: most nézem az új C**** reklámot... C3 BipBip :) Biztos szeretnék utolérni a C'Mon Corsát, legalább a marketing terén :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Előferdül, sajnos :lol: most nézem az új C**** reklámot... C3 BipBip :) Biztos szeretnék utolérni a C'Mon Corsát, legalább a marketing terén :) pedig nem úgy nézel ki... bár a fene se tudja mi rejlik egy emberben. :) Az a reklám meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Mindig vannak érdekes meglepetések, meg negatív történések is... Ilyen világot élünk - meg kell próbálnunk alkalmazkodni hozzá... inkább az a kérdés, hogy ezeket ki hogyan fogja fel. Na, megint működik az XBoX, fejlesztem picit a keresztapa-jelöltemet. 30 percet engedélyezek magamnak :lol: Szóljatok, ha letelt... @MK76: Tamás (albérlőm) karácsonyra kapott egy garnitura pezsgőspoharat. Hétvégén várlak pusztítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ... Tamás (albérlőm) karácsonyra kapott egy garnitura pezsgőspoharat. Hétvégén várlak pusztítani... a poharat? kalapáccsal? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Milyen gyüjtő az aki nem mutogatja gyüjteményét? Agyilag rokkant az tuti! Olyan gyüjtő akinek van esze...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ....@MK76: Tamás (albérlőm) karácsonyra kapott egy garnitura pezsgőspoharat. Hétvégén várlak pusztítani.... Új év, új kihívások :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 meg persze új pohárkészletek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 meg persze új pohárkészletek :) Miért érzem úgy, hogy lemaradtam valamiről? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts