redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Szerinted? Gondolom valami fúziós reaktor által generált erőtér tartja az autót, nem a felniközép. :lol: Pont erről volt szó vasárnap a Star Trekben, ezek szerint te is láttad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Pont erről volt szó vasárnap a Star Trekben, ezek szerint te is láttad Én éltemben fél részt láttam belőle 6 évesen, németül, abban pedig egy dagadt ember állt egy papírmasé szikla előtt és egy darab műanyag izébe karattyolt valamit. Azóta valahogy nem nézem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Már akkor sem értetted... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Én éltemben fél részt láttam belőle 6 évesen, németül, abban pedig egy dagadt ember állt egy papírmasé szikla előtt és egy darab műanyag izébe karattyolt valamit. Azóta valahogy nem nézem... :lol: pedig pont azt adták most is, és minden leplet lerántott a 3 részes felnikről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Már akkor sem értetted... :lol: Hát a németem tényleg nem sokat fejlődött azóta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 http://index.hu/tech/szoftver/ford0102/ ez azért gááz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Itt volt az elöbb a nagy ő... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Itt volt az elöbb a nagy ő... :lol: :) Hülye :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Én vagy ő? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Én vagy ő? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Kérem tartózkodjunk az egy smiles hozzászólásoktól, mert lecsap a nagy big bráner... :) :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 STE? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 stét...lesz... :lol: felőlem mehetünk, de Piiista is, meg Balázska is csak későn érne oda... Ki tudna ott lenni 8-ra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ...stét...lesz... :lol:.... vn Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 milenne,ha ótókáznánk??? én könnyen beszélek,mert nekem nincs mivel :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ahz mst nics kvem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 milenne,ha ótókáznánk??? én könnyen beszélek,mert nekem nincs mivel :) :lol: Mútlkor milyen Asconával vótál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Mútlkor milyen Asconával vótál ? családi Opelka. :) most 15kerben vagyok Orsinál,szar lenne haza bkv-zni...meg nem is akarom szegényt hajtani a maga 450e km-ével.... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Na nesztek egy kép... http://autopixx.de/bilder/autopixx-de-1139955170-58.jpg Azért akárki akármit mond a Car Line cnc-s felnik még mindíg nagyon szépek! Mindíg szerettem volna ilyet csak az árával vannak bajok! Anti ha ilyet veszel itthon nem hiszem, hogy lenne másnak max a MAM utánzat az meg ugye nem eredeti. S persze ha tényleg szánsz ennyit rá! Ja és mind van feketében is. Nekem ezek is tetszenek: Meg ez is, meg ez is, meg ez is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Akkor ste 8,és jönnek többiek később....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Igen néztem még ezt is: Szerintem is gyönyörűek... :) Csak ez már tipikusan az a felni, hogy ellopnak érte egy autót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 családi Opelka. :) most 15kerben vagyok Orsinál,szar lenne haza bkv-zni...meg nem is akarom szegényt hajtani a maga 450e km-ével.... :lol: :) 450ezer ? Hálás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Akkor ste 8,és jönnek többiek később....? Ketten még vagyis hárman még kevesen vagyunk... :lol: Pedig a Dart's dobáló itt van lennt valamelyik kocsiban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Nemmondod, hogy a GSI is ott parkol a gettóban????? :lol: 450ezer ? Hálás :) annyi...nálunk van már 13éve.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Igen néztem még ezt is: http://www.carline-wheels.com/images/modelle/CM0.jpg Szerintem is gyönyörűek... :) Csak ez már tipikusan az a felni, hogy ellopnak érte egy autót... :lol: Szerinted ha előkerül ez a felni itthon nem lehet kideríteni ki volt a tolvaj? Csak nagyon ostoba tolvaj vinné el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts